Panika je preslaba rijec za ovo sto se desava,ovo je kao da ce sutra poceti world war z.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Jel radi burza, na e zabi je sve još blokirano
-
Pa kakva bi drugačija bila odluka hanfe u drzavi dogovorene ekonomije, stalno se neki javljaju da ih se zasittiti, vjerojatno su ih pritisnuli veći investitori sa većim paketima, jao jao
-
Dosad se moglo dobit bar nešto za dionice. Sad više ništa.
-
Sranje a ja sjedim na kešu. Valjda će sutra raditi. Kada crobex padne negdje ispod 1000 bodova idem u šoping.
-
Jel ovo što je danas protrgovano vrijedi? Neće poništiti transakcije?
-
Jel radi burza, na e zabi je sve još blokirano
Ne radi,obustava trgovanja do daljnjega.
-
A šta s onima koji su danas krenuli zatrejdat ovaj pad. Kupili su i sad kad treba prodat ovi stave lokot. A sutra nema odbijanca...
-
Histerija će se samo pojačati sa ovim potezom...
Neće ako se vani imalo smiri situacija.
Možda prvih pola sata kad se otvori burza.
Ja nisam za zatvaranje, al očito je mnoge zateklo nespremne pa nek se pripreme. Za nešto jel.... sto god to bilo.
-
Jedino što b bilo fer je da ponište današnje transkacije, ovako samo produbljuju frustracije.
-
-
Samo sto ja ne znam da li mi je drago ili krivo radi obustave.
-
Dok se neki žale da svu ušteđevinu izgubiše na burzi, drugi bi istovremeno zarađivali ne radeći ništa.
DEMOKRATI TRAŽE NAKNADU ZA RODITELJE DOK IM DJECA NE IDU U ŠKOLU I VRTIĆ 'Trošak bi se podijelio između države i poslodavca u omjeru 50:50'
-
Vani se malo smiruje situacija.
-
Tko ima keša navija da se otvori da i dalje pada da iskoristi priliku, možda života .... tko je većinom u dionicama navija da se sve blokira dok se ne razjasni sve oko pandemije i smiri ...
Ali koje je neko najracionalnije rješenje za buduće takve situacije koje se mogu eventualno dogoditi u budućnosti ??? dali blokirati TK na neko vrijeme ? dali to uraditi prije proglašenja krantena, nedajbog ratova? na koji način način spriječiti nekoga da manipulira sa takvim stvarima.. pripremi $$$$ i onda sve to izazove? Tko vam garantira da neće i štedne uloge blokirati, ako uz histeriju ekipa počne masovno dizati $$$ sa računa ?
-
Jedino što b bilo fer je da ponište današnje transkacije, ovako samo produbljuju frustracije.
Hm.. ne znam. Nitko nije bio prisiljen ni prodati ni kupiti. Tko misli da su dionice životna ušteđevina sad uči lekciju ...
-
Kako se smiruju ?
Dow 22 300 bodova, minus 5%
Na razini su od 10. mjeseca 2017.
-
Moglo bi ovo današnje trgovanje poništit, po prvi put u povijesti
-
Sad mozete barem ici vanka lipo uzivati na suncu i popiti kavu
-
to je to za danas
Sukladno čl. 262 st.1. t.1 Pravila Burze na temelju Rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga privremeno se obustavlja trgovina na Burzi do kraja trgovinskog dana 12.03.2020.
i fakat bi bilo u redu da se ponište današnje transakcije...treba im poslati mail...
-
Tko ima keša navija da se otvori da i dalje pada da iskoristi priliku, možda života .... tko je većinom u dionicama navija da se sve blokira dok se ne razjasni sve oko pandemije i smiri ...
Ali koje je neko najracionalnije rješenje za buduće takve situacije koje se mogu eventualno dogoditi u budućnosti ??? dali blokirati TK na neko vrijeme ? dali to uraditi prije proglašenja krantena, nedajbog ratova? na koji način način spriječiti nekoga da manipulira sa takvim stvarima.. pripremi $$$$ i onda sve to izazove? Tko vam garantira da neće i štedne uloge blokirati, ako uz histeriju ekipa počne masovno dizati $$$ sa računa ?
Ja sam u cashu pa uopće ne gledam to kao priliku života. Dapače burza je pretjerano reagirala.
Inače bi volio da ide trgovanje jer bi danas već krenuo i lagano ulaziti jer sam mišljenja da je ovo već nadišlo i paniku i da je dno sve bliže. Nije isključeno ni trgovanje indeksa na 1100.
Ne vjerujem da može niže. Eto tu bi upucao cijeli cash u : PODRAVKA, SAPONIA, TPNG, HT i još nekoliko njih. I ne bi uzeo nijednog turista.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso