Ja sam danas prodao po 496€. Hoću li dobiti dividendu? Danas je dan bez prava a sutra utvrđivanje popisa. Što to znači? Tko će dobiti dividendu na mojih 20 komada? Hvala

JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)
-
-
-
Mislim da ćes ti dobiti divku.
-
Sve si napisao sam... Danas si prodao, a danas je dan bez prava na dividendu... dividenda ide tebi, jer je kupac kupio od tebe na dan bez prava
-
Hvala ljudu. Nije baš ugodno kad kupiš po prosječnih 480€ pa onda gledaš kako se trguje na 400€. Nikad nije bila manja vrijednost ove firme nego što je unazad godinu dana. Imam još 50 kom. Nadam se najboljem iako uprava ne mari za dioničare nažalost.
-
Pitam se zašto nisu isplatili dividendu iz zadržane dobiti iz godina kada se nije ista nije oporezivala. Ovako sam dobio 21.12€ po kom.
-
A ja se pitam zasto nisu prodali barem jedan segment onda kada im.je najbolje islo. Npr Adriatic.
-
Jel zna netko zašto je HANFA donijela riješenje o zabrani isplate dividende za društvo Adriatic osiguranje? Poslat ću upit sutra ali sam nestrpljiv.
-
Hanfa se poziva na neku odluku od 28.3. Tj. zabrana isplate dibidende traje dokle god je na snazi ta odluka iz ožujka
-
Ma ja ne razumijem. Ja sam dioničar i naravno da želim firmi u koju sam investirao sve najbolje. I onda umjesto odgovora zabrinutom dioničaru dobijem odgovor da je izreka navedenog riješenja dostupna na stranicama HANFE (nisam našao) ili mogu dobit na uvid u sjedištu društva. Nije ni čudo da je cijena tu gdje je.
-
Ali dividenda je isplačena
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-