Jasno. Kupovna moc padne i to je to. Takodjer, da, beton ostaje, a papiric lako propadne. Sve je moguce.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Danas i nije toliko "crno" kako sam ocekivao.
Drzim se po strani od trgovanja (cash cuvam), a i od komentara, jer ne zelim opet u "kut na kukuruzu klecati"
ja sjedio u Kavani za to vrijeme , ali tamo svi sute
-
nafta, dax... love -10.
ameri bolje da ne otvaraju danas..
a neki dokupljuju.
jednostavno ne možeš ne voliti burzu
-
neki su me razapeli kad sam ovo objavio, al ok.
vrijeme ce pokazati di cemo zavrsiti.
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti.
nekretnine su zadnja crta obrane, a kredite treba otplatiti.
tim vise sto svi ocekuju da ce gubitke iz ove nadoknadit u sljedecoj sezoni.
uostalom, gledajte nase politicare.
skoro nijedan nema nikakve dionice, pa ih za trziste kapitala bas i nije puno briga, dok su nekretnina puni ko sipak.
I zive od njihovog rentanja.
-
ameri danas idu nisko https://markets.businessinsider.com/premarket
-
Predsjednik uprave Valamara kupio još 3.000 komada RIVP, 10.000 papira ukupno prošli tjedan.
-
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti
Nikad više štednje u bankama, a nikad manje kamate (08.01.2020.)
-
TO JE TO, IMAMO DVA LIJEKA, TREBA SAMO VIDJETI KOJI JE UČINKOVITIJI
-
Ameri u stopu ?
-
-
-
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti
ako ste ikad svratili u baknu podignuti nesto novca mogli ste primijetiti da je vecina ljudi u dozvoljenom minusu.
oni koji vec imaju rijeseno stambeno pitanje drze cash i ne misle ga ulagati nigdje osim u renovaciju nekretnine ili kupnju neke druge ako cijene padnu.
broj ulagaca na trzistu kapitala stalno opada, a znam da ti bankari cim imas nesto vise casha na racunu nude ove otvorene fondove (meni su konkretno ove sta su izlozene BRIC-u).
meni to nije bilo interesantno, jer mislim da sam mogu bolje oploditi novac na trzistu kapitala, a vjerujem da je dosta ljudi nasjelo i sad su u "pusioni".
Isto tako, oni te obavijeste kad tvoj ulog padne za odredjeni postotak, tako da su vjerojatno neki u panici odlucili prodati svoje udjele, pa imamo ovo sto sada imamo.
-
Zašto bi većinski vlasnici gledali kako im se ruši cijena firme u sitniš na ZSE, imat ćemo masu delistiranja kad se ovo smiri...
-
ako ste ikad svratili u baknu podignuti nesto novca mogli ste primijetiti da je vecina ljudi u dozvoljenom minusu.
oni koji vec imaju rijeseno stambeno pitanje drze cash i ne misle ga ulagati nigdje osim u renovaciju nekretnine ili kupnju neke druge ako cijene padnu.
broj ulagaca na trzistu kapitala stalno opada, a znam da ti bankari cim imas nesto vise casha na racunu nude ove otvorene fondove (meni su konkretno ove sta su izlozene BRIC-u).
meni to nije bilo interesantno, jer mislim da sam mogu bolje oploditi novac na trzistu kapitala, a vjerujem da je dosta ljudi nasjelo i sad su u "pusioni".
Isto tako, oni te obavijeste kad tvoj ulog padne za odredjeni postotak, tako da su vjerojatno neki u panici odlucili prodati svoje udjele, pa imamo ovo sto sada imamo.
Većina koja je u minusu gotovo sam siguran da nema udjele u fondovima niti ulaže u dionice. To da su nudili ulaganje u fondove stoji, ali mislim da takvih koji su uložili nema puno. Kao što i sami znate broj ulagača se konstantno smanjuje i kod nas se od vremena prije prošle krize nije stvorio balon kao prošli puta, kada su svi bili u dionicama, Ono što sam htio reći je da mislim da ljudi sada ne prodaju dionice zato što im treba za stanarinu, režije i hranu, pa ni ratu kredita.
-
neki su me razapeli kad sam ovo objavio, al ok.
vrijeme ce pokazati di cemo zavrsiti.
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti.
nekretnine su zadnja crta obrane, a kredite treba otplatiti.
tim vise sto svi ocekuju da ce gubitke iz ove nadoknadit u sljedecoj sezoni.
uostalom, gledajte nase politicare.
skoro nijedan nema nikakve dionice, pa ih za trziste kapitala bas i nije puno briga, dok su nekretnina puni ko sipak.
I zive od njihovog rentanja.
izgleda bi i rentanje moglo biti upitno, otkazuju se reyervacije, za sada vec one za Uskrs, poslije bi moglo doci u pitanje i ostalo, tako da, mogu jedino politicke seminare za clanstvo u njima organizirati, ali ova sezona ce vjerojatno zvrsiti prije nego li pocne
-
Ja sa 6% kesa cekam jos... ali mogu se kladit svi ovi koji preporucuju da se ne ulazi... kad se okrene.. ce reci.. da mi smo usli bas po onim minimalnim vrijednostima 🤣🤣🤣
-
ameri otvorili pa zatvorili, 15 minuta brejka.
-
pauza za xanax.
koga znaima, bitcoin krenuo prema intrinsičnoj vrijednosti.
-
fondovi su se uključili u kupnju zadnjih 15- 20 minuta...
-
TO JE TO, IMAMO DVA LIJEKA, TREBA SAMO VIDJETI KOJI JE UČINKOVITIJI
Ovo su JAKO dobre vijesti i vjerojatno će biti brzo i potvrđene tako da u kombinaciji s situacijom u Kini to predstavlja jedno od mogućih rješenja ove turbo brze krize.
Inače u oko mi je upao naziv jednog od lijekova, ako sam dobro pročitao zove se LOPINAVIR i imam osjećaj da bi bio učinkovit i za ovaj naš virus korupcije u RH koji se ni Coronom ne da istjerati iz pojedinaca kojima su ruke već odavno duboko u političkom pekmezu Lijepe naše, onda posredno i našim džepovima.
A što se tiče turističke sezone, ako ne bude stranaca ove godine onda će biti sasvim lijepih popusta za domicilno stanovništvo RH tako da nakon dugo godina konačno i blagajnica vidi more, a da ne mora dignuti doživotni kredit da plati dvije kuglice sladoleda na rivi. Dionice će malo odmoriti, promijeniti vlasnike gdje treba, a onda će to opet s vremenom polako svojim putem dalje u svijetlu budućnost.
-
ameri otvorili pa zatvorili, 15 minuta brejka.
pise da su u prvim sekundama roknuli 8% i zatvorili, pa mi toliko rokamo dnevno vec 5 dana i ne zatvaramo, nasa Ive ce postati zastitinica trgovanja na burzi, samo dok nam ostanu jaja, kokoske, zecevi, patke , da imamo sto za sto mijenjati
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin