Ovu burzu treba ugasiti. Likvidnost je takva da ovo nema smisla. Al nitko se zbog toga ne crveni.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
2007 nije niko ozbiljno shvaćao roubinija ....pa smo vidli kak je ispalo ....SAD ponovno upozorava...ide MAJKA SVIH KRIZA !!
imam iskustvo te 2007........ova me neće iznenadit ...polako van iz svega ...u ziher ....0,01 % kamata u zabi je bolja nego -70 % ..u par dana ...
predugo traje ovaj rast ....
-
Ovu burzu treba ugasiti. Likvidnost je takva da ovo nema smisla. Al nitko se zbog toga ne crveni.
mislim da je prvo red pokušati prodati, nekome tko u tim poslovima ima više iskustva od kumica s Dolca, iako su i one fiskalizacijom pokazale da su spremne za napredak i cjeloživotno učenje
-
2007 nije niko ozbiljno shvaćao roubinija ....pa smo vidli kak je ispalo ....SAD ponovno upozorava...ide MAJKA SVIH KRIZA !!
imam iskustvo te 2007........ova me neće iznenadit ...polako van iz svega ...u ziher ....0,01 % kamata u zabi je bolja nego -70 % ..u par dana ...
Rubini od valjda 2010. svake godine najavljuje kataklizmu Ne kazem da nece mozda stvarno sutra kataklizma, ali treba i njega uzeti sa rezervom.
-
Jučer su izašla spektakularno dobra izviješća.
KODT, Podravka, Saponija, Medika
Kad market ne reagira na dobre vijesti, to nije dobar znak.
Kažu -Ako neće gore, ići će dolje
Kod nas se cesto cekaju sva izvjesca da izadju pa da se izabere koji su najbolji konji za jahanje
-
mislim da je prvo red pokušati prodati, nekome tko u tim poslovima ima više iskustva od kumica s Dolca, iako su i one fiskalizacijom pokazale da su spremne za napredak i cjeloživotno učenje
Netko bi ovim našima treba objasniti osnove trgovine, a to je ako nešto ne možeš prodati smanji cijenu, jer svaka roba je kvarljiva, pa bude plakanja poslin.
Također bi trebali znati da na burzi nema akcija četvrtkom, pa da mogu kupovati do 30% jeftinije.
Ukratko, prestanimo se ciganiti, pa će burza živnuti.
-
Netko bi ovim našima treba objasniti osnove trgovine, a to je ako nešto ne možeš prodati smanji cijenu, jer svaka roba je kvarljiva, pa bude plakanja poslin.
Također bi trebali znati da na burzi nema akcja četvrtkom, pa da mogu kupovati do 30% jeftinije.
mirovinci su se prije par godina žalili da nemaju gdje uložiti 5mlrd. čekamo li još uvijek taj "njihov " novac ili ga je Plemki pospremio u sigurne obveznice RH
-
Također bi trebali znati da na burzi nema akcja četvrtkom, pa da mogu kupovati do 30% jeftinije.
mirovinci su se prije par godina žalili da nemaju gdje uložiti 5mlrd. čekamo li još uvijek taj "njihov " novac ili ga je Plemki pospremio u sigurne obveznice RH
Pa mirovinci su i glavni problem zašto je burza nelikvidna, uglavnom jednom kada skupe neke dionice više se s njima ne trguje na ZSE, eventulano se zamjene među sobom i to je to.
I svaku godinu sve više i više ubijaju likvidnost burze.
-
Rubini od valjda 2010. svake godine najavljuje kataklizmu Ne kazem da nece mozda stvarno sutra kataklizma, ali treba i njega uzeti sa rezervom.
Ako dovoljno dugo najavljuješ kataklizmu, jednom ćeš moći reći - jesam vam rekao!
-
stoji .....čitao 2007 u slobodnoj dalmaciji negde oko 10 mjeseca ...SLOM BURZE velki naslov ....nisam reagirao uopće a u dionicama bogatstvo ....za 2 meseca je počelo ...
oprez samo ...
-
-
Samo zalopojke. Novcanik u ruke i kupujte.
-
Pa mirovinci su i glavni problem zašto je burza nelikvidna, uglavnom jednom kada skupe neke dionice više se s njima ne trguje na ZSE, eventulano se zamjene među sobom i to je to.
I svaku godinu sve više i više ubijaju likvidnost burze.
upravo to sam i napisao, mi mali možemo driblati po pojedinim dionicama ali za zabiti gol mora se uključiti špic igrač, otkupe oni ponekad ako je baš nekome priša, ali to valjda ide metodom slučajnog odabira, mene još nisu trefili ni jednom
-
e ježiga , ako je tako, niti keš ne valja jer u slučaju "MAJKA SVIH KRIZA !!", požderala bi ga majka svih inflacija
-
Ta majka svih kriza dolazi tako dugo da je već krezuba baba. Ne znam tko puši te fore više.
-
samo nemojmo dozvoliti da nas proglase prvim krivcima za pokretanja svjetske krize, ne moramo mi uvijek biti baš prvi u svemu
-
eno javila se jedna uvrijeđena baba, vjerojatno išijas od teretane.
-
a možda i bude, misli na druge cijepi se, misli na druge izoliraj se, misli na druge nestani s planete
-
a možda i bude, misli na druge cijepi se, misli na druge izoliraj se, misli na druge nestani s planete
izgleda napredujemo, ide treća doza boza
Uvode strože mjere za Dalmaciju, ali i Istru. Capak: ‘Izgledno je da ćemo cijepiti i 3. dozom‘Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je najnovije podatke o broju zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj, kao i nove mjere za županije koje se nalaze na…www.jutarnji.hrobzirom da nam je epidemiolog u zadnjih godinu i pol toliko toga korisnoga savjetovao, red je da mu se odužimo, pa evo;
neka ga Beroš osobno cijepi tom trećom dozom i to na mjesto po vlastitom izboru a može i ovaj njega isto prema vlastitom odabiru
-
izgleda napredujemo, ide treća doza boza
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-dozom-15090151
obzirom da nam je epidemiolog u zadnjih godinu i pol toliko toga korisnoga savjetovao, red je da mu se odužimo, pa evo;
neka ga Beroš osobno cijepi tom trećom dozom i to na mjesto po vlastitom izboru a može i ovaj njega isto prema vlastitom odabiru
novi slogan : "svakog tjedna, doza jedna"........
-
Na tri papira koji su jučer objavili izvrsna izvješća- KODT, Saponija I Medika , danas je promet iznosio 0 kuna
Za zapitati se , kuda ideš ZSE ?
Nije da sam zbog toga u bedari, prilika za dokup po prihvatljivim cijenama, al' ipak
Tko će za mene stati jedan dan na bid
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k