kladim se da se naštimava dno za 1250-1300....
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
-
Ajmo se pobrojati, tko je prošao krizu na marketu 2008. ?
I mislim da bi bilo dobro da se po tom pitanju družimo u Kavani.... Privilegirani smo. Kada uletimo u izolaciju nećemo se osjećati usamljeno, imamo društvenu mrežu sa pet stotina članova. Mnogi nemaju.
2008. i Kavana .
bio sam tu
Preživjeli rusku krizu relativno bezbolno , preživjeli 2008./2009. s teškim posljedicama , preživjeli Agrokor dobro okrznuti , a kod korone konačno je proradilo nagomilano iskustvo i izašli iz ZSE gdje se moglo na info o prvom koronašu kod nas , a iz DAX i DJI prošli tjedan . Amen 😂
-
Europa i dalje u slobodnom padu...
-
Europa i dalje u slobodnom padu...
Dobro jutro kolega.....
-
Kamikaze, ne kupujte dionice.
Ovo će trajati tjednima!Pouzdano znaš da će trajati samo tjednima? To bi bio baš razlog da se grabe dionice a ne da se iskače iz njih.
-
Pad je, ali srećom ne na ozbiljnim prometima. Moguće je da su se prodavači malo i umorili, ispucali. Ili su napokon shvatili da svoju imovinu u vidu dionica bezrazložno bacaju u bescjenje.
-
koje su šanse da završimo i karanteni tipa Italija po vama, ja sam neš načuo da bi se i to moglo uskoro dogoditi...
-
koje su šanse da završimo i karanteni tipa Italija po vama, ja sam neš načuo da bi se i to moglo uskoro dogoditi...
100%, za par dana
-
Jeli Crobex ušao u područje medvjeda?
-
-
Nisi ti ništa čuo nego imaš naloge na kupnji pa bi htio jeftino kupiti jeftinim trikovima u skupa vremena.
-
Jeli Crobex ušao u područje medvjeda?
Majmuna, nažalost.....🤣
-
Jes ti... sta je teb... ????
-
Prošlo je tj prolazi u Hrvatskoj vrijeme dekreta i komiteta...... Ljudi polako moraju preuzimati odgovornost, tako da predviđam uvođenje većih restrikcija čisto da bi se anulirali prigovori da je poduzeto manje no što je trebalo, manjak empatije i slično.
Stavovi su konfuzni, nešto se da iščitati na primjerima Kine, Irana i Italije.
Jedna od prednosti hrvatske je što smo raštrkani ( Milano po broju stanovnika kao i Hrvatska) i orijentirani na cestovni prijevoz ( autoputi) pa se ne grupiramo po metroima, vlakovima i slično.
Virus je visoko zarazan tako da mu smrtnost ovisi ako se uvuče u neki starački dom napr ili inkološki odjel.
Čini mi se da mu vrućina ipak škodi, nije se iz Kine probio u Jugoistočnu Aziju, oni tek sad imaju uzlet novooboljelih temeljeno uglavnom na ekscesnim situacijama.
Dva tjedna nećemjo ništa znati samo prebrojavati.
-
Crveni smo ko feferon. I kad sada i idućih mjeseci gomila ulagača izgubi novac, ko će biti ti ulagači koji će kupovat i dizat cijene? Koji su to točno u HR?? Po meni bez ulaza novih ulagača na ZSE, bez neke intervencije države i bar ukidanja poreza na kapital ovo je Armagedon.
-
Nisi ti ništa čuo nego imaš naloge na kupnji pa bi htio jeftino kupiti jeftinim trikovima u skupa vremena.
je, baš ću se usrećiti nekom kupnjicom jer se ide u karantenu... ja ne mogu vjerovati kako se ljudi samozavaravaju kao da se ovdje radi o dječjoj igri... sama korona je smiješna i smrtnost je nikakva ali ekonomske posljedice mogu biti ogromne i sad biti u dijonicama i čekati da se sve to desi i onda kukati na sve druge umjesti sebi priznati da si bio *udaletina i da si relativizirao situaciju... kako ne kužite da ovo može još značajno dole ako se oduži.
-
ja sam u kešu i hvatam povremeno prilike, tako da mi treba gledalica. Ne znam tko im je prodao robu, nadam se da nisu ovi stručnjaci s poslovnog foruma.
Ovdje si prije samo par minuta drugačije pričao.
-
Šef Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak je rekao:
- Moramo držati balans između dobre epidemiološke situacije i širine mjera. Ne bi bilo dobro da se svi zatvorimo i da život stane. Epidemiološka situacija je još uvijek dobra, 9000 ljudi je u samoizolaciji, među njima je puno kontakata ljudi koji su oboljeli. Dobro je da imamo ovakav mali broj slučajeva, u Europi je rast oboljelih puno veći nego kod nas.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…grebu/10096279/
Dva različita pristupa,tko će ga znati. Bilo je doduše izjava tipa o strožim mjerama, ograničavanju slobode kretanja.
-
ja sam u kešu i hvatam povremeno prilike, tako da mi treba gledalica. Ne znam tko im je prodao robu, nadam se da nisu ovi stručnjaci s poslovnog foruma.
Ovdje si prije samo par minuta drugačije pričao.
pa i dalje tvrdim isto, ne ženim se za dionice ne brini. to prepuštam teškim kockarima.
-
Ugodno me iznenadio crobi danas, mislio sam ode sve u 3pm još sinoć al po prometima se čini da prodaju samo još rijetki.
U hr neće biti karantene jer za to nema razloga, ljudi su disciplinirani u Dalmaciji nema niti jedan oboljeli, a kud će I biti kad je +20 u hladu sada. Prognoza za cjeli tjedan sunčano i toplo, mogli bi i malo na more ubit koju koronu..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin