Koja je mogucnost da se ta firma proda nekom od vecih igraca ?
Praktički nikakva, JDOS je dio Agram koncerna i tu nema namjere prodaje.
Koja je mogucnost da se ta firma proda nekom od vecih igraca ?
Praktički nikakva, JDOS je dio Agram koncerna i tu nema namjere prodaje.
Baš nešto gledam na moje dionice vezano za rasprodaju jednog fonda kodt i ugodno se iznenadim da jdos ima preko 5000 dionica kodt. Baš me to oraspoložilo budući da sam ja svoje rasprodao prerano. Ipak nešto posredno još uvijek imam.
neki i kupuju
JDOS | INTERMOD D.O.O. | 1,000 |
Ovdje roknula dionica ko da je dividenda 1000kn , imali li kakav drugi razlog za ovakav pad?
Ako je samo ex dd razlog, brzo ćemo se vratit natrag. Vidjet ćemo što kaže izvješće.
Sad je tk 527 500 000 kuna
cca P/E 7,53
vidjet cemo za par dana
Nisam pratio trgovanje pa sam možda u krivu. Ponekad se desi da netko ko se baš ne kuži u burzu jednostavno ode u banku i veli službenici na šalteru da proda neki broj dionica i ova jednostavno prosuje po bidu sve. Ovo danas mi tako izgleda, mada s obzirom na ex dd čini se da ipak nešto zna o dionicama. U svakom slučaju jako čudno trgovanje. Da imam slobodnog keša kupio bi ovo što se prvo nudi na asku.
Nisam pratio trgovanje pa sam možda u krivu. Ponekad se desi da netko ko se baš ne kuži u burzu jednostavno ode u banku i veli službenici na šalteru da proda neki broj dionica i ova jednostavno prosuje po bidu sve. Ovo danas mi tako izgleda, mada s obzirom na ex dd čini se da ipak nešto zna o dionicama. U svakom slučaju jako čudno trgovanje. Da imam slobodnog keša kupio bi ovo što se prvo nudi na asku.
Ovo je danas bilo čisto nerezonsko trgovanje - odnosno poklanjanje novaca.
Ako je imao 50-tak komada za prodati mogao je lijepo prvo prodati par komada na -10, pa nakon toga iducih 10-ta je sigurno mogao do 4700 / 4800, a nakon toga bi se vjerojatno pojavio novi bid tako da je i ostatak mogao prodati po sličnoj ili malo nizoj cijeni, ako mu je tolika zurba, a ne odmah sve pokretanjem drazbe na -23%. Time je sigurno poklonio barem cca 20-tak tisuca kuna, sto je totalno suludo, posebno u ovim vremenima.
Lako je za -210kn za iznos dividende, ali trebalo je samo pogledati kad je bio najveci volumen trgovanja zadnjih par mjeseci
i jasno bi mu bilo da je mogao puno vise dobiti za svoje dionice da je samo malo pričekao, jer drugih prodavaca tak i tak nije bilo.
Čisto namjerno rusenje cijene koliko je god moguce i to bi jos bilo razumljivo da je neka prestečajuša u pitanju ili nesto slično,
ali ovo je vjerojatno jedna od zadnjih dionica koju treba rusiti na ovaj nacin.
da netko samo tako rastepe 50 kom bidu i skuri bezveze 5 soma eura..... ne vjerujem. prije dogovorena kupoprodaja.
U zadnje vrijeme je gosp. Pavlovic iz top 10 prodavao pa kupovao par komada, mozda se on igra.
da netko samo tako rastepe 50 kom bidu i skuri bezveze 5 soma eura..... ne vjerujem. prije dogovorena kupoprodaja.
Da, bilo je u proslosti takvih trgovina. Moguce.
Nesumnjivo je da je skurio, ali to je gotova priča.
Bio sam i ja nekad davno tako brzoplet, ali hvala Bogu ti dani su iza mene.
Ali dogovoreno ne moze nista biti, posto nas je bilo dosta na bidu, svi sa manjim nalozima od po najvise 10-tak komada.
Zapravo tih 50-tak komada moze djelovati da je puno, ali samo zato sto je sve prodao u istom danu.
Bilo bi zanimljivo znati posto je Intermod doo kupio ovih 1000kom prije 8 dana, pa bi mozda bili malo pametniji.
Stižu vozila za koja su se kupci prijavili i uspjeli u natječaju FZOEU za električna vozila. Ta vozila je potrebno sada u cijelosti platiti a subvencija se može očekivati tek mjesec dana nakon isporuke vozila kupcu. Kako je naše TK jako plitko uopće me ne čudi ovakva brzopleta i neinteligentna prodaja. Nešto slično moglo bi se narednih tjedana dogoditi i na drugim dionicama. Bez obzira na financijske rezultate, bili oni dobri ili loši svejedno.
U zadnje vrijeme je gosp. Pavlovic iz top 10 prodavao pa kupovao par komada, mozda se on igra.
Prodao g. Pavlovic onih 53 komada.
Pratimo dalje
Pavlović prodaje i dalje.
Treba se lijepo povuci dosta nisko na bidu, pa mozda tek onda počne malo jače prodavati.
Istina, možda padne još niže. Ovo je po meni jako dobra prilika za kupnju, firma se u konkurentnom i zasičenom sektoru prilično dobro razvija u kontinuitetu, a dionica je vrlo jeftina. Jedina opasnost ovdje su možebitni kosturi iz ormara i vlasnici koji se baš ne čine anđeli. Sve ostalo mi izgleda bomba.
Članice Agram grupe i njihova vlasnička povezanost.
Isplaćena je dividenda danas
Isplaćena je dividenda danas
jeste slali podatke ili ide preko skdd ?