Jasno. Kupovna moc padne i to je to. Takodjer, da, beton ostaje, a papiric lako propadne. Sve je moguce.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Danas i nije toliko "crno" kako sam ocekivao.
Drzim se po strani od trgovanja (cash cuvam), a i od komentara, jer ne zelim opet u "kut na kukuruzu klecati"
ja sjedio u Kavani za to vrijeme , ali tamo svi sute
-
nafta, dax... love -10.
ameri bolje da ne otvaraju danas..
a neki dokupljuju.
jednostavno ne možeš ne voliti burzu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. po ovome se cini da ima jos prostora za korekciju, strpljen spasen
neki su me razapeli kad sam ovo objavio, al ok.
vrijeme ce pokazati di cemo zavrsiti.
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti.
nekretnine su zadnja crta obrane, a kredite treba otplatiti.
tim vise sto svi ocekuju da ce gubitke iz ove nadoknadit u sljedecoj sezoni.
uostalom, gledajte nase politicare.
skoro nijedan nema nikakve dionice, pa ih za trziste kapitala bas i nije puno briga, dok su nekretnina puni ko sipak.
I zive od njihovog rentanja.
-
ameri danas idu nisko https://markets.businessinsider.com/premarket
-
Predsjednik uprave Valamara kupio još 3.000 komada RIVP, 10.000 papira ukupno prošli tjedan.
-
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti
Nikad više štednje u bankama, a nikad manje kamate (08.01.2020.)
-
TO JE TO, IMAMO DVA LIJEKA, TREBA SAMO VIDJETI KOJI JE UČINKOVITIJI
-
Ameri u stopu ?
-
-
-
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti
ako ste ikad svratili u baknu podignuti nesto novca mogli ste primijetiti da je vecina ljudi u dozvoljenom minusu.
oni koji vec imaju rijeseno stambeno pitanje drze cash i ne misle ga ulagati nigdje osim u renovaciju nekretnine ili kupnju neke druge ako cijene padnu.
broj ulagaca na trzistu kapitala stalno opada, a znam da ti bankari cim imas nesto vise casha na racunu nude ove otvorene fondove (meni su konkretno ove sta su izlozene BRIC-u).
meni to nije bilo interesantno, jer mislim da sam mogu bolje oploditi novac na trzistu kapitala, a vjerujem da je dosta ljudi nasjelo i sad su u "pusioni".
Isto tako, oni te obavijeste kad tvoj ulog padne za odredjeni postotak, tako da su vjerojatno neki u panici odlucili prodati svoje udjele, pa imamo ovo sto sada imamo.
-
Zašto bi većinski vlasnici gledali kako im se ruši cijena firme u sitniš na ZSE, imat ćemo masu delistiranja kad se ovo smiri...
-
ako ste ikad svratili u baknu podignuti nesto novca mogli ste primijetiti da je vecina ljudi u dozvoljenom minusu.
oni koji vec imaju rijeseno stambeno pitanje drze cash i ne misle ga ulagati nigdje osim u renovaciju nekretnine ili kupnju neke druge ako cijene padnu.
broj ulagaca na trzistu kapitala stalno opada, a znam da ti bankari cim imas nesto vise casha na racunu nude ove otvorene fondove (meni su konkretno ove sta su izlozene BRIC-u).
meni to nije bilo interesantno, jer mislim da sam mogu bolje oploditi novac na trzistu kapitala, a vjerujem da je dosta ljudi nasjelo i sad su u "pusioni".
Isto tako, oni te obavijeste kad tvoj ulog padne za odredjeni postotak, tako da su vjerojatno neki u panici odlucili prodati svoje udjele, pa imamo ovo sto sada imamo.
Većina koja je u minusu gotovo sam siguran da nema udjele u fondovima niti ulaže u dionice. To da su nudili ulaganje u fondove stoji, ali mislim da takvih koji su uložili nema puno. Kao što i sami znate broj ulagača se konstantno smanjuje i kod nas se od vremena prije prošle krize nije stvorio balon kao prošli puta, kada su svi bili u dionicama, Ono što sam htio reći je da mislim da ljudi sada ne prodaju dionice zato što im treba za stanarinu, režije i hranu, pa ni ratu kredita.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. po ovome se cini da ima jos prostora za korekciju, strpljen spasen
neki su me razapeli kad sam ovo objavio, al ok.
vrijeme ce pokazati di cemo zavrsiti.
cinjenica je da smo kao nacija do bola nelikvidni i da se cash prvo povlaci iz onoga sta je lako unovciti.
nekretnine su zadnja crta obrane, a kredite treba otplatiti.
tim vise sto svi ocekuju da ce gubitke iz ove nadoknadit u sljedecoj sezoni.
uostalom, gledajte nase politicare.
skoro nijedan nema nikakve dionice, pa ih za trziste kapitala bas i nije puno briga, dok su nekretnina puni ko sipak.
I zive od njihovog rentanja.
izgleda bi i rentanje moglo biti upitno, otkazuju se reyervacije, za sada vec one za Uskrs, poslije bi moglo doci u pitanje i ostalo, tako da, mogu jedino politicke seminare za clanstvo u njima organizirati, ali ova sezona ce vjerojatno zvrsiti prije nego li pocne
-
Ja sa 6% kesa cekam jos... ali mogu se kladit svi ovi koji preporucuju da se ne ulazi... kad se okrene.. ce reci.. da mi smo usli bas po onim minimalnim vrijednostima 🤣🤣🤣
-
ameri otvorili pa zatvorili, 15 minuta brejka.
-
pauza za xanax.
koga znaima, bitcoin krenuo prema intrinsičnoj vrijednosti.
-
fondovi su se uključili u kupnju zadnjih 15- 20 minuta...
-
TO JE TO, IMAMO DVA LIJEKA, TREBA SAMO VIDJETI KOJI JE UČINKOVITIJI
Ovo su JAKO dobre vijesti i vjerojatno će biti brzo i potvrđene tako da u kombinaciji s situacijom u Kini to predstavlja jedno od mogućih rješenja ove turbo brze krize.
Inače u oko mi je upao naziv jednog od lijekova, ako sam dobro pročitao zove se LOPINAVIR i imam osjećaj da bi bio učinkovit i za ovaj naš virus korupcije u RH koji se ni Coronom ne da istjerati iz pojedinaca kojima su ruke već odavno duboko u političkom pekmezu Lijepe naše, onda posredno i našim džepovima.
A što se tiče turističke sezone, ako ne bude stranaca ove godine onda će biti sasvim lijepih popusta za domicilno stanovništvo RH tako da nakon dugo godina konačno i blagajnica vidi more, a da ne mora dignuti doživotni kredit da plati dvije kuglice sladoleda na rivi. Dionice će malo odmoriti, promijeniti vlasnike gdje treba, a onda će to opet s vremenom polako svojim putem dalje u svijetlu budućnost.
-
ameri otvorili pa zatvorili, 15 minuta brejka.
pise da su u prvim sekundama roknuli 8% i zatvorili, pa mi toliko rokamo dnevno vec 5 dana i ne zatvaramo, nasa Ive ce postati zastitinica trgovanja na burzi, samo dok nam ostanu jaja, kokoske, zecevi, patke , da imamo sto za sto mijenjati
-
-