Čini mi se da je "denial" faza počela. Jel ima tko link da nas podsjeti kako to izgleda.
Nađoh nešto.
Čini mi se da je "denial" faza počela. Jel ima tko link da nas podsjeti kako to izgleda.
Nađoh nešto.
Crobi se topi opet. Koja volatilnost, nevjerojatno.
Talijani okreću u minus. Ova prehlada će biti zapamćena kao naj smiješniji triger za globalnu rasprodaju dijonica ikad. Gore i od Y2K.
Talijani okreću u minus. Ova prehlada će biti zapamćena kao naj smiješniji triger za globalnu rasprodaju dijonica ikad. Gore i od Y2K.
Još uvijek su u plusu +0,09%
skočili su odjednom iznad 1%
Netko je danas prodavao ADPL za 155 kn. Majko mila da mi je upoznati tog genijalca. Još smo mi izgleda daleko od dna...
Sumnjam evo odbijanca do kraja dana reli na 3%
Pa iz priloženog se ne bi reklo da je posve izvjesno.
Neodlučno.
Posljednje dvije candles imaju impresivan wick
U stvari nema se što reći, svaka glava svoje misli.
Onima koji su proživjeli 2008. na marketu je lakše, oni znaju iz proživljenog iskustva što im je za činiti.
Probajte ipak zamisliti kakav bi učinak na market imalo sve više loših vijesti, kako stižu iz dana u dan.... pa čak i uvođenje vanrednih mjera... pa...
Čini mi se dakako da bi nam onda market bio posljednja briga.......... a u međuvremenu treba živjeti i trgovati.
Nadaj se najboljem , pripremi se za najgore.
Bloomberg) -- President Donald Trump surprised members of his administration by promising details of an economic package to be unveiled Tuesday in response to markets that have been battered by the coronavirus outbreak, according to people familiar with the matter.
( Najavio sam jučer. U manje od 24h. A general Plenki sad pompozno najavljuje mjere za nešto što je tražilo akciju prije 10g i uopće nema veze s današnjom krizom )
Osobno mislim da ćemo imati prilike kupovati još jeftinije.....nije da se kesa malo nije popunila jučer,ali još imam 25% keša. Tako da, pomalo..
Škvadra investitori danas ustvari ne znaju što bi - kupovali ili prodavali. Zbunjola. Ovakvo šarenilo crvenih i zelenih strelica već dugo nije viđeno.
Ovaj put je samo malo vise ljudi kihnilo
Nema još objava o novim slučajevima iz Italije za danas što ne vidim baš kao dobru vijest. Velik rast novih oboljenja u Španjolskoj.
Ovaj put je samo malo vise ljudi kihnilo
naravno da mi je žao zbog toga ali koliko je ljudi ove god umrlo od obične gripe pa nitko o tome previše ne piše. Ovo je obična histerija i dobro je došla za skupljanje jeftinih dionica.
U zadnjih 70 dana u RH je nastradalo 44 osobe u prometnim nesrećama. Nisam primjetio rasprodaju automobila i masovnu kupnju bicikli, ili neizlazak na nogostupe. Nekom panika i kaos, nekom prilika...oduvijek trzim po svojoj odluci a ne po medijskim i inim napisima. Dugoročni sam ulagač ( 2000..A.D.)tako da sam 100% iznad svih današnjih cijena. Osim adpl koji se vraća nekim prosjekom 160-175😊
U zadnjih 70 dana u RH je nastradalo 44 osobe u prometnim nesrećama. Nisam primjetio rasprodaju automobila i masovnu kupnju bicikli, ili neizlazak na nogostupe. Nekom panika i kaos, nekom prilika...oduvijek trzim po svojoj odluci a ne po medijskim i inim napisima. Dugoročni sam ulagač ( 2000..A.D.)tako da sam 100% iznad svih današnjih cijena. Osim adpl koji se vraća nekim prosjekom 160-175😊
Ne razumiješ priču oko korone. Bez ljutnje. Opasnost je podcjenjena, a ne precjenjena.
Ne razumiješ priču oko korone. Bez ljutnje. Opasnost je podcjenjena, a ne precjenjena.
Na žalost da, većina nas je mislila da nećemo potonut ni do 1800, a gle nas sada. Molimo boga da je dno blizu. I kamo sreće da je blizu jer vijesti su sve gore, tko zna šta nas još čeka. Tko je u kešu bio je mudar, tko je očekivao mali pad ostao je u svojim pozicijama i sad neće izlazit na minus 10 ili više % jer očekuje da nećemo još puno dublje pa će onda pričekat neki odbijanac i nadati se kroz pol godine da ćemo doći na pozitivnu 0. Eto ja sam jedan od tih i nisam jedini. Plus što sam dokupljivao kad je pad tek počeo a boga mi i jučer tako da sam na ''samo'' -9%.
Talijani u minusu :(. Hoće li i nas povući do kraja dana, ak ne danas onda hoće sutra
Ceka nas dugo sparno toplo ljeto😎