Svaki dan ista spranca cijeli tjedan. Stavi veliki nalog na ask pri vrhu, a na bidu kunu ispod kupnja na 2-3000.
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
Gdje je nestala brana na 39
nije nestala samo se pod pritiskom napela do 38
ako pukne, biti će nas na sve strane
Ne znam kako iskusni trejderi padaju na ovaj trik sa velikim nalogom(strašilom) na ASK-u. Pa da je tome cilj prodat te dionice ne bi keljio nalog od 4500 dionica.
Ma zašto će nas biti na sve strane, kad sam jesenas izdrža pad ATPL na 130kn, koji je deboto pred padom, mogu izdržat puno goreg na ovoj zdravoj dionici, da ne trepnem.
Dvoumim se, ne znam da li bi ovu rasprodaju nazvao masakr motornom pilom ili tatarski biftek .
Nisam tehničar, ali mogu pogledati, znate onaj vic . Ok vic nije o tehničaru .
Ja mislim da je ovaj pad zdrav, jer ako se praćka jače nategne poslije jače leti u zrak.
Ali mislim da će natezanje još potrajati, a ja trk u banku po lovu za kupovinu na 35, jer
mi je lijep broj, taman na pola do 70
-
A crtao vam čovjek ne crtao..gurali ste se na bidu 🙃
Eno targeta na 38
Ispod toga bi trebala biti simbolika
-
ja vidim da je prosjek na solidnih 39,90 a što netko skida gaće sve niže to je valjda neki njegov problem
-
ja vidim da je prosjek na solidnih 39,90 a što netko skida gaće sve niže to je valjda neki njegov problem
To prodaje neki analiticar koji je mjesec dana radio analizu pa je sada shvatio da su vozarine nisko pa je odlucio prosipati po bidu ispod 40 kuna.
Jest da je u zadnja 2 tjedna mogao izaci sa svojih 300 i 500 komada i na 43 i na 42 i na 41. Bilo je lijepog bida ali eto
-
Ovom liku se izgleda toliko gadi ova dionica da čini sve da je se riješi. Na radost svih kupaca 😆😆😆
-
Ovom liku se izgleda toliko gadi ova dionica da čini sve da je se riješi. Na radost svih kupaca 😆😆😆
Još će se vidjeti da li će biti na radost ili na tugu
U svakom slučaju bolje i tako nego da se ništa ne događa.
bar se lova okreće, znate kako kažu
-
A crtao vam čovjek ne crtao..gurali ste se na bidu 🙃
Eno targeta na 38
Ispod toga bi trebala biti simbolika
VI crtajte,a lik kipa sve niže i niže dok ne proda.
-
Evo kraj dana vrime je da se dionica zatvori na 40kn. heheh
-
Evo kraj dana vrime je da se dionica zatvori na 40kn. heheh
Kada se makne strasilo sa aska
-
-
BCTI-498 up up
Da se malo osvrnem, netko iz top 10 pocme prodavati 11.1 veliku kolicinu, i vecina promjeni misljenje za 100 %. Taj prodavac mogao je prodavati od 3 Q zbog vozarina, mogao je i u 4Q. 2020 je odlicna godina, a 2021 je tek pocela sa niskim vozarinama i mnogi je vec otpisuju, ej, u prvom mjesecu.
Ovaj prodavac nam je svima blagodat, prosuo je sve nisko, prosut ce mozda i nize, ali:
Napokon ce ovo postati likvidnija dionica, u vecem fokusu, puno je manjih uslo, vise je protrgovano u mjesec dana 2021 nego u ciloj 2020. Skoro 90 posto dionica drze top 10.
Uz to, cim se dignu vozarine, TPNG ce ugovoriti brodove na duze vrijeme, a nakon toga tesko da trziste nece reagirati 🚀🚀.
-
Prestaje biti zabavno, dugo u dokupu na koju kunu niže - rezultat prevelika izlozenost jednoj dionici a neda ti se kratit jer je solidan minus.
Zna se odavno da je q4/2020 los ali opet ce biti bolji od trećeg kvartala. Kako nije doslo do značajnog rasta vozarina a puno je brodova na spotu izgledno je da je i q1/21 opet minus i vjerojatno zato rasprodaja. Tri losa izvjesca u nizu...
-
BCTi 498, jucer je bio 488.
-
Prestaje biti zabavno, dugo u dokupu na koju kunu niže - rezultat prevelika izlozenost jednoj dionici a neda ti se kratit jer je solidan minus.
Zna se odavno da je q4/2020 los ali opet ce biti bolji od trećeg kvartala. Kako nije doslo do značajnog rasta vozarina a puno je brodova na spotu izgledno je da je i q1/21 opet minus i vjerojatno zato rasprodaja. Tri losa izvjesca u nizu...
Meni je samo 18% porfelja na ZSE u TPNG, ima se dovoljno da se podupla pozicija kupnjom ispod 40kn. Ovo prvu polovinu ću prodati čim cijena dosegne cijenu ulaza(a to je do 44 kn),drugu polovinu koju ću kupiti ispdo 40kn, ću držati.
Ako ću već držati dionicu nekoliko mjeseci, bar ću je držat sa dionicama kupljenim na dnu. Nema panike, nema očajavanja i moj savjet:"šaraj malo, brate."
-
Meni je samo 18% porfelja na ZSE u TPNG, ima se dovoljno da se podupla pozicija kupnjom ispod 40kn. Ovo prvu polovinu ću prodati čim cijena dosegne cijenu ulaza(a to je do 44 kn),drugu polovinu koju ću kupiti ispdo 40kn, ću držati.
Ako ću već držati dionicu nekoliko mjeseci, bar ću je držat sa dionicama kupljenim na dnu. Nema panike, nema očajavanja i moj savjet:"šaraj malo, brate."
Ovo ti je odlicna ideja . Samo, ima jedan problem, a to je skoro 80 tis dionica koje su prodane prosjecno po 44 kn malim burek majstorima sa zse , kakvih smo svi mi, I svi mi bi rado te svoje dione prodali po 44 nekom vecem optimistu od nas, sad kad je jasno da amo se zahebali
-
Ovo ti je odlicna ideja . Samo, ima jedan problem, a to je skoro 80 tis dionica koje su prodane prosjecno po 44 kn malim burek majstorima sa zse , kakvih smo svi mi, I svi mi bi rado te svoje dione prodali po 44 nekom vecem optimistu od nas, sad kad je jasno da amo se zahebali
Što je dobro, zapravo vrlo dobro, jer već sada vidimo kako je dionica koja je bila gotovo mrtva, sa samo 100000 dionica puštenih sa lanca postala izrazito likvidna.
-
Možda se naiđe na nešto zanimljivo!
-
-
4 broda su na istoku tamo su veće cijene mislim
-
jasko ajde please pojasni sta si postao
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title