Cini se da su sve izglasali kako je bilo predloženo:
KABA (Karlovačka Banka)
-
-
-
to pise da se o tome odlucivalo
-
Šta raditi ovdje' Danas je zadnji dan trgovanja, kupiti i čuvati ili...
-
Šta raditi ovdje' Danas je zadnji dan trgovanja, kupiti i čuvati ili...
Da kupiti.......zar nije malo kasno za to ?
Meni se čini da je zadnji čas za prodati......ukoliko naravno ne racunas na dugogodisnje čekanje u nadi bolje budućnosti.....
-
Neki scenarij tipa PEVEX?
-
Nisam siguran, ali s obzirom da dionicari KABA-P-A nisu ni bili na skupstini, sve odluke padaju u vodu... Barem po nekom mom shvacanju...
Nisam mogao otici na skupstinu zbog mjera izolacije, a u tsko kratkom roku (vikend) nisam mogao naci nikoga da ga opunomocim da ode u Karlovac glasat za mene... Pisao sam ja i Kabi i hanfi i zse i ovima i onima, no nula bodova, morao je netko doci na skupstinu...
-
Sad ćemo vidjeti koliko onih koji su glasali na skupstini će iskoristiti svoje pravo da im proda dionice i shodno tome, hoce li doci do 95% potrebnih za squeez out.
Ako hoce, onda je stvarno veliko pitanje po koliko će to ići......ali uopce ne sumnjam da će oni učiniti sve što je moguce da jos više spuste procjenu vrijednosti.......
-
......ode KABA na Hitu OTC.....
.....ja sam svoje odmah stavio na prodaju po 10kn okruglo......i ukoliko ovi ipak ne skupe dovoljno za squeez out, mogao bi jednog lijepog dana čak i dočekati tu cijenu (ako jos budem medju zivima)......
-
Pa taj nalog ti više ne važi ako je dionica delistirana.
-
pročitaj ponovo ili se informiraj! hita OTC!
-
-
pojavila se i kaba-p na hita otc
-
https://www.kaba.hr/wp-content/upl…-30.03.2021.pdf
Neto dobit prosle god skoro 30m hrk, po dionici negdje 1.67 hrk
-
Jucer stigla pinka od BD62, uskoro ce vidim i na KABI, sto cu s tolikim novcima, a tek zarada tu kolika je...🤣🤣
Jos samo da mi se "Rus" pokrene i zaradu na HDEL isplati gdje bi mi kraj bio!🤔🤫
-
kaj još zanimljivoga imaš u portfelju!!?? podsječaš me na dr oetkera i lopinu!! oni nisu mogli promašiti nijednu stečajušu!
-
Jucer stigla pinka od BD62, uskoro ce vidim i na KABI, sto cu s tolikim novcima, a tek zarada tu kolika je...🤣🤣
Jos samo da mi se "Rus" pokrene i zaradu na HDEL isplati gdje bi mi kraj bio!🤔🤫
Ne kuzim da li tu isto ciljate na squeez, ali ta faza je jos jako daleko.
Eventualno nova dobrovoljna ponuda.
Ja sam svoje izlozio na Hiti i toplo se nadam da cu to u dogledno vrijeme uspjeti riješiti, jer mi se tu ne čeka godinama kao na LCDS.
-
Ima li štogod novog ovdje ?
Kako su prošli dionicčari, na koncu
Papr je delistiran .
Da li ste primili ponudu za preuzimanje i da li su vam sredstva isplaćena ?
Da li se papirom još trguje na HITA OTC ?
Sve skupa, ovo je čini se vrlo mučno.
-
Tko je bio na GS je mogao traziti da ga se isplati po 7.13kn... Dok je trajala javna ponuda, ponudjeno je bilo 6.51kn po dionici i to je isplaceno... Nekolicina dionicara je usla u tuzbu protiv KABE i to ti je visemanje to...
-
Tko je bio na GS je mogao traziti da ga se isplati po 7.13kn... Dok je trajala javna ponuda, ponudjeno je bilo 6.51kn po dionici i to je isplaceno... Nekolicina dionicara je usla u tuzbu protiv KABE i to ti je visemanje to...
a tužba je vezana za javnu ponudu ? ili je nešto drugo u pitanju
tamo neki sporovi već traju od 10-15 godina
-
Meni bome nisu nista isplatili, pozicija jos na brokeru "čući"!
-
a tužba je vezana za javnu ponudu ? ili je nešto drugo u pitanju
tamo neki sporovi već traju od 10-15 godina
ne znam, vjerovatno ne. da je zbog javne ponude, proces ne bi niti "smio" započeti. nezgodna situacija i kod vaba banke. jedan veliki mali dioničar pokrenuo tužbu zbog niske procjene fer vrijednosti dionice, i cijeli proces istiskivanja je zbog toga razloga stopiran.
eh sada.... da li su javna ponida i squeez aut iste kategorije.... ne znam. vjerovatno nisu. kod javne ponude je tvoja volja prodaješ li ili ne, a kod squeza si stavljen pred gotov čin (iako si imao prije izbor prodati ili ne).
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner