ovaj P/S je jako visok kod ingre...jel to ukazaje na činjenicu da malo (i kontinuirano sve manje) rade i malo prihoduju od djelatnosti?
Moglo bi biti istinito.
ovaj P/S je jako visok kod ingre...jel to ukazaje na činjenicu da malo (i kontinuirano sve manje) rade i malo prihoduju od djelatnosti?
Moglo bi biti istinito.
Ne znam odakle si vadio podatke za DLKV, ali P/E mi jako odskače od onoga koliko ja računam.
Moglo bi biti istinito.
I pri tome čak ostvaruju godišnju dobit od 10% cijene dionice ?!
A znamo u koliko projekata (za energiju) su u igri ?
Da (kad) krenu samo s jednim biti će PE samo 5 uskoro!
Ili cijena dionice skočiti x 3, pa normalan PE od 15?
Ne znam odakle si vadio podatke za DLKV, ali P/E mi jako odskače od onoga koliko ja računam.
Mojedionice.com (ali oni imaju proknjiženo samo 2Q 2025.). To je razlog različitih pokazatelja.
Ove usporedbe DLKV i INGRE što sam stavio ovdje, nemaju nikakvog značaja za sadašnje i buduće dioničare obiju tvrtki, već samo pokazuju koliko je nelogično trgovanje i koliko je važan zakon ponude i potražnje.
I što sada kada se pojavio neki zalutali kupac i nudi 10.000 kom. po 2,06 ...![]()
I što sada kada se pojavio neki zalutali kupac i nudi 10.000 kom. po 2,06 ...
Ništa, netko će mu prodati i bit će zadovoljan, upravo je spustio nalog s 2,10. To je OTP indeksni vjerojatno, mislim da su oni jučer također kupovali.
Ima kakva akcija na crni petak za nas sirotinju?
Dajte dobri ljudi 1.8bi bilo ok😁
Na Ingri je svaki dan "crni"...![]()
Tuga, čemer, jad i sve ostale negativne emocije..![]()
što mislite o prebacivanju dionica Uprave na skrbnički račun ?
koji razlozi bi mogli biti za to?
Stvarno ne mogu pronaći dublji smisao osim što poskupljuje održavanje skrbničkog računa. ![]()
Stvarno ne mogu pronaći dublji smisao osim što poskupljuje održavanje skrbničkog računa.
Mislim da upravo suprotno ... od početka godine u SKDD postoji naknada za održavajne računa ulagatelja na kojima su papri vrijednosti preko 1 mln. EUR (niže tablica) ... prebacivanjem na skrbnički/transakcijski obično je naknada znatno manja od one kod SKDD.
![]()
Stvarno ne mogu pronaći dublji smisao osim što poskupljuje održavanje skrbničkog računa.
Mislim da upravo suprotno ... od početka godine u SKDD postoji naknada za održavajne računa ulagatelja na kojima su papri vrijednosti preko 1 mln. EUR (niže tablica) ... prebacivanjem na skrbnički/transakcijski obično je naknada znatno manja od one kod SKDD.
Hvala na pojašnjenju!
Opet se nešto "kuha" na Ingri, uzastopni veliki nalozi na kupnji kumulativno preko 50.000 kom. su dobar ili loš znak?! ![]()
Opet se nešto "kuha" na Ingri, uzastopni veliki nalozi na kupnji kumulativno preko 50.000 kom. su dobar ili loš znak?!
Evo ga kupovni 20.000 komada po 2,10€. Po toj cijeni sam u petak dokupio 400 komada, pa onda netko pokupio sve do 2,14 oko 8.000.
Vidim da je ICF podebljao za 37.000 i to mislim izvan burze. Ne znam jesu li oni ovi na kupnji, uprava, il netko drugi, svakako se nešto događa, možda će uskoro presuda za Arenu:-)
Opet se nešto "kuha" na Ingri, uzastopni veliki nalozi na kupnji kumulativno preko 50.000 kom. su dobar ili loš znak?!
Evo ga kupovni 20.000 komada po 2,10€. Po toj cijeni sam u petak dokupio 400 komada, pa onda netko pokupio sve do 2,14 oko 8.000.
Vidim da je ICF podebljao za 37.000 i to mislim izvan burze. Ne znam jesu li oni ovi na kupnji, uprava, il netko drugi, svakako se nešto događa, možda će uskoro presuda za Arenu:-)
Presuda ili nagodba je pitanje dana kada će se objaviti. ![]()
![]()
Potcjenjenost bi se u tom trenutku trebala anulirati. ![]()
A tko će kupovati? Pa ne želi nitko trgovati po 3 eura. Kud će ako poraste cijena. Osim ovih iz top 10. A veći rast jedino ako ingra krene kupovati da podjeli bonuse.
A tko će kupovati? Pa ne želi nitko trgovati po 3 eura. Kud će ako poraste cijena. Osim ovih iz top 10. A veći rast jedino ako ingra krene kupovati da podjeli bonuse.
Budete postavili ovo pitanje za 2-3 godine pa ćete ispasti neozbiljno i smiješno s obzirom na vrijednost dionice koja će se tada vrtjeti na "semaforu". ![]()