Da li su svi koji ulaze u atlantsku izašli iz nekih drugih dionica ? Ili mislite da je svježi kapital ušao ?
moje mišljenje 2/5 : 3/5 tako da se neće baš preveliki dio vaditi za povratak nazad u neizvjesnu borbu
Da li su svi koji ulaze u atlantsku izašli iz nekih drugih dionica ? Ili mislite da je svježi kapital ušao ?
moje mišljenje 2/5 : 3/5 tako da se neće baš preveliki dio vaditi za povratak nazad u neizvjesnu borbu
Trenutno očekujemo rast cijene na Uljanik plovidbi i Tankerskoj.
Pa ćemo opet pretočiti iz šupljeg u prazno
Sva su prirodna bogatstva neravnomjerno raspoređena, bogati mogu pokriti sve pozicije, mi siromašni moramo imati i oštro oko i brzi prst.
Jednod dana, kada budem velika, imati ću Mediku i neću više nikada morati hopsati
Štrumfeti će biti dosadno, i možda počne štrikati ko' sve normalne žene
Ima još jedan papir u fazi akumulacije, whoops
Sva su prirodna bogatstva neravnomjerno raspoređena, bogati mogu pokriti sve pozicije, mi siromašni moramo imati i oštro oko i brzi prst.
siromašni su najbezbrižniji ljudi, siromaštvo im je zagarantirano i nitko ne teži da im ga otme
Jedino je pamet ravnomjerno raspoređena jer se nitko nikad ne žali da je nema dovoljno... 🙂
Jedino je pamet ravnomjerno raspoređena jer se nitko nikad ne žali da je nema dovoljno... 🙂
Donekle ste u pravu,ali samo donekle...
Nova igranka na igh?
na igh liči kao da netko brani margin. ostala su isto 3 uravnoteženja koja nisu odigrana??? koliko sam ja upratio bar 5 ih je danas bilo. još jedna krajnje kretenska ideja iz zse kuhinje.
...ma cijeli zse, dnevni prdac na frankfurtskoj tezgi😷
Noćas nema spavanja. Moram dobro izanalizirati zašto je ATPL danas pala... 🤔
Iskreno, ne znam koliki sam mazohista i budla još ovdje tezgariti...mi smo, (što bi reko šjor Kerum )najprviji narod po blesavoći. AgroBorg izgleda nas ničim nije naučio. Bitno da ja tu u tamo zaradim lokot...pih!
na igh liči kao da netko brani margin. ostala su isto 3 uravnoteženja koja nisu odigrana??? koliko sam ja upratio bar 5 ih je danas bilo. još jedna krajnje kretenska ideja iz zse kuhinje.
Baš tako. Krajnje kretenska ideja.
Zato jer si sebe uvjerio da vrijedi 2000kn . Pomalo, ovo je zdravo. Ekipa ima priliku izać, druga uć. Dosad bilo na viagri, sad je dosta i zdrava potencija.
Zato jer si sebe uvjerio da vrijedi 2000kn . Pomalo, ovo je zdravo. Ekipa ima priliku izać, druga uć. Dosad bilo na viagri, sad je dosta i zdrava potencija.
Kolega, vi ste preozbiljno shvatili moju zafrkanciju da ne upotrebljavam neke druge termine. 👍
Jel vam šljaka Agram?
Jel vam šljaka Agram?
Sljaka, stara verzija ( na njoj sam uvijek )
Kolege zna li tko zašto viro ode gora i sve više se bid popunjava.
Inače pri zadnjem padu nisam htio prodati i doživio 60 posto minusa, sreća nisam puno imao, pa nisam pratio.
Inače pri zadnjem padu nisam htio prodati i doživio 60 posto minusa, sreća nisam puno imao, pa nisam pratio.
očito je netko neke papire protumačio pozitivno,
ili je kolegica Marielena počela kupovati nazad, a onda do 30 bi morala da vrati s 0om, usput joj moje isprike jer me jutros toliko kava razbudila, da sam morao malo više šećera dodati, a poskupio je brate 60%, pa ne budemo valjda samo Orbanovi paori da mu repu proizvodimo
p.s. još jedna isprika kolegici, sada sam tek vidio da ona još nije prijavljena, sigurno još spava, tko li onda kupuje ?
ima koji slpf insider da malo podijeli dojmove?
Zanimljivo kako RH prodaje dionice HIMR na način da nema šanse da je kupiš, već je uvik kupi netko njihov za podnevne aukcije. Čisto pogodovanje.
Zanimljivo kako RH prodaje dionice HIMR na način da nema šanse da je kupiš, već je uvik kupi netko njihov za podnevne aukcije. Čisto pogodovanje.
Na Iliriji ista priča. RH ima cca 71000 dionica , a prodaje “ velike “ pakete po 34 kom.
Ako staviš nalog visoko, ne trguje se, ako staviš nisko netko te odmah preskoči s 1 kn i protrguje se.