zna li tko što ja sa onom stranicom marine transportatipn - capitallinkshipping.......nakon što su objevljivali da je index nula više je nema.....ima li tko link stranicu/e na bcti na kojima ima objeva?
Stranica i dalje radi samo je drugi link
zna li tko što ja sa onom stranicom marine transportatipn - capitallinkshipping.......nakon što su objevljivali da je index nula više je nema.....ima li tko link stranicu/e na bcti na kojima ima objeva?
Ovdje je trenutno do kraja Q3 jedina nepoznanica brod Vukovar koji je trenutno u luci u Singapuru....to je trenutno jedini brod za kojega ne znamo hoće li ići na novi TC ili će poslovati na SPOT tržištu...sve drugo je fixirano do kraja Q3....
A i cijena je fiksirana...
Dionica je trenutno izvan fokusa. Svi tankeri voze, čak i Vukovar koji bi po ciklusu trebao uskoro na remont i ugradnju sustava za pročišćenje balastnih voda. Tanker je trenutno pozicioniran na istoku i po meni ići će u remont najkasnije početkom 7 mjeseca. Čudi me da nema obavijesti oko isteka/produženja ugovora, obzirom da je ugovor na godinu dana sklopljen sredinom svibnja 2019. Ove godine možemo očekivati jednaki remont+ugradnja sustava još na tankeru Zoilo 8 ili 9 mjesec, ostali remonti (IMHO) prleze u 2021.
A i cijena je fiksirana...
Još sljedećih mjesec dana možemo očekivati ove razine cijene....osobno očekujem da će dionica krenuti rasti početkom 7 mjeseca pa do izvješća....očekujem da će izvješće za Q2 potvrditi odličnu 2020 godinu i up trend za TPNG (moja procjena je da će dobit za Q1+Q2 - 2020 biti barem za 60% -70% veća od dobiti za cijelu 2019.god)....ono što bi eventualno moglo pokrenuti dionicu prema gore prije 7. mjeseca je eventualna obavijest o povoljnom TC ugovoru za Vukovar(oko 17 000 usd/dan).
ali više nema objave indexa ili ja ne mogu pronači?.....
Hvala
Hvala
ima indexa
Vukovar trenutno iskrcava naftu u luci Jurong Island ....tako da bi uskoro mogli vidjeti ide li na SPOT ili TC...
Vukovar trenutno iskrcava naftu u luci Jurong Island ....tako da bi uskoro mogli vidjeti ide li na SPOT ili TC...
radi ukrcaja, zatim Pengerang iskrcaj
Nisam to vidio na svojoj pratilici...hvala na informaciji kolega jasko.
Ajde da ne moramo samo mi na forumu uvijek drukati, ima i drugih
Nisam to vidio na svojoj pratilici...hvala na informaciji kolega jasko.
Da Vukovar plovi prema Pengarangu. Pomalo je misterij da nema nikakve obavijesti o završetku ugovora i statusu ovih vožnji Spot/novi ugovor? Od svega je najbitnije da svi tankeri plove/zarađuju.
https://www.tradewindsnews.com/tankers/boost-…ield/2-1-821581
https://www.google.com/amp/s/www.hell…uds-gather/amp/
https://www.google.com/amp/s/www.hell…malcy-soon/amp/
Po svemu sudeći jako dobra godina za Tankere....vidi se da se trenutno strpljivo skuplja TPNG...na razini 51 do 53 kn.
Hvala
ima indexa
a gdje se nalazi?...može li link?...
Hvala
Eto ako netko želi prodati ima skriveni nalog na 52 kn na kupnji...taj skuplja zadnjih dva tjedna.
a gdje se nalazi?...može li link?...
Hvala
Ja na toj stranici ne pronalazim vrijednosti indexa.....zna li netko koliko je sad BDCI ili ima link?
Ja na toj stranici ne pronalazim vrijednosti indexa.....zna li netko koliko je sad BDCI ili ima link?
Link je taj nema pronalazenja kad je direktan link ili nisi registriran ili ti nesto ne valja s citanjem stranice
BDCI 12.6 - 418
Link je taj nema pronalazenja kad je direktan link ili nisi registriran ili ti nesto ne valja s citanjem stranice
BDCI 12.6 - 418
Stranica im nije dobra. Radi samo na klasični prikaz, na mobilni ne. Barem je kod mene tako.