852 dionice ADRS2 na 430kn počišćeno u jednom potezu, te 500 dionica ADRS na 458kn također u jednom potezu. Zloćka je izgleda mašila ceo fudbal.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
tko to skuplja HT u miljonima zadnjih dana?
-
Nije zloćo mašio ništa. Barem ne na Adrisu.
Prodao je jučer po tih istih 430 kn. I veći dio si ostavio.
Al ' divno je da netko brine o meni
-
Zašto ne bih brinuo, ima dovoljno dionica za sve nas...
iako ste i sami priznali da ste skloni prevari,tj kažete da nas varate
još da nam kupite papuče i to je to
-
ZaBa opet u banani. Cijeli web se raspao jerbo se studentarija opet igra u vrticu pa sje...a certifikate.
Tko ulaze u ovo zbilja nije normalan.
-
ZaBa opet u banani. Cijeli web se raspao jerbo se studentarija opet igra u vrticu pa sje...a certifikate.
U bankama vam inače radi najgori informatičari koji imaju barem dvostruko manje plaće nego u konkurentnim IT firmama. Koliko para toliko muzike, pare su tu da se plaćaju menadžeri i ostale nestručne osobe.
-
Stvarno, a ja mislila da imam loš signal jer sam na otoku 😥
-
Ma stranica im ne radi, ni aplikacija. Da su bar hakeri nego nesposobni.
-
Idem na google da vidim stanje (zaba ne radi), ukucam zse live i ono, uvjerava me da smo YTD 121 % hahahahah
e moj Zimbabwe, nesmiješ se više ni rugat ikome. Baš smo rupčaga.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
a da počneš slat otvorene molbe?
očekujem da se vas par IT-evaca ekipirate, i onda od brokeraja do brokeraja, popravljati stvari.
složite nam neku *ebačku trading platformu (neki naš lokalni Bloomberg terminal ?), a onda negdje usput svratite i do našeg Zimbabwe-a, da sve skupa radi k'o urica.
toliko smo svi više "obolili" od ovoga da bi i OPTE i ATPL prodali samo da vam doniramo za nagradu
-
-
Idem na google da vidim stanje (zaba ne radi), ukucam zse live i ono, uvjerava me da smo YTD 121 % hahahahah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne trebate otići Zimbabwe, dovoljno je do Slovenije i pogledati ETF-7SLO +35%
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Moj šerife u toj državici je lani bila inflacija od cca 700%.
https://tradingeconomics.com/zimbabwe/inflation-cpi
Ja bi rekao da se radi o enormnim gubicima.
-
Sad mi je lakše, već sam mislio da na krivi ZSE ulažem
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne trebate otići Zimbabwe, dovoljno je do Slovenije i pogledati ETF-7SLO +35%
mi moramo ulagati u našu burzu makar nam sve govorilo da domoljublje nije besplatno, ne možemo tek tako odustati kao ovi mladi i otići put Irske, Njemačke, Austrije.......... ali nam je svima jasno da naša borba za opstankom na ovim prostorima ima za posljedicu svakodnevno jadikovanje o nemoćnosti ove naše burze, zato jer se i ovdje pokazuje koliko je kradoljublje nadjačalo domoljublje i nije lako biti pametan i normalno ulagati u takvim okolnostima
sada me već pomalo brine da će Švaba prije do 20000 nego mi nadvi
-
Drugdje je trava zelenija, ali nije lakše zaraditi novac
Ako si long, na izvol'te si
Ako si swing ili day trade, e to je naporan posao. Sve skupa, možda je kući najbolje
-
Jesam jedini koji vidi veliki potencijal za index u Zimbabveu?
-
Događaj - 30. godišnjica para/crony burze.
https://zse.hr/hr/30-godina-zagrebacke-burze/2085QuoteZagrebačka burza utemeljena je 1991. godine.
Danas je regionalno značajan pružatelj usluga tržišta kapitala te jedan od predvodnika trendova u okruženju.
Jadna ti majka kakvo je okruženje ako je ova bara predvodnik u ičemu osim u malverzacijama.
Agrokor, Dalekovod, Medika, sve pošteno... -
Burza, država, županije, općine...sve stvoreno baš kako treba. Po nečijoj viziji i planovima. Ajd, pusti sada teške teme. Pivo&nogomet. Imamo Hrvacku. Sezona, marke (euri)..ajd na jesen ćemo razmišljati (i tako to već 25 godina)
-
Prošli petak je baš bija lipi dan za moj portfelj, danas nisam oči ni otovorio oči, dočeklo me 7% minusa na TPNG
-
E ako će ovi kaj su vidi hanfu voditi holding..
-
-