to što su oni panedemiju proglasili, svaka je baba znal još prije 10 dana kada se virus več proširip u sve zamlje svijeta.....a dobro je da su to napokon i učinili jel se sad aktiviraju dodatne mogučnosti i sredstva borbe protiv virusa....
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Čini se da se sprema nešto na tragu tome...
Mislim da će ovo ako potraje na kraju završiti na razini državnih financija ne samo podrške kao što je sada, jer bi mogle biti ugrožene strateške ekonomske osnove s obzirom da to što se događa definitivno može utjecati na urušavanje poreznih sustava, a onda je sve ugroženo. Kina to planira sama sa sobom, a mi smo kao EU 0.3 x Kine po populaciji i 1,8x Kine po BDP-u stoga mislim da EU to neće biti problem progurati kad se za to poslože uvjeti. A krize su UVIJEK prilika da se neke stvari proguraju brže nego što bi to bilo bez njih. Zgodna podloga za teoriju zavjere.
Teorija zavjere? Može biti vrlo brutalna. Virus koji ubija umirovljenike, štedi žene i djecu. Stalno se pričalo o preooterećenosti svih sustava ljudima starije dobi, osobito bolesnima.
Italija zemlja sa na najstarijom pulacijom u Evropi i druga u svijetu.
Ajmo , kalkulatore u ruke....
-
https://www.poslovni.hr/burze/u-indeks…dionica-4218089
Osam papira ulazi u Crobex.
Zapamtila sam IGH.
I Auto Hrvatsku ??
-
Hpb, Saponija i jos neke
-
Svakako treba uvesti posebne mjere opreza i popiti po barem jednu sliwowitzu svakoga jutra i prije spavanja
-
baš si sad razmišljam o izjavi Merkelice koji su prenjeli mediji i sve nemogu vjerovat da je jedan državnik njenog kalibra to izrekao.....ili sam iz naslova ja nešto krivo shvatio.....jer....ako ce 70% populacije biti zaraženo virusom, koja je onda logika svih karantena i obustava?....po toj logici od 70% zaraženih, sutra komotno svi mogu nastavit kao da virusa nema pa ko padne, padne.......
-
A u kini ih nece biti 100 000.
-
baš si sad razmišljam o izjavi Merkelice koji su prenjeli mediji i sve nemogu vjerovat da je jedan državnik njenog kalibra to izrekao.....ili sam iz naslova ja nešto krivo shvatio.....jer....ako ce 70% populacije biti zaraženo virusom, koja je onda logika svih karantena i obustava?....po toj logici od 70% zaraženih, sutra komotno svi mogu nastavit kao da virusa nema pa ko padne, padne.......
Ona je jedina rekla istinu, dok drugi prst u uho i nadaju se najboljem.
Žena je doktor fizike i jako dobro zna statistiku.
Pandemija je proglašena i sada je cilj svih vlada obuzdati taj virus koliko
je moguće da bude čim manje mrtvih dok ne razviju cjepivo.
A pošto je ovo tema komentari trgovanja, bojim se da ni sutra neće biti lijep
dan s obzirom na USA...
-
Ocito je to rekla iz razloga da izazove vecu zabrinutost medju njemcima, a samim time i vecu odgovornost ljudi ako svate da trebaju vise pazit.
-
Ona je jedina rekla istinu, dok drugi prst u uho i nadaju se najboljem.
Žena je doktor fizike i jako dobro zna statistiku.
Pandemija je proglašena i sada je cilj svih vlada obuzdati taj virus koliko
je moguće da bude čim manje mrtvih dok ne razviju cjepivo.
A pošto je ovo tema komentari trgovanja, bojim se da ni sutra neće biti lijep
dan s obzirom na USA...
bit će kako bude, makar smo i mi dobar doprinos današnjem padu dali tako da.....treba biti pametan jel na nekim dionicama je pad i dalje velik na velikom prometu, dok je na nekima pad puno manji na malim prometima....dok imamo i nekih izuzetaka tipa tpng koja blago raste, na za nju velilim prometima......
-
-
Nije Merkelica jedina koja upozorava na takav način.
Službeni liječnik američkog Kongresa i Vrhovnog suda, Brian Monahan, na sastanku održanom iza zatvorenih vrata jučer poslijepodne izvijestio je zaposlenike Senata kako očekuje da će od koronavirusa u SAD-u oboljeti između 70 i 150 milijuna ljudi, potvrdila su dva izvora za NBC.
-
Nije Merkelica jedina koja upozorava na takav način.
Službeni liječnik američkog Kongresa i Vrhovnog suda, Brian Monahan, na sastanku održanom iza zatvorenih vrata jučer poslijepodne izvijestio je zaposlenike Senata kako očekuje da će od koronavirusa u SAD-u oboljeti između 70 i 150 milijuna ljudi, potvrdila su dva izvora za NBC.
Pa ne treba bit tu puno pametan dovoljno je vidit kinu pa ce se vidit koji im je broj bio kad se sve napravi kako treba, to je samo plasenje da izazove brigu da na taj nacin pokusaju sprijecit sirenje
-
Gledam graf S&P500 indexa pa mi se čini da bi sutra mogao biti odbijanac.
RSI i MACD na hourly grafu rade bullish divergence, cijena radi potencijalni double bottom, Stochastic je u oversoldu.
Potencijal rasta je nešto manje od 5%.
-
Gledam graf S&P500 indexa pa mi se čini da bi sutra mogao biti odbijanac.
RSI i MACD na hourly grafu rade bullish divergence, cijena radi potencijalni double bottom, Stochastic je u oversoldu.
Potencijal rasta je nešto manje od 5%.
Sve isto i na Dow Jones-u.
-
Ocito je to rekla iz razloga da izazove vecu zabrinutost medju njemcima, a samim time i vecu odgovornost ljudi ako svate da trebaju vise pazit.
tu nekaj ne štima talijani imaju više od 600 mrtvih na oko 10.000 zarazenih a njemci 2 na 1200, jako čudno ipak Italija nije zemlja trećeg svijeta i da su napravili neke propuste na početku ne bi smjela biti takva razlika
-
tu nekaj ne štima talijani imaju više od 600 mrtvih na oko 10.000 zarazenih a njemci 2 na 1200, jako čudno ipak Italija nije zemlja trećeg svijeta i da su napravili neke propuste na početku ne bi smjela biti takva razlika
Pa zar nisi pratio zaraza se u italiji pocela sirit u najvecoj mjeri u bolnici gdje su bile osobe vec slabijeg zdravstvenog stanja zato i imaju tako velik pocetni broj mrtvih
-
futersi tonu ko kamen, ameri jučer završili u debelom minusu ne piše nam se dobro nažalost.😲😲😲
-
Jedino razumno rješenje je privremena obustava trgovanja na ZSE 30 dana. Valamar koji 2.8 milijuna m2 zemljišta uz more se trguje po 400 milijuna eura (cijela kompanija). Toliko vrijedi samo zemljište bez ijednog hotela, žlice, vilice, kreveta i aparata za kavu.
-
Jedino razumno rješenje je privremena obustava trgovanja na ZSE 30 dana. Valamar koji 2.8 milijuna m2 zemljišta uz more se trguje po 400 milijuna eura (cijela kompanija). Toliko vrijedi samo zemljište bez ijednog hotela, žlice, vilice, kreveta i aparata za kavu.
Inace sam protiv blokada, ali o ovom trenutku se slazem.
Ovo vise nema veze s mozgom
-
Treba pod hitno zatvoriti trgovanje na Zse.
Ovo nije normalna situacija u svijetu.
Unistavaju sve nase kompanije i gospodarstvo drzave.
Trebate svi poslati mail na Gazicku.
Sve se otkazuje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-