93,21% drži top 10, mirovinski fondovi i Cerp
Koliko treba za istiskivanje ? 95% ?
Sklona sam vjerovati da će oni prodati
93,21% drži top 10, mirovinski fondovi i Cerp
Koliko treba za istiskivanje ? 95% ?
Sklona sam vjerovati da će oni prodati
već na 75% postaje kritično jer može delistirati, a na 95% istiskivanje. ovo je ponuda reda radi i ja ne prodajem. uspio sam 2x ostati nakon ponude unutra. na himr sam se izvukao za više dok lcds imam i sad jer znam da vrijedi puno više. ali žali bože vremena. česi nisu logičan kupac za luku i mislim da institucionalni to neće prodati. cerp prodaje kad ima manje % i za to mislim da namjerno ima 25.02%. ako to prodaju ne znam šta bolje mogu kupiti i to razumno argumentirati. premda u hr nikad ne reci nikad.
Poljaci su bili kukavičije jaje i svi su ih željeli vani
Je. A ovi su usli statirati, bez nakane da maznu cijelu kokos.
Skepticna sam.
premda u hr nikad ne reci nikad.
sve rečeno! vidi tuho!!! usudio sam se kladiti da neće doći do 75%.... a vidi vraga... došli skoro do 95%!!!
toliko o mirovincima.
šta se tu bez veze pominje ponderirani prosjek? pa nije istiskivanje nego ponuda. toliko i toliko + premija i nosi.
vidi točku xv
Ako su to oni vidjeli onda su i drugi
oni što skupe mogu samo preprodati nekome drugome. njihovi planovi do 2042. moš misliti. ovo sa nizinskom prugom je cirkus neviđeni. već su desetak tih pruga pokrali, zapili i pojeli. to kinezi u kompletu riješe za godinu dvije, a mi samo treba da ne smetamo i uzimamo pinku. ali za to treba imati kohones pa reći nekome da nam malo sjaši sa grbače.
Ja mislim da po cijeni iz ponude neće više kupiti ništa.
Uprava i radnici su protiv ponude
Ponuditelj iz snova! Baš takve beskrupulozne trebamo jer, eto, nemamo vlastite mafijaše pa ih trebamo uvesti. Buldožerima krče put.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/49862
Zar ne piše da Uprava smatra ponudu POŠTENOM i FER.
Ali da 2 člana Uprave, koji NISU dioničari, neće prihvatiti ponudu za preuzimanje.
Normalno. Jer da prihvate, dobili bi nogu brzo.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/49862
Zar ne piše da Uprava smatra ponudu POŠTENOM i FER.
Ali da 2 člana Uprave, koji NISU dioničari, neće prihvatiti ponudu za preuzimanje.
Normalno. Jer da prihvate, dobili bi nogu brzo.
Ajde prosvijetlite me malo.
Kako netko može prihvatiti ponudu, ako nema dionice ??
Svi su protiv
Morat će ponuditi više a i onda
malo veći nalozi na kupnji
To skupljaju ovi što žele prodati u ponudi za preuzimanje na 8,4 i dignuti par %...pogledaj moj komentar na Komentarima trgovanja vezano za navedeno
Rijeka se vraća
https://www.novilist.hr/novosti/gospod…sport-logistic/
Rijeka se vraća
Jedino se Lesi vraća, a Rijeci se vraćaju...svi drugi stagniraju pa se bliže LKRI
To skupljaju ovi što žele prodati u ponudi za preuzimanje na 8,4 i dignuti par %...pogledaj moj komentar na Komentarima trgovanja vezano za navedeno
Porez na kapitalnu dobit, brokerske provizije za kupnju i prodaju, sve u svemu, vjerojatno nije neka značajna akcija.