Šuška se da će Rimac ipak nešto proizvoditi i to u RH..
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Gledam ovaj pad zadnjih dana i uopće mi se ne sviđa, mislio sam da je normalna varijacija cijene al nekako mi se sad čini da je ipak nešto drugo po srijedi. Jel ima itko ikakav info? Možda je slab kvartal ili neće izglasat dividendu...
-
Gledam ovaj pad zadnjih dana i uopće mi se ne sviđa, mislio sam da je normalna varijacija cijene al nekako mi se sad čini da je ipak nešto drugo po srijedi. Jel ima itko ikakav info? Možda je slab kvartal ili neće izglasat dividendu...
Možda...
A možda bi bilo dobro od dividende kupit još malo a da cijena ne bude previsoka... -
Na prvi pogled
ERNT
KODT
ADPL
PODR
HT
Adpl otpušta 200 ljudi, Revoz stoji
-
Na prvi pogled
ERNT
KODT
ADPL
PODR
HT
Otpusta ili šalje na GO?
A zašto REVOZ stoji? Imaš sto konkretnije na tu temu ili rekla kazala?
-
U Splitu su svi dobili nogu tko je bija na određeno, to pišem ima misec dana, ali nitko ne hebe ni za živu dlaku.
-
Ma ok, al negdje valjda postoji neka informacija sto je sa Revozom?
Revoz je imao nedavno problema ali ne radi Renaulta nego radi pomanjkanja elektronskih dijelova i čipova. To je opcenito problem. Ja sam u procesu kupnje jednog vozila i neki dan je stiglo u RH i umjesto digitalnog dashboarda kako je bilo naručeno isporučeno je vozilo s analognim. Smiješno, al stvarno je došlo do ozbiljnih poremećaja lanca opskrbe u svijetu. Pogotovo vis a vis elektronike i naprednih sustava.
-
Ma ok, al negdje valjda postoji neka informacija sto je sa Revozom?
Revoz je imao nedavno problema ali ne radi Renaulta nego radi pomanjkanja elektronskih dijelova i čipova. To je opcenito problem. Ja sam u procesu kupnje jednog vozila i neki dan je stiglo u RH i umjesto digitalnog dashboarda kako je bilo naručeno isporučeno je vozilo s analognim. Smiješno, al stvarno je došlo do ozbiljnih poremećaja lanca opskrbe u svijetu. Pogotovo vis a vis elektronike i naprednih sustava.
To ti je isti vrag, i jedan i drugi izad imaju u tabli veliku matičnu ploču.
-
Otpusta ili šalje na GO?
Ovo što kaže kolega Marin 83, svi na određeno su dobili raskid ugovora. Navodno da je problem s čipovima, odnosno nedostatkom istih.
-
Otpusta ili šalje na GO?
Ovo što kaže kolega Marin 83, svi na određeno su dobili raskid ugovora. Navodno da je problem s čipovima, odnosno nedostatkom istih.
Link za za informaciju da REVOZ stoji? Ili je to rekla kazala?
-
-
Evo oglas u kojem Revoz traži 30 radnika za rad u proizvodnji.
-
Opa!
5750 komada (milijunski promet) na 190 kn.
-
Netko je kupio ove besposličare, ito ne malo... sigurno nece isplati dividendu...da su nam bar sve dionice kao adp . Di bi mi bili
-
Dobio sam po nosu od admina zbog prethodnog komentara. U principu želio sam iskazati frustraciju (na neprihvatljiv način iako dijelom kroz šalu) na kolegu Milo, koji nije jedini, kojem je stanje u adplu konstantno med i mlijeko, znači optimizam na maksimalno te idealiziranje firme poput božanstva. Naravno sve to bez linkova ili nekakvih konstruktivnih komentara. Dragi kolega, ja nemam ništa protiv vas ali takvim stavom i postovima potencijalno štetite drugima na forumu. Sjetimo se samo npr. euforije na temi Optima. Treba biti kritičan i konstruktivan a ne gledati svijet (čitaj dionice) kroz ružičaste naočale.
ADPL je u problemu, nešto sam pisao o tome prije možda mj. dana pa sam bio popljuvan. Imam dionicu, dugoročni sam, ne mogu ju prodati pa čekati niže jer mi je prosjek vrlo nizak zbog dosta kupnje "u koroni" pa bi me porez uništio inače bi skratio poziciju. Vjerujem da će stvari izaći na vidjelo vjerojatno na ovom i idućem kvartalnom izvješću. Marin83 je jučer nešto pisao na temi bestbuy o adplu pa si malo pročitajte, on očito isto ima info iz prve ruke ili čak radi u adplu.
Na kraju krajeva vjerujem da je sve samo privremeno i da neće biti dugoročnih ili ozbiljnijih posljedica ali trenutni stanje nije med i mlijeko...
-
Roki pišeš gluposti ,ako navodiš da nešto nije u redu navedi konkretno di je problem.Ljudi konstantno objavljuju obavjesti o sklopljenim poslovima a ti pišeš da nije u redu.Firma ispalaćuje 2 divke šta je 10% od vrijednosti firme ti pišeš da stanje nije dobro.Ljudi posla imaju idućih najmanje 5 godina a ti pišeš da nije dobra situacija.Zanima me što nije u redu kad to pišeš ineče bez predmetno razglabati više.
-
Dvije divke s tim da je jedna zaostatak od prethodne godine. Dividenda ti kazuje da je bilo dobro ali ne kazuje da je i sad dobra situacija. Klikni na temu Best buy gdje je Marin83 jučer isto "pisao gluposti".
A ovo sam ja pisao negdje u 5. mjesecu:
-
Roki, kao što su te već i drugi forumaši zamolili - budi konkretniji.
Ne što netko drugi piše, nego na što misliš kada kažeš "Stanje nije dobro".
Da ne pogađamo, napiši.
Ako imaš što?
-
Eh kad bi se čovjek uvijek osvrtao na razne rokije, marine itd, nikad u portfelju ne bi imao AD Plastik.
Ako i imaju problema riješiti će ih, kao i uvjek, nema tu zime dok je ova Uprava na čelu.
A da li će cijena tijekom godine na 176 ili 205 kn, tako svejedno, nekome prilika, nekome neprilika.
Tko je lani kupio na vrijeme, samo opušteno.
-
Isplaćuju dividendu za 2020. koja je za mnoga poduzeća bila fatalna.
Jučer je netko kupio 5750 dionica, znači da se ulazi sa velikim novcima.
Jasno mi je da bi se htjelo kupiti ADPL po nešto nižoj cijeni, ali realno, ići će to i do 300 kn pa ni sada nije preskupo.
-
Roki, kao što su te već i drugi forumaši zamolili - budi konkretniji.
Ne što netko drugi piše, nego na što misliš kada kažeš "Stanje nije dobro".
Da ne pogađamo, napiši.
Ako imaš što?
Revoz u 3. i 4. mj. dobar dio vremena nije radio. U zadnje vrijeme je navodno u solinu i zgu oko 200 ljudi koji su imali ugovor na određeno dobilo nogu, ovi koje su zadržali ostaju na 4satnom radnom vremenu. Jedan dio radnika je na GO + neplaćeni GO. Revoz u 7. i 8. mjesecu također dosta slabo radi.
Ponavljam Marin83 je slično pisao jučer na temi BestBuy, sad vidim da posta nema. Šteta jer sam imao dojam da lik radi u ADPLu...
Ja bih bio jako sretan da su informacije koje imam netočne jer sam pun ADPLa ko brod.
Vidim da svi vole samo da se piše da je stanje bajno, pa eo, isključio bih se iz daljnje rasprave dok ne budem imao za napisati nešto pozitivno. Negativne informacije koje dobijem ću ostaviti za sebe jer čemu tema na forumu ako na njoj ljudi kritički pišu, bolje je da svi drukaju na pozitivu i "upupup".
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner