Meni je spetakl i 10kn po dionici
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
ovo do divke ide preko 200 bid se po malo pumpa
-
Uprava kupuje redovnim putem
-
Opaaa nakupilo se 687 diona.
-
Passenger car registrations: +29.5% five months into 2021; +53.4% in May
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…47d56608fb2.pdf
Članovi uprave kupuje po 194kn
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…47d56608fb2.pdf
Članovi uprave kupuje po 194kn
Pa nisu svi posteni, nemaju svi u gepeku neoporezovane miljone kuna. Netko kupuje i za vlastiti novac.
-
još malo pa če nas ljetna kiša poprskat sa zasluženim osmicama ,,,
-
Sad je došao na red i ovaj veliki nalog na 198kn.Pitanje je kada ce i njega pokupit?a)danas
b)sutra
c)ponediljak
-
Sad je došao na red i ovaj veliki nalog na 198kn.Pitanje je kada ce i njega pokupit?a)danas
b)sutra
c)ponediljak
mic po mic ide.
ne treba požurivati. sve u svoje vrime.
-
-
Polako ali sigurno, tako je ovdje...
-
b)sutra
c)ponediljak
Kakav se drugi kvartal očekuje?
-
b)sutra
c)ponediljak
Kakav se drugi kvartal očekuje?
Dobio informaciju da ne ide baš najbolje, kolege tvrde obrnuto. Nadam se da su u pravu...
-
Ova godina će sigurno bit bolja od prošle ito dobro u to sam sigura.Drugi kvartal će bit bolji od prvog i u to sam siguran, samo ne znam koliko.Član uprave kupuje na 194kn, valjda bi malo sačeka da padne da nešto ne valja ili ne bi kupova ništa...ljudi, auti se kupuju, posla ima,po meni ako ne bude više problema s koronom, ova godina će bit malo lošija od 2019...
-
Ovdje samo cijena dionice ne odgovora stvarnom stanju.Cijena je trebala vec probiti 200k .Članovi uprave kupuju po 194kn zar treba šta tome dodati,sigurno neće prodavati po 200kn!
-
,, do 22.7.2021. vjerujem da će dvojka kolo voditi ,,,
-
Neznam čemu ste se uhvatili te dvojke. Jedina dionica koju imam od stoljeća sedmog prije dolaska hrvata na more. Zadnji dokup na 113. Sve ove god dividende isplatile. Čisti profit za po ljeti se počastiti. Ne bi prodavao ni na 300. Obiteljsko srebro pa neka nasljednici prodaju. Ali,ako vam toliko znaci, stavite nalog na 200 i cekajte ne. Prodajte.
-
Ova godina će sigurno bit bolja od prošle ito dobro u to sam sigura.Drugi kvartal će bit bolji od prvog i u to sam siguran, samo ne znam koliko.Član uprave kupuje na 194kn, valjda bi malo sačeka da padne da nešto ne valja ili ne bi kupova ništa...ljudi, auti se kupuju, posla ima,po meni ako ne bude više problema s koronom, ova godina će bit malo lošija od 2019...
Po čemu to zaključujete...eto slučajno znam da su gotovo svi radnici na određeno u Splitu dobili otkaz....
-
oni radnike uzimaju po potrebi i po potrbi ih odpustaju ,tako rade godinama i prema njima nemaju obveza.Imaju dovoljno poslova i netriba se brinit za izvješće,veća briga je sta cijena ne prati rezultate ali valjda ce i to doći!
-
Dali ima nesto cudno u tome da se otpustaju i primaju radnici u firmu?
U mojoj je to sasvim normalna pojava, jedna od vecih u hr, primi se 30 pripravnika, ostavi se 5 najboljih. Cemu panika, nema vise yu politike.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner