Cijena na 14.30 eura. Moja prognoza je da ce se epad ubrzati? Ako netko zeli kupiti vjerujem u minimalni pad do 12.7 eura.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
onaj s 4000kom na kupnji na 12.60 utekao na 9.70 eura. Ovdje ide jači pad.
-
splićo...ti stvarno na svim dionicama samo prognoziras 📉....
ajde malo, ali nemoj nam baš toliko kvariti raspoloženje
-
Samo zelim pomoci ljudima da ne izgube novce. U svakom slučaju kriza u autoindustriji se produbila dodatno. Makar zvuci nemoguce, vjerujem da ce i neki gigant propasti kroz narednih 12mj.
-
Jel ovo Normani s Insajdera preselio u Split?
-
Jel ovo Normani s Insajdera preselio u Split?
Preselio ne preselio iznosi svoje misljenje, a mislim da ima dobru namjeru.
-
Jel ovih 1000 do 15,15 bila slučajna prodaja
?
-
Bo..ali rastemo na velikim volumenima, a padamo na manjim..što za sada dobro izgleda..
-
Nije lose..uzeo jos 4000kom Adpl.. Kud svi tu i mali mujo
-
Pa nije li prognoza bila 9,70?
-
-
Pa nije li prognoza bila 9,70?
Ma bila je i 12,70 ali je majstor (pardon, početnik) tako brzo mijenjao prognoze da nisam uspio prodat. Dok sam se ja snašao ode ona na 16. Jel može nova prognoza, ali polako da stignemo reagirat.
-
ne, čekajte malo...to je bilo prije...sada je ADPL pozitiva, a loše prognoze daje za VLEN
-
ne, čekajte malo...to je bilo prije...sada je ADPL pozitiva, a loše prognoze daje za VLEN
Štaaa
. Da neće i VLEN na 16
ili na 9,70
. Sad mi pak ništa nije jasno
?
-
Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.
-
Vlen je izbacio dobru vijest i TA se promijenila.. Adpl tehnicki morao je odraditi testiranje 12,7 linije i nije. Ne znaci da do veljače neće. Uvjeren sam da kad tad hoće. Cijena očito direktno ide do linije otpora od 18,50 eura i tu planiram istresti sve. Iza toga korekcija minimalno do 13.6 eura, a moguce i do 12.7 eura.
Ja isto tako nekako računam, samo računam u postocima, od 10.40 kad je krenula bilo je jasno da će skočit 78% (18,50) i onda pasti 36% (na 13,6)
-
Ne vidim vaših bar 4000 kom. na 18,50?
-
Nisam stručnjak samo promatram što se događa, ali mislim da tehnička analiza na našem plitkom tržištu baš i nema nešto smisla. Prije bi rekao ako nema nekih novih vijesti (nema ništa da bi toliko cijena narasla) očito samo spekulacija ili tržište reagira sa zakašnjenjem na promjenu uprave.
Kažem nisam stručnjak samo promatram, imam dionice. -
Ne sekirajte se kolega.. iskrcam na 18.50 sve.. a nike 4000kom vec malo više
-
Vi da imate 4000 komada ne bi ste tu piskarali.
Oni investitori koju su poslušali baš savjet jet ste se brinuli za njih i prodali su po cca 14,50 jer će ADPL pasti na 12-13, sigurno su vam sada zahvalni što ste ima sačuvali novac.
-
Vi da imate 4000 komada ne bi ste tu piskarali.
Oni investitori koju su poslušali baš savjet jet ste se brinuli za njih i prodali su po cca 14,50 jer će ADPL pasti na 12-13, sigurno su vam sada zahvalni što ste ima sačuvali novac.
Kolega, oni investitori koji svoje investicije vode ravnajući se pisanjem takvih likova kao splićo, drugo niti ne zaslužuju nego da izgube novac .... tako da, nije mi ih žao, nimalo, ukoliko ih uopće ima, jer sumnjam da itko osim njega samog tog lika uopće doživljava osim kao forumskog zabavljača ...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ZITO (Žito d.d.) 68
- teski_amater