Po svemu bi i dionica trebala rast iz kvartala u kvartal..iza objave drugog kvartala, ode ovo preko 400...
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Kako ovo komentirate? Philidor@ Marin83@ Sony@
Molim te samo malo povecaj slova jer su mi presitna.
Kad citiras druge nikako nemoj navesti izvor informacija jer to nema nikakvog smisla.
I obvezno stavljaj majmuna iza imena jer zbilja nije pametno ga staviti ispred i tagirati forumasa.
Samo daj jos ovakvih postova, vidim da ti ide dobro! -
Kako ovo komentirate? Philidor@ Marin83@ Sony@
Molim te samo malo povecaj slova jer su mi presitna.
Kad citiras druge nikako nemoj navesti izvor informacija jer to nema nikakvog smisla.
I obvezno stavljaj majmuna iza imena jer zbilja nije pametno ga staviti ispred i tagirati forumasa.
Samo daj jos ovakvih postova, vidim da ti ide dobro!ispricavam se tebi i svima na pocetnom nesnalazenju, hvala svima koji ce pomoci da popravim ono sto nije dobro. Velicinu slova ne diram to je automatska velicina, koja je najbolja velicina?
Ovo za majmuna sada znam hvala.
Izvor mozes sam naci zaljepi tekst u trazilicu.ispravit cu i to.
Imas li ti kakav komentar na sadrzaj mojih komentara?
-
Ljudi su oprezni, uvukao se strah.
izgleda se jedan riješio straha, ako je na forumu bilo bi dobro da nam otkrije kako mu je uspjelo, dvi tri žeste pa u napad?
Jedino što sam koliko-toliko siguran je da nema produžetaka.
kakvi produžeci, našem VAR-u( Hanfi) se prispalo i za regularnog vremena
Pa već se pohvalili da se prebacuje u crypto.
-
Rekao bi da odgovor na ova silna pitanja lezi u teorijskoj paradigmi rasta bespuća povijesne zbiljnosti brodarskog wolfscale indexa. Ako se netko ne slaze neka digne ruku.
Zasto ne iskoristis priliku za odgovoriti na pitanja.tko ce kupiti ako znalci nemaju hrabrosti odgovoriti? Slazes se sa ovom prognozom IEA, ako ne zasto?
-
Samo sanjaj,dok je ljudi bit će i potrebe za naftom,samo ako je ne iscrpe prije općeg kolapsa čovjećanstva.
Sony@
kako ovo komentiras?
Možda crtalo neko dijete koje voli žarke boje, a mozda netko stariji po načelu bilo bi lijepo i poželjno. Ajmo promatrati do kada, kako, i na koji način će Svijet uspjeti ovako nešto ostvariti
-
Ne znam zaista. Nekako sam se nadao da ćeš nam ti otovoriti oci. Al cini mi se da će nafta još dosta dugo biti u našim životima.
Izbjegavas odgovor?slazem se da ce se nafta jos dugo koristiti ali u kojim kolicinama? Moze li biti smanjenje jace nego na ovom grafu?velike presude protiv bigoil, bidenov porez, opca anti fosil klima koja pojacava?
ako me uvjerite ja cu kupiti,izbjegavanjem rasprave nece nestati neugodna pitanja?
Evo nama reinkarnacije Woodirona sa specijalnim zadatkom. Welcome on board.
-
Toliko znalaca a t
Sony@
kako ovo komentiras?
Možda crtalo neko dijete koje voli žarke boje, a mozda netko stariji po načelu bilo bi lijepo i poželjno. Ajmo promatrati do kada, kako, i na koji način će Svijet uspjeti ovako nešto ostvariti
-
Sony@
kako ovo komentiras?
Ni vi nemate graf? Ali znate da ovaj nije tocan? Sta kazete na prognozu IEA, ako nije tocna napisite vi svoju.
-
IEA prognozira Vrh iz 2019 nikad vise,od 2020 do 2030 pad sa 88 na 72 mb/d, do 2050 pad na 24mb/d.
Tko se ne slaze neka napise svoje.
-
-
IEA prognozira Vrh iz 2019 nikad vise,od 2020 do 2030 pad sa 88 na 72 mb/d, do 2050 pad na 24mb/d.
Tko se ne slaze neka napise svoje.
Drvo-čelik koliki je orderbook? Hoće li izdržati kada krene demand ? Koji demand?, pa cijelog post corona Svijeta
p.s. Možda će i bulkeri morati prevoziti naftu, pa makar u bačvama a di će onda indexi. Ajmo promatrat
-
IEA: oil markets to face 'bumpy' years ahead due to the energy transition.
IEA: oil demand may return to pre-pandemic levels in a year or so.
Prodala sam opte ali prekasno na 5, 8 a mogla sam na 6,5.kupila sam atpl na 340 umjesto na 200. Ako ovdje za godinu dana dode oporavak zar nije bolje prodati pa kupiti za 6-12mjeseci?do tada na atpl uzeti zaradu?
Okej, sad barem znamo koja je agenda iza svih tih postova...
-
Tin, pjevao si drugu priču u srpnju prošle godine, pa prodavao ispod 60 kn
-
IEA: oil markets to face 'bumpy' years ahead due to the energy transition.
IEA: oil demand may return to pre-pandemic levels in a year or so.
6
Prodala sam opte ali prekasno na 5, 8 a mogla sam na 6,5.kupila sam atpl na 340 umjesto na 200. Ako ovdje za godinu dana dode oporavak zar nije bolje prodati pa kupiti za 6-12mjeseci?do tada na atpl uzeti zaradu?
Okej, sad barem znamo koja je agenda iza svih tih postova...
Ista kao i tvoja, veca zarada?
Zasto je to vazno?
Vazne su samo cinjenice, po istima smo mogli prodati svoje i kupiti na cemu se moze zaraditi vise? Ja sam mogla bolje a ti? Ostat ces u dionici i nadati se kako kaze IEA[ may] a to znaci moglo bi ali ne znaci da ce biti za godinu dana. Treci puta pitam do kada traju tc ugovori? Spot je na dnu, indija stoji lose.
-
Dok se tu raspravlja o zivotnim skolama i minusima slijedeceg kvartala mensecini da trezor ipak nesto kupuje.
Ono, kad nitko drugi nece.
Meni se pari da će iznenadni rast ove dionice, mnoge ostaviti spuštenih gaća.
-
Rekao bi da odgovor na ova silna pitanja lezi u teorijskoj paradigmi rasta bespuća povijesne zbiljnosti brodarskog wolfscale indexa. Ako se netko ne slaze neka digne ruku.
Apsolutno. Uz preporuku čitanja o kulturi komunikacije i kulturi govora.
Nakon tog osnovnog opismenjavanja isti/ista može biti prihvaćen odnosno kad prihvati osnovne uzance ponašanje...dotad ignore je jedini propisani lijek...
-
Stvarno ga meljete bezveze. Firma je prodana, samo će se još malo trebati pričekati i ispuniti neki uvjeti.
Da, igrali su prljavo. Sad su "out" pa ćemo vidjeti što će drugo oko u glavi napraviti... Zaba bi mogla financijski posložiti/presložiti firmu za početak.
Firma je bila zanemarena, ali nije bezvrijedna. Toliko.
HT nije htio prodati OPTE, a da li će je Zaba prodati, to ćemo nadam se znati za koji mjesec.
Dosta konfuzno.
Meljemo bezveze?!?
Moj kolega, ubi vas ove promjene vremenskih zona
-
https://mojfimafond.fgi.hr/doc…topisi_za%20GS%20FMPS.pdf
Krešimirov životopis je na kraju teksta......
imaš li kaj za Bakića kao epidermiologu
-
Krešo prebaci 90000 dionica na skrbnicki svi se uspanice i Kreso si dokupi 🥳
Sjedni 5
Zglobi, oprosti ako smetam, no jel tebe AH placa da pises gluposti po forumu ili ti je samo malo dosadno ovih dana?
I kad smo vec kod AH, kad stignes daj ju samo priupitaj kad joj je dospjece ugovora za one dionice? Hvala.
😘
-
Koje plašljive povodljive ovce.Čitam od sinoć i to je jedini zaključak.Frane Franić proda par hiljada i brzo prodat.Frane Franić kupi par hiljada i brzo kupit.Bez razmišljanja, bez poštovanja sebe i svojih odluka, bez ičega.Ponavljam , ništa se apsolutno nije dogodilo niti promijenilo šta se trebalo dogoditi. Sve ide svojim putem samo ste vi u međuvremenu zbog emocija promijenili 20 puta svoje mišljenje.I treba Vas ošišati do kraja, ne zaslužujete drugo.Jbg admin bolju riječ od ovaca ja nemam pa ti zatvaraj slobodno, evo sam se prijavljujem.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun