miriše na bull trap
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
jesam propustio neku dobru vijest
-
Evo malo pozitive. Ukratko, ovaj misli da Ameri nece u recesiju i da ce ce dogoti rally prema gore cim se virus malo obuzda. Kako bi rekli, bumo vidili.
Treasury Secretary Mnuchin doesn't see the US falling into recession - and says 'pent-up demand' will boost the post-coronavirus economy
https://markets.businessinsider.com/news/stocks/ec…20-3-1029000758
Trump želi novi mandat a ako želi novi mandat onda će do izbora DJIA biti barem 30 000.
epidemija SARS-a (rođaka ovog našeg virusa) trajala je od 11. do 7. mjeseca.
ako se ne varam, izbori su u 11. mjesec (i naši i američki :D).
za napucati stock market dovoljno je par mjeseci.
ovo sada dušu daje za trejdanje.
-
Mislim da je vecina losih vijesti prosla i da nam slijedi pozitivnije razdoblje. Italija ce ovaj tjedan vidjeti pozitivne rezultate mjera koje su donijeli prije 10ak dana kroz manji broj novozarazenih.
Obzirom da su ostale zemlje uvele jednake ili slicne mjere, moze se ocekivati za 10-14 dana također i u tim zemljama manji broj novozarazenih i stavljanje situacije pod kontrolu. Naravno, tih 10-14 dana ce biti dosta lose za neke zemlje (Španjolska, Francuska,...). No, recept za oporavak je jasan i svi su ga usvojili. Sada samo treba pricekati...
-
Dobra vijest nije ni potrebna da bi se okrenulo u zeleno,potreban je samo novac.
-
Bojim se da je Greenhorn u pravu.
Ameri jutros pišu o nadolazećoj recesiji kao posljedici usporavanja gospodarstva zbog primjene mjera potrebnih za obuzdavanje širenja epidemije.
Nadaju se da će biti kratkog trajanja.
Zapravo, fućka se meni za Amere, ja sam zabrinut za Hrvatsku - to sam i napisao u prethodnom postu. Vidim po komentarima nakon tvoga ljudi i dalje se prave tošo i misle da će Hrvatsku izvući Dow na 30 000. Hrvatskoj slijedi implozija , bojim se.
upravo i ja mislim da hrvatsko "gospodarstvo" u ovom trenutku (min.D;H) proživljava najteže trenutke isčekujući nadolazeće vrijeme, nešto su mi se uhljebi jako podobrili u zadnjih par dana prema poduzetnicima i gospodarstvu i bojim se da je to loš znak za cijelu privredu i državu,
nešto se grozno iza brda valja, a ne valja
-
Dobra vijest nije ni potrebna da bi se okrenulo u zeleno,potreban je samo novac.
danas bi trebali objaviti niz mjera, ako se ne varam
vidjet ćemo koliko će to biti (i da li će uopće biti) dovoljno da malo pokrene tržište
a ujedno ćemo (po mjerama) vidjeti koliko je HDZ kao stranka u desno ili lijevo: hoće li više pomoći građanima (što je kratkoročna likvidnost) ili trg. društvima (što bi srednjeročno bilo bolje)
-
Mislim da je vecina losih vijesti prosla i da nam slijedi pozitivnije razdoblje. Italija ce ovaj tjedan vidjeti pozitivne rezultate mjera koje su donijeli prije 10ak dana kroz manji broj novozarazenih.
Obzirom da su ostale zemlje uvele jednake ili slicne mjere, moze se ocekivati za 10-14 dana također i u tim zemljama manji broj novozarazenih i stavljanje situacije pod kontrolu. Naravno, tih 10-14 dana ce biti dosta lose za neke zemlje (Španjolska, Francuska,...). No, recept za oporavak je jasan i svi su ga usvojili. Sada samo treba pricekati...
Dok god je virus zatočen na bogatom i organiziranom Sjeveru, nema zime, riješit će se. Međutim ako u međuvremenu svrati malo do Juga, jadna nam svima majka...
-
Ne ocekujem barem u blizoj buducnosti nista pozitivno. Ne zbog virusa koji ima malu smrtnost u najcrnjim prognozama nego zbog ekonomske recesije koja slijedi u citavom svijetu. Hrvatska je potpuno nepripremljena na nju.
-
Fjučersi opet u crvenom, ojropa naravno također. Svejedno lijep odbijanac jutros. Promatramo dalje.
-
-
Fjučersi opet u crvenom, ojropa naravno također. Svejedno lijep odbijanac jutros. Promatramo dalje.
odbijanci na kojima bi i Doc Holliday imao problema s potezanjem i oprezom da ga ne pogodi vlastiti metak
-
odbijanci na kojima bi i Doc Holliday imao problema s potezanjem i oprezom da ga ne pogodi vlastiti metak
Za sad sam 2x pogodio... Crobex 1400 Doc Holiday neokrznut tom kišom metaka.. ja bih rekao nije to loše
-
btw. fondovi opasno brane RIVP i donekle ADPL...
-
Jedna jako dobra vijest u ovim okolnostima. 1.6 milijardi prometa na obveznicama. Ako nikom drugom, burzi je barem krenulo.
-
Koliko vidim najbolje se drže dionice čije uprave su odlučile na pojačan otkup vlastitih dionica u ovoj krizi...time su valjda procijenili da su ovo sada povoljne cijene za otkup...to su HT,ATGR,TPNG i možda još po koja dopunite niz ako vidite...
-
Za sad sam 2x pogodio... Crobex 1400 Doc Holiday neokrznut tom kišom metaka.. ja bih rekao nije to loše
mislio sam da je samo kolega NEOkrznut na ovoj burzi, ali vidim da ima još dobrih kaskadera, ja sam za sada izdržao oluju i nadam se da će mi 3vremenski Taft održati portfelj nerazbarušen
-
mislio sam da je samo kolega NEOkrznut na ovoj burzi, ali vidim da ima još dobrih kaskadera, ja sam za sada izdržao oluju i nadam se da će mi 3vremenski Taft održati portfelj nerazbarušen
Lagano surfanje, čuvanje kapitalne baze i kad tad ide stabilizacija i uptrend. Samo treba biti strpljiv.
-
Lagano surfanje, čuvanje kapitalne baze i kad tad ide stabilizacija i uptrend. Samo treba biti strpljiv.
je, i čim nešto zasmrdi, odbaciti što dalje od sebe, a maskicu i rukavice uvijek držati uz sebe, potencijalno zaražene kune po potrebi "dezinficirati" pretvaranjem u €
-
Molim forumaše da mi odgovore...zna li netko koja bi dionica osim TPNG po rezultatima za Q1 2020 mogla imati veći rast u odnosu na Q1 2019 i koja to dionica na zse ima uopće izglede da ostvari veći rast u Q1 od TPNG !?
-
Za Bracu99 necu navlaciti jer ju posjedujem sto se 1 q 2020 tice Lenac Ce razvaliti u odnosu na 1q 2019
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti