Rusija nikad nije ni bila nesto od cega je ADPL nesto posebno zaradjivao, do sad su vjerovatno imali vise troska nego dobiti od rusije, za adpl je bitniji Rumunjski i Hrvatski dio poslovanja
Ovdje je bitno i rusko vlasništvo u HR. Jel se tu nešto negativno može očekivati
da...rusko poslovanje je i prije bilo tako-tako i nije imalo nekog bitnijeg utjecaja u dobiti grupe ali ipak, meni je to bio jedan od indikatora za kupnju, naime špekulirao sam da bi zbog aktualne situacije rusi možda poželjeli izaći van i onda bi došlo do ponude za preuzimanje a kako su svoj udio ipak stjecali po 250 kuna špekulirao sam bar pola tog iznosa...također i ovako je u mojoj kalkulaciji rusko suvlasništvo prednost i indikator stabilnost adpl poslovanja i imovine u rusiji a uslijed svega ovoga, vrijednost dionice je spala na najniže razine a krizno razdoblje će kad-tad završiti i predmetnim suvlasništvom, adpl će tada u smislu brzog starta proizvodnje i dobavljanja auto djelova, biti u jednoj vrlo jakoj poziciji na ruskom tržištu za koju vjerujem da će znati iskoristiti.