po kojoj cijeni na adrs2 ovaj prvi prodaje 8000 kom......ne vidim cijenu prvog prodajnog naloga na gledalici......hvala
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ja sam vidjela 12 tisuca komada na bidu na 408 kn.
-
po kojoj cijeni na adrs2 ovaj prvi prodaje 8000 kom......ne vidim cijenu prvog prodajnog naloga na gledalici......hvala
Po kojoj god cijeni moze, ili daj sto das - market nalog. Zaba kao stara baba drzi do sebe pa ne prica o cijeni.
-
-
Po kojoj god cijeni moze, ili daj sto das - market nalog. Zaba kao stara baba drzi do sebe pa ne prica o cijeni.
To je znači nalog bez prodajne cijene?....zato ju ni ne vidim?.....
-
Da, prodaje svu kolicinu po kupovnim nalozima da sve proda. Cijena s njegove prodajne strane je nebitna jerbo poklapa sve naloge na kupovnoj strani do te kolicine.
I da, obzirom da je drazba, cijena po kojoj prodaje svu kolicinu je ona s najnizim nalogom koji je dotaknuo.
-
Da, prodaje svu kolicinu po kupovnim nalozima da sve proda. Cijena s njegove prodajne strane je nebitna jerbo poklapa sve naloge na kupovnoj strani do te kolicine.
hvala......kad več nezna koliko bi tražio mogao je mene pitat i dao bi mu bez razmišljanja 100 kn po komadu.......još bi mu i klopu platio....
PS
tko može i gdje postoji mogučnost takvih naloga?.....mogu li svi zadati nalog bez cijene samo sa količinom?
-
hvala......kad več nezna koliko bi tražio mogao je mene pitat i dao bi mu bez razmišljanja 100 kn po komadu.......još bi mu i klopu platio....
PS
tko može i gdje postoji mogučnost takvih naloga?.....mogu li svi zadati nalog bez cijene samo sa količinom?
Takav nalog ti je visoko rizičan, osim ako sa svog drugog računa ne staviš istovremeno i nešto na kupnju po dobroj cijeni pa da se kupci utrkuju tko da vise i da te preskaču.
-
evo naših "anđela spasitelja".
kod pok. Franje ih je bilo 200, a sad je spala "knjiga" na 7 "slova".
na zdravlje!
Pavao Vujnovac – Vrijeme je za poslovne sustave nove generacije
Mi smo vec na praksi s novim sustavom
Fabris Peruško – Hrvatskoj treba odmak od politike nečinjenja
i s nacinom i principima te politike cinjenja
-
kužim, hvala......no mogu li svi zadavati takve naloge?
-
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2279129
dno, dna......iskorištavanje djece.......sramota.......
-
mi na Agramu možemo.
idealan nalog za pokretanje "vlakića" po asku
-
mi na Agramu možemo.
idealan nalog za pokretanje "vlakića" po asku
Kako po asku?......koliko love onda mora bit na računu.....npr. kupujete 100 kom nečega što je bilo 100 kn pa se ask izmakne a vi onda kupite samo npr 90 kom po 110 kn jel na računu imate 10000 kn pa možete potkošiti samo iznos koji imate raspoloživ na računu ali po bilo kojoj cijeni?.....teoretski ask se izmakne i onda umjesto 100 kom za 100 kn kupite jednu za 10000 jel toliko imate na računu?
-
Praktično se ask nikada ne izmakne
Svi mogu kupovati sa market nalogom, pitanje je samo da l broker podržava zadavanje takvih naloga. Agram podržava
Ali to su u načelu nalozi evakuacijskog tipa. Kada brod tone ne pitaš pošto je pojas za spasavanje
Ovdje netko izlazi iz pozicije.
Ne nedostaje interesa ni na bidu
Prekrcati će papir, i poslije business as usual.
Svejedno, razočaranje. Jer sam šmrcko bez novaca
-
Praktično se ask nikada ne izmakne
Svi mogu kupovati sa market nalogom, pitanje je samo da l broker podržava zadavanje takvih naloga. Agram podržava
Ali to su u načelu nalozi evakuacijskog tipa. Kada brod tone ne pitaš pošto je pojas za spasavanje
Ovdje netko izlazi iz pozicije.
Ne nedostaje interesa ni na bidu
Prekrcati će papir, i poslije business as usual.
Svejedno, razočaranje. Jer sam šmrcko bez novaca
Poslati cu Vam jednu svoju carapicu, nije naceta i krcata je... ne trazim ni kamatu ni eventualnu zaradu... bolje da Vi ulozite dobro, nego da je meni misi pojedu! Posaljite adresu sutra putuje DHL-om!
-
e da mu se bid kolektivno izmako
-
kod nas?, di Parica koji je još i aktivan "pola" trgovanja "prespava"?
-
ja sam shvatio da svake godine možeš uplatiti 100 k kuna i s tim se igrati.
to bi značilo da bi sva zarada te godine od tog iznosa trebala biti neoporeziva.
znači, ako prve godine uplatiš 100 k, a zaradiš 200 k, onda bi nakon 5 godina tih 200 k mogao izvući neoporezivo, pod uvjetom da imaš cash-a na računu
Ako se neoprezno igraš pa odeš u minus, jel se zna što, to ti nadoknade ? 😂
Najjednostavnije bi bilo ukinuti potez na kapitalnu dobit. Jer , kažu kad gubimo na burzi da je to rizično ulaganje i sami snosimo rizik za svoje odluke. Kad zaradimo, eto nam države da s nama podijeli uspjeh u rizično ulaganje.😀
slično je i s trgovačkim društvima, država se uvijek nekako i negdje uključi da naplati poreze
-
Pa ne znam baš, to je tih zadnjih 5 minuta dražba uravnoteženja pa možda ako se bid izmakne jako nisko možda se ne protrguje, valjda ima nekakav osigurač. Te finte brokeri znaju, ja trgujem po starinski, cijena i količina u uredovno vrijeme
One zadnje minute samo gledam, ponekad sve Bljeska pred očima kao danas na Adrisu. Ipak mi je 100 kom palo u košaricu , nalog stavljen u pristojno vrijeme .
-
https://arhivanalitika.hr/blog/ususret-o…odarskog-rasta/
Evo jednog pozitivnog i optimističnog članka. Vrijeme je da i nama konačno krene.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun