Da i ja se pitam koji minus ima lkri
O tome sam jednom davno pisao. Dole se vidi. Matična djelatnost je za 1.kv u gubitku: Vidi se da ih vade sporedne djelatnosti.
Što to znači sporedna djelatnost?????????
Da i ja se pitam koji minus ima lkri
O tome sam jednom davno pisao. Dole se vidi. Matična djelatnost je za 1.kv u gubitku: Vidi se da ih vade sporedne djelatnosti.
Osim minusa ima tu podosta ulaganja
Zamjena dizalica u Bakru
Na terminalu Bakar, na obali Goranin, u ožujku je demontirana dotrajala obalna dizalica za prekrcaj drva. Ista je zamijenjena kvalitetnijom rabljenom i repariranom dizalicom dobavljenom iz luke Split koja je stavljena u funkciju u svibnju ove godine. U Luci Rijeka planiraju zamjenu i druge dotrajale dizalice na obali Goranin, također rabljenom koju su, navode, već nabavili. Nakon što, kao i prva, prođe temeljitu reparaciju, njezino stavljanje u funkciju u planu je do kraja ove godine.
Ona koja nije glavna. Ako na glavnoj imaš minus i trebaju ti druge onda to za mene nije zdravo. Inače ovaj rast cijene LKRI nema podlogu u fundamentalnim podacima nego u očekivanju nečega što bi trebalo biti. Za mene to nije dovoljan razlog za ulazak. Možda ću zažaliti zbog toga....
Ona koja nije glavna. Ako na glavnoj imaš minus i trebaju ti druge onda to za mene nije zdravo. Inače ovaj rast cijene LKRI nema podlogu u fundamentalnim podacima nego u očekivanju nečega što bi trebalo biti. Za mene to nije dovoljan razlog za ulazak. Možda ću zažaliti zbog toga....
Malo prenaivan post i ništa više!!
P.S.
Novac je novac ili hoćeš reći da ima glavni novac i sporedni novac , do sad kad bi god plaćao račune nitko ama baš nitko tko mi naplaćuje moje račune , nikad ne nije upozorio da sam platio sporednim novcem !!
Dali mi možete pojasniti ovu vašu dubokoumnu rečenicu : " Ako na glavnoj imaš minus i trebaju ti druge onda to za mene nije zdravo "
Što ti znači ovo glavno i ono drugo !? Jel to ono ko imaš veliki mozak i mali mozak ,pa sad ovaj mali mozak nije glavni mozak pa je on........". What the fuck"
P.S.
Novac je novac ili hoćeš reći da ima glavni novac i sporedni novac , do sad kad bi god plaćao račune nitko ama baš nitko tko mi naplaćuje moje račune , nikad ne nije upozorio da sam platio sporednim novcem !!
Nisam želio tu vrstu diskusije. Ako ti glavna djelatnost nosi 90 ili više % prihoda i na njoj imaš minus to za mene nije zdravo. Ostalih 10% gdje imaš plus u ozbiljnoj krizi ne mogu izvući glavnu djelatnost. To za mene nije zdrava kompanija. Sporedne djelatnosti bi trebale biti financirane iz dobiti glavne, a ne da su one nužne da kompanija konsolidirano ostvari plus.
P.S.
Nisam želio tu vrstu diskusije. Ako ti glavna djelatnost nosi 90 ili više % prihoda i na njoj imaš minus to za mene nije zdravo. Ostalih 10% gdje imaš plus u ozbiljnoj krizi ne mogu izvući glavnu djelatnost. To za mene nije zdrava kompanija. Sporedne djelatnosti bi trebale biti financirane iz dobiti glavne, a ne da su one nužne da kompanija konsolidirano ostvari plus
Zar minus nije ostvaren zbog zastoja željezničkog prometa što je rezultiralo smanjenjem transporta robe u otpremi ,a ne zbog pada prometa kroz luku ,a prihodi od dividende kroz dionice je isto tako plus za kompaniju jer dolazi od iste djelatnosti , i zbog čega bi to bilo nezdravo
Primjer ja radim kao djelatnik u jednoj firmi i od viška novaca sam kupio dionice HP i dobivam godišnje više nego što mi je moj mjesečni dohodak , a uz to iman u svom portfelju još dionica drugih firmi , po tom tvom tumačenju ti bi to nazvao nezdravo poslovanje
Jel griješim !?
Ispravak
Od dividende HP dobivam više nego što su moja godišnja primanja u firmi u kojoj sam zaposlenik
Ispravak
Od dividende HP dobivam više nego što su moja godišnja primanja u firmi u kojoj sam zaposlenik
Nije sramota volontirat
Ispravak
Nije sramota volontirat
Onda volontiraju na dok 11 i njihovoj transparentnosti , dapače nije u pitanju sramota , nego ukazivanje na manipulacije u Viktor Lenac