Ja mislim da trezor ove godine nece kupovati. Treba im cash na racunu zbog neizvjesne pandemijske godine. Pametno.
Nebude li se trezor uključio, jao si ga nama . Ova količina na 39 mi ne izgleda kao roba prosječnog burekcije sa zse
Ja mislim da trezor ove godine nece kupovati. Treba im cash na racunu zbog neizvjesne pandemijske godine. Pametno.
Nebude li se trezor uključio, jao si ga nama . Ova količina na 39 mi ne izgleda kao roba prosječnog burekcije sa zse
Niti meni. Rekla sam da mislim da sada kupuje netko tko ima novaca i ima vremena cekati.
Prodavač ima robe,ko salate.
Al tuku i naši. Nema još povlačenja na rezervni položaj, kota 39.
Kota 39 je last stand tu se gine, nema povlačenja.
Al tuku i naši. Nema još povlačenja na rezervni položaj, kota 39.
a tu je i snažna tehnička potpora, i što je najbolje, ne vidi se puno downside-a.
dovoljno je samo da opet bude neki potres na naftnom tržištu.
uostalom, lani je ona rasla kad je sve ostalo počelo tankirati.
kako bi zlocesti rekla, uzmeš malo za pokaznu vježbu
a tu je i snažna tehnička potpora, i što je najbolje, ne vidi se puno downside-a.
Ja čekam na 35, pa il pukovnik il pokojnik
Rekli bi znalci, anticiklička dionica, jel tako st-brajo
Ja čekam na 35, pa il pukovnik il pokojnik
Tako sam i ja lani čekao na 35kn, jer mi je bilo skupo na 37kn, pa sam propustija rast do 60kn...
Na koliko bi onda ova dionica trebala ici kad su vozarine visoke? Na 80 kuna? Ne stoji da je pala zbog toga definitivno.
Tko god očekuje rast mora biti svjestan da se taj rast mora desiti prije Q1 za 2021 s tim da Q4/2020 koji dolazi za 15 dana ne bude u velikom minusu...već sada se vidi da će Q1 za 2021 biti minus.
Vozarine su 20 % posto manje nego prije godinu dana, a 45 posto su rasle u zadnja tri mjeseca. Sa otvaranjem cijeloga svijeta u proljece rast ce snaznije i vozarine.
Netko tko bolje razumi od mene, a da ne trazim, 10 miliona koje je ulozeno u obavezni remont u Q3, kako je prikazano? Dal je minus od Q3 posljedica toga? Il je knjizeno ka ulaganje?
Izgleda da je neprijatelj pregazija kotu 40, prelazimo na rezervnu kotu 39.
Niti meni. Rekla sam da mislim da sada kupuje netko tko ima novaca i ima vremena cekati.
ja ništa ne mislim ali kupujem cijeli dan, a mogao bih to i promijeniti, početi misliti i ne kupovati više
Izgleda da je neprijatelj pregazija kotu 40, prelazimo na rezervnu kotu 39.
na kraju bi se trebalo pokazati da to nije neprijatelj, nego prijatelj za snabdijevanje
moleru da nebi na kraju bio malter, tvrdo stisnuti
Ovo mi izgleda kao da bi mogla uskoro puknuti brana na 39, već je napukla.
Ovaj prodavač ima municije koliko hoćeš, stavio 5000 na prodaju na 40
Gdje je nestala brana na 39
Vozarine su 20 % posto manje nego prije godinu dana, a 45 posto su rasle u zadnja tri mjeseca. Sa otvaranjem cijeloga svijeta u proljece rast ce snaznije i vozarine.
Netko tko bolje razumi od mene, a da ne trazim, 10 miliona koje je ulozeno u obavezni remont u Q3, kako je prikazano? Dal je minus od Q3 posljedica toga? Il je knjizeno ka ulaganje?
Ti troškovi se amortiziraju kroz 5 godina...znači dijele se na 20 kvartala i knjiže kao amortizacija...tako da oni nisu bitno utjecali na rezultat Q3.
moleru da nebi na kraju bio malter, tvrdo stisnuti
samo stepenasto, a onda liftom gore
Evo je na 38
nije nestala samo se pod pritiskom napela do 38
ako pukne, biti će nas na sve strane
i ako si nas mislio zaplašiti, mene nisi uspio
Napadaju Tatari sa Sjevera, a obrana se povlači pred najezdom barbarskih skupina
Ne znam kako iskusni trejderi padaju na ovaj trik sa velikim nalogom(strašilom) na ASK-u. Pa da je tome cilj prodat te dionice ne bi keljio nalog od 4500 dionica.
Ma zašto će nas biti na sve strane, kad sam jesenas izdrža pad ATPL na 130kn, koji je deboto pred padom, mogu izdržat puno goreg na ovoj zdravoj dionici, da ne trepnem.