1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • April 1, 2021 at 2:31 PM
    • #7,281
    Quote from alias
    Quote from zm1

Ni onda nisi mogao napravit kuću ili vikendicu baš tako lako sa prosječnom plaćom i to gdje je samo otac radio. To znam jer su i moji početkom 80 ih gradili i bilo je jako teško i skupo a radili su sa ne lošim plaćama i otac i majka i još tetke iz Australije pomagalae

Jedna brzinska da se shvati koliko mi imovine imamo. Hrvatska je u svijetu jedna od zemalja u kojoj pojedinci imaju najviši postotak vlastite imovine, i to oko 95%. Vjerujem da svatko zna kad je ta imovna napravljena, i ako nije napravljena, onda po kojoj je cijeni otkupljena od bivše države. Potraži podatak. Vrlo je jednostavno

To znam, samo sam se referirao na "lakoču" gradnje onda. I to stoji ali je druga tema, a stanovi iz bivše države su dobivani da bi se u rh jeftino otkupljivati. Al ne smijemo zaboravit koliko je izgrađeno od 90 ih do danas, značajno..

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • April 1, 2021 at 2:32 PM
    • #7,282
    Quote from alias

Naravno. Sinovi komunjara sad upravljaju Hrvatskom i potajno je uništavaju. Da je branitelji poput Klema i ekipe vode, to bi bila posve druga država

kolega u krivu ste, trenutačni predsjednik i premijer su sinovi običnih pastira, zemljoradnika, čistača i portira, dakle najobičnijih među nama,

nema šanse da su "sinovi komunjara", kao što to nisu ni oni koji vode neke od "naših" najvećih kompanija. E da, prvi april.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • April 1, 2021 at 2:39 PM
    • #7,283
    Quote from alias

Ma nikad nista nije od naroda, ali odakle sam ja, znam cijelo jedno naselje, od nekih 150 kuca, a od kojeg svi sad živimo kao bubreg u loju, zbog turizma, jer smo napravili kuće za sitnu lovu, a da nitko nije bio u partiji. Vecina toga je placeno prosjecnim placama, gdje je radio samo otac, dok je majka vecinom bila domacica. Sad takvi ljudi ne mogu platiti komunalije, teren da ne govorim, a kamoli nešto graditi. Ali ok. Svi smo bili u partiji. To mi pricaju klinci od 18 godina, kojemu je HDZ olicenje kreposti i postenja.

I to hvalit danasnju Hrvatsku???? O boze me sacuvaj

Meni nikada nije bilo dobro u Hrvatskoj. U Jugi nisam zivjela.

Ljudi su dizali kredite da sagrade kucu, a kredit nisu nikada vratili jer im ga je pojela inflacija. Odlicno. I onda je takva drzava propala. Ma daj, stvarno?

Ljudi danas nemaju za komunalije. A zasto bi ljudi koji gledaju kako da sina preko veze zaposle u Holding ili koji glasaju za onoga koji je krao i narodu dao imali za platiti komunalije?

Nemam 18 godina, svaki put od moje 18 do danas(to je bilo 2000) glasam iskljucivo i jedino protiv HDZa.

Sa hrvatskim desnicarima obicno nemam sto pricati 10 minuta.

Ja sam liberalna konzervativka. Vjerujem prije svega u drustvo koje se temelji na slobodnom pojedincu i na liberalnoj ekonomiji. U Hrvatskoj ima mozda 1 posto ljudi koji razmisljaju kao ja.

Uglavnom mislim da je u ovoj koroni cijela Europa otisla u krivom smjeru. Krenuli smo putem drzavne represije i drzavne kontrole nad ekonomijom.

Slazem se sa tobom da je Hrvatska trula zemlja. Takva je jer su vecina odgojeni u komunizmu i tako su i svoju djecu odgojili.

Ma gradi se i danas naveliko. Pa Zagreb je trenutno jedno veliko gradiliste. Ruse se masovno obiteljske kuce i grade "urbane vile". Eto ljudi to pokupovali na kredit prije nego je i izgradjeno za 3000 eura po metru kvadratnom. Drzava daje subvencije a banka kredit.

A onda ce opet biti kukulele i pomozi Sincic i Pernar.

Edited once, last by Marielena: Merged a post created by Marielena into this post. (April 1, 2021 at 2:42 PM).

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • April 1, 2021 at 2:42 PM
    • #7,284
    Quote from Moller

Hrvatska nije trula sama od sebe, neki se jako trude da to postane, kod nas su političari preuzeli sve uloge, od zdravstvenih do poduzetničkih, nadam se da vidite tko i kakve projekte odrađuje od svih najnižih lokalnih šerifa i njihovih zamjenika pa do saveznog šerifa, ova je zemlja nakrivo nasađena od samog njenog nastajanja, danas očito i opasno bolesna, a lijeka nema bez obzira koliko se uplatilo u sustav

hrvatska, tj hrvati uopće nisu truli, vidjeli smo to u ratu i nedavno u petrinji ali nas dvoglava partija želi tako prikazati da slučajno ne bi spoznali da se i doma može lijepo i dostojanstveno živjeti i to bez hoštaplera i bitangi koji nam kroje represiju te ih spedalirali u nepovrat, ovako uvijek provociraju neke podjele i izmišljene utakmice ne bi li sami sebi dali na važnosti i tako nas nesigurne i podjeljene što lakše šaltali kako nima paše X(

također ekipa, bez veze je i neusporedivo komparirati onda i danas i tehnološki i trendovski i geopolitički, bilo je kako je bilo ali ono na što želim ukazati je da ako se onda gospodarski moglo od nule nešto napraviti, pa majkemumile, onda se danas može bar održati ali po dvoglavoj partiji očito ne može niti to nego trebamo biti jadni i nikakvi da oni uzmu svoju proviziju kada nas rasprodaju za male pare svajojakim svjetskim hoštaplerima kao eto što su učinili sa agrokorom i onim lešinarskim fondom i još nas uvjeravaju kako se to super odradili, super za koga, za strane lešinare, ruse i domaću grupu borg koja im je sve to omogučilaX/

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • April 1, 2021 at 3:09 PM
    • #7,285
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Moller

Hrvatska nije trula sama od sebe, neki se jako trude da to postane, kod nas su političari preuzeli sve uloge, od zdravstvenih do poduzetničkih, nadam se da vidite tko i kakve projekte odrađuje od svih najnižih lokalnih šerifa i njihovih zamjenika pa do saveznog šerifa, ova je zemlja nakrivo nasađena od samog njenog nastajanja, danas očito i opasno bolesna, a lijeka nema bez obzira koliko se uplatilo u sustav

hrvatska, tj hrvati uopće nisu truli, vidjeli smo to u ratu i nedavno u petrinji ali nas dvoglava partija želi tako prikazati da slučajno ne bi spoznali da se i doma može lijepo i dostojanstveno živjeti i to bez hoštaplera i bitangi koji nam kroje represiju te ih spedalirali u nepovrat, ovako uvijek provociraju neke podjele i izmišljene utakmice ne bi li sami sebi dali na važnosti i tako nas nesigurne i podjeljene što lakše šaltali kako nima paše X(

također ekipa, bez veze je i neusporedivo komparirati onda i danas i tehnološki i trendovski i geopolitički, bilo je kako je bilo ali ono na što želim ukazati je da ako se onda gospodarski moglo od nule nešto napraviti, pa majkemumile, onda se danas može bar održati ali po dvoglavoj partiji očito ne može niti to nego trebamo biti jadni i nikakvi da oni uzmu svoju proviziju kada nas rasprodaju za male pare svajojakim svjetskim hoštaplerima kao eto što su učinili sa agrokorom i onim lešinarskim fondom i još nas uvjeravaju kako se to super odradili, super za koga, za strane lešinare, ruse i domaću grupu borg koja im je sve to omogučilaX/

Hrvatska je trula da trulija ne može biti, prevenstveno jer nas zadnjih 30 godina pere depopualcija pa smo spali sa 4.7 milijuna ljudi na svega 3.85 milijuna, također smo u BiH spali sa 800k ljudi na svega 400k naših sunarodnjaka. U takvim uvjetima ekonomska slika i aktivnost nikako ne može biti pozitivna.

Toliko smo istrulili da od Karlovca i Splita nema nikoga osim ovaca i pokojeg pastira sa Kosova ili iz Makedonije. Mislim ovo je problem svih zapadnih naroda sprega moderne ljevice i krupnog kapitala, te destrukcija koje njihove politike ostavljaju iza sebe.

Ama baš sve je krivo nasađeno, te je potrebno potpuno odbacivanje društvenog-ekonomskog uređenja na cijelom Zapadu. To će se dogoditi na dva načina 1. dobrovoljnim odbacivanje takvog uređenja i ideologije(malo vjerovatno), te 2. propašću tih društava radi inzistiranja na daljnjem implementiranju tih idelogija i politika.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • April 1, 2021 at 3:14 PM
    • #7,286
    Quote from discover
    Quote from alias

Naravno. Sinovi komunjara sad upravljaju Hrvatskom i potajno je uništavaju. Da je branitelji poput Klema i ekipe vode, to bi bila posve druga država

kolega u krivu ste, trenutačni predsjednik i premijer su sinovi običnih pastira, zemljoradnika, čistača i portira, dakle najobičnijih među nama,

nema šanse da su "sinovi komunjara", kao što to nisu ni oni koji vode neke od "naših" najvećih kompanija. E da, prvi april.

tako je , sve radnicka klasa i bili su gladni dok nisu nesto stvorili ;)

recimo da se progugla ciji je sin Filipovic iz Granolia, tko je vlasnik ili je bio vlasnik ( ne znam , nisam pratio ) Ghetaldusa, tko je vlasnik blitz cinestara ( Krstulovic ) ?

tko su bili roditelji od navedenih ? ima jos manjih firmi pa nisu poznate siroj javnosti ....

znam jako dobro jer znam navedene , generacija smo ....

tko onda upravlja ? djeca komunista ? ili novopeceni hdz sdpoovci ?;)

pa evo sjetio se i Ivana Racana 1973 godiste, kad mu je otac bio premijer ( cini mi se 2000-2004 godine) moze ga se pitati ili proguglat ( nisam siguran dal postoje podaci ) kakvu je to firmu imao i radio za vladu rh ? koliko je naplacivao i dali je dobio poslove zbog strucnosti ili zbog tatice ?

Da se razumijemo, sada to isto najvjerojatnije rade i hdzovci koji su na vlasti a radile su i sve druge sttranke ....

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • April 1, 2021 at 3:20 PM
    • #7,287

samo da ponovim, prvi i prvu grešku pri stvaranju države je napravio dr. Franjo Tuđman uzviknuvši na Trgu, Imamo Hrvatsku, a svita iza njega se slatko nasmija i zapljeska, nakon svih ratnih godina, poratnih događanja i privatizacije, na istom tome Trgu jedan nam je general pri povratku prenio pozdrave iz Haaga i poručio da rat ostavimo u povijesti i prepustimo budućnost briselskim ćatama i budinim pripravnicima, a mi da se okrenemo "proizvodnji i uzgoju ribe" tj. konobarstvu i ratarstvu, jer će u našu zemlju dolaziti bogati europljani na odmor i uživanje u domaćoj hrani, naše je samo da im isčetkamo i osedlamo konje, jer oni su to tako zamislili i budimo odgovorni, nemojmo ih iznevjeriti

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • April 1, 2021 at 3:30 PM
    • #7,288
    Quote from Marielena
    Quote from alias

Ma nikad nista nije od naroda, ali odakle sam ja, znam cijelo jedno naselje, od nekih 150 kuca, a od kojeg svi sad živimo kao bubreg u loju, zbog turizma, jer smo napravili kuće za sitnu lovu, a da nitko nije bio u partiji. Vecina toga je placeno prosjecnim placama, gdje je radio samo otac, dok je majka vecinom bila domacica. Sad takvi ljudi ne mogu platiti komunalije, teren da ne govorim, a kamoli nešto graditi. Ali ok. Svi smo bili u partiji. To mi pricaju klinci od 18 godina, kojemu je HDZ olicenje kreposti i postenja.

I to hvalit danasnju Hrvatsku???? O boze me sacuvaj

Meni nikada nije bilo dobro u Hrvatskoj. U Jugi nisam zivjela.

Ljudi su dizali kredite da sagrade kucu, a kredit nisu nikada vratili jer im ga je pojela inflacija. Odlicno. I onda je takva drzava propala. Ma daj, stvarno?

Ljudi danas nemaju za komunalije. A zasto bi ljudi koji gledaju kako da sina preko veze zaposle u Holding ili koji glasaju za onoga koji je krao i narodu dao imali za platiti komunalije?

Nemam 18 godina, svaki put od moje 18 do danas(to je bilo 2000) glasam iskljucivo i jedino protiv HDZa.

Sa hrvatskim desnicarima obicno nemam sto pricati 10 minuta.

Ja sam liberalna konzervativka. Vjerujem prije svega u drustvo koje se temelji na slobodnom pojedincu i na liberalnoj ekonomiji. U Hrvatskoj ima mozda 1 posto ljudi koji razmisljaju kao ja.

Uglavnom mislim da je u ovoj koroni cijela Europa otisla u krivom smjeru. Krenuli smo putem drzavne represije i drzavne kontrole nad ekonomijom.

Slazem se sa tobom da je Hrvatska trula zemlja. Takva je jer su vecina odgojeni u komunizmu i tako su i svoju djecu odgojili.

Ma gradi se i danas naveliko. Pa Zagreb je trenutno jedno veliko gradiliste. Ruse se masovno obiteljske kuce i grade "urbane vile". Eto ljudi to pokupovali na kredit prije nego je i izgradjeno za 3000 eura po metru kvadratnom. Drzava daje subvencije a banka kredit.

Display More

Ovo boldano je živa istina, a tome je direktno kumovala Država sa svojim subvencijama,

gdje se petlja u tržište nekretnina i napuhuje se balon. Mislim 3000 Eur/m2 za novogradnju,

u gradu gdje je prosječna plaća možda 1000 Eur i od toga pola ljudi radi u državnoj ili

gradskoj službi.

Jedino što je Sinčić sada u Briselu, a Pernar šuti i uživa plodove svoga

saborskog rada, pa im više nije interes ići pred policiju i dobiti kaznu,

kao ovi naivci dolje u članku

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…pomoci-15052423

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • April 1, 2021 at 4:41 PM
    • #7,289

Bio sam mladić u 80 tim godinama i žao mi je što se danas krivo prikazuje to vrijeme. To je vrijeme slobode i nesputanosti kojeg sigurno više nikad neće biti, a predvodili su nas kultura NOVOG VALA I PUNKA. Nemojte mlade lagati o 80 tim u Jugi.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • April 1, 2021 at 5:08 PM
    • #7,290
    Quote from Marin83
    Quote from barbosa 2.0

Hrvatska je trula da trulija ne može biti, prevenstveno jer nas zadnjih 30 godina pere depopualcija pa smo spali sa 4.7 milijuna ljudi na svega 3.85 milijuna, također smo u BiH spali sa 800k ljudi na svega 400k naših sunarodnjaka. U takvim uvjetima ekonomska slika i aktivnost nikako ne može biti pozitivna.

Toliko smo istrulili da od Karlovca i Splita nema nikoga osim ovaca i pokojeg pastira sa Kosova ili iz Makedonije. Mislim ovo je problem svih zapadnih naroda sprega moderne ljevice i krupnog kapitala, te destrukcija koje njihove politike ostavljaju iza sebe.

Ama baš sve je krivo nasađeno, te je potrebno potpuno odbacivanje društvenog-ekonomskog uređenja na cijelom Zapadu. To će se dogoditi na dva načina 1. dobrovoljnim odbacivanje takvog uređenja i ideologije(malo vjerovatno), te 2. propašću tih društava radi inzistiranja na daljnjem implementiranju tih idelogija i politika.

Dragi kolega, omasili ste ceo fudbal.

Hrvatsku nije upropastio kapitalizam jer ga nema, vec socijalizam na koji je kasnije nasadjen teski lopovluk. Sad ta dva djeluju ruku pod ruku i tesko se toga rijesiti jer vecina rulje podrzava ovo stanje.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• alias
    Guest
    • April 1, 2021 at 5:34 PM
    • #7,291

Moram priznati da nitko nije nit bilizu tome zašto je Hrvatska tu gdje je. Vjerujte mi da nisu krivi nit partizani, nit ustaše ,nit Tito, nit branitelji, nit HDZ nit SDP. Kriv je ovaj glup i retardiran narod, koji uopce nit ne zna da je glup kao kurac. U sve se razumijemo, a knjigu u životu nismo procitali. Pitajte vi Upravu DDJH-a, primjerice, zasto je to propalo, a on ce reci da je jadan sve napravio sta je mogao, ali da nije išlo. Pa kako će ici kad je covjek zavrsio ekonomiju u Zagrebu sa 56 godina? Jedino nesto pametnih sta ova drzava ima su programeri proizasli iz FER-a, a ostalo su fakulteti za teške debile. Najžalosnije je da se uz takve fakultete jos i kupuju diplome ahahaahah. Uglavnom, nece biti bolje jos 20 generacija. Previše je genija. I sam ih poznam hrpu. Svugdje se mogu naci

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • April 1, 2021 at 5:52 PM
    • #7,292
    Quote from alias

Moram priznati da nitko nije nit bilizu tome zašto je Hrvatska tu gdje je. Vjerujte mi da nisu krivi nit partizani, nit ustaše ,nit Tito, nit branitelji, nit HDZ nit SDP. Kriv je ovaj glup i retardiran narod, koji uopce nit ne zna da je glup kao kurac. U sve se razumijemo, a knjigu u životu nismo procitali. Pitajte vi Upravu DDJH-a, primjerice, zasto je to propalo, a on ce reci da je jadan sve napravio sta je mogao, ali da nije išlo. Pa kako će ici kad je covjek zavrsio ekonomiju u Zagrebu sa 56 godina? Jedino nesto pametnih sta ova drzava ima su programeri proizasli iz FER-a, a ostalo su fakulteti za teške debile. Najžalosnije je da se uz takve fakultete jos i kupuju diplome ahahaahah. Uglavnom, nece biti bolje jos 20 generacija. Previše je genija. I sam ih poznam hrpu. Svugdje se mogu naci

Zaboravio si PMF :)

Vidis ja bih rekla da je krivo to sto zbog Domovinskog rata nismo mogli provesti lustraciju i osloboditi se komunistickih lopova. Pa su se oni samo preobukli u nacionaliste. Vecina tajkuna su bivsi komunisticki direktori.

Da su najvece zlo napravili sto su nam takvi odgajali djecu na filozofskom fakultetu, pravu, ekonomiji ili politickim znanostima se slazem.

Pogledaj samo koji geniji predaju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu :)

Naravno da je kriv mentalitet, on se stvara odgojem kroz generacije.

• alias
    Guest
    • April 1, 2021 at 5:56 PM
    • #7,293

Meni je strasno smjesno kad netko lopova preoboji u komunista ili dešnjaka. Mislite da je lopov postao lopov zato šta je komunist? I onda bi to lustracija izliječila?

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • April 1, 2021 at 6:17 PM
    • #7,294
    Quote from alias

Meni je strasno smjesno kad netko lopova preoboji u komunista ili dešnjaka. Mislite da je lopov postao lopov zato šta je komunist? I onda bi to lustracija izliječila?

Naravno da ga lustracija ne bi izlijecila, nego bi ga maknula npr sa fakulteta ili suda :)

Ili je istocna Njemacka gluplja od nas?

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • April 1, 2021 at 6:22 PM
    • #7,295
    Quote from alias

Krivo shvaćate lustraciju, marielena vam je djelomično objasnila. Lustraciju obuhvaća sve one na najvažnijim mjestima, od školstva, visokog školstva, uprave, javnih poduzeća, drž kompanija, policije, itd, koje miče sa tih pozicija i zabranjuje drugima istih svjetonazora komunističko - marxističkih, dolazak na iste. To je napravilo dosta država bivšeg istočnog bloka i zato i jesu puno bolji od nas i ovih šta to nisu napravili (bugarska, Rumunjska, Srbija, Slovenija,..) koji su u istom sr..u kao i mi. Ajde slovenija je izuzetak zbog malog broja stanovnika i srednjoeuropskgj mentaliteta i blizine Austrije

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • April 1, 2021 at 6:28 PM
    • #7,296
    Quote from plavi05

Bio sam mladić u 80 tim godinama i žao mi je što se danas krivo prikazuje to vrijeme. To je vrijeme slobode i nesputanosti kojeg sigurno više nikad neće biti, a predvodili su nas kultura NOVOG VALA I PUNKA. Nemojte mlade lagati o 80 tim u Jugi.

I ja sam tad bio mladić , pa me kao i većinu mladih to nije previše zanimalo, bitno da si imao za izlazak i to je to, zato su roditelji vrlo dobro znali kako je, a tek inflacija, kad si morao na dnevnoj bazi mijenja dinare u marke, jer slijedeći dan bi vrijedilo duplo manje. A novi val i punk, super, samo šta od toga je mali broj njih mogao živjeti

• alias
    Guest
    • April 1, 2021 at 6:50 PM
    • #7,297
    Quote from zm1
    Quote from alias

Krivo shvaćate lustraciju, marielena vam je djelomično objasnila. Lustraciju obuhvaća sve one na najvažnijim mjestima, od školstva, visokog školstva, uprave, javnih poduzeća, drž kompanija, policije, itd, koje miče sa tih pozicija i zabranjuje drugima istih svjetonazora komunističko - marxističkih, dolazak na iste. To je napravilo dosta država bivšeg istočnog bloka i zato i jesu puno bolji od nas i ovih šta to nisu napravili (bugarska, Rumunjska, Srbija, Slovenija,..) koji su u istom sr..u kao i mi. Ajde slovenija je izuzetak zbog malog broja stanovnika i srednjoeuropskgj mentaliteta i blizine Austrije

Samo ukratko. Ceska, kao predvodnica sad EU po rastu BDP-a i ostaloga, je provela lustraciju 91. Sve do 2004 i ulaska u EU, se njezin rast BDP-a kretao usporedno s Hrvatskim. Tek nakon ulaska u EU oni značajnije rastu. Iz ovog proizlaze dva pitanja. Dal ima ikakve koristi od lustracije? Treba li 15 godina da lustracija počne djelovati?

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • April 1, 2021 at 7:18 PM
    • #7,298

g-Alias mislim da je razlika između Češke i nas što su oni EU novac prelili u privatni sektor i radili na konkurentnosti i kapitaliziranosti kompanija koje imaju priliku plasiranja proizvoda i usluga na tržištu od 400 mil.ljudi, a mi novac EU pretačemo samo u državni i javni sektor za investicije u infrastrukturu koje ne donose direktan poticaj privatnom sektoru (industriji),a jedino smo u turizmu prisutni, što je više nego nedovoljno da se zaustavi ovaj višegodišnji negativan niz.

• Neo
    Guest
    • April 1, 2021 at 7:19 PM
    • #7,299

Kolega Alias, itekako ima vrijednih ljudi, obrazovanih i neobrazovanih koji su odlicni u svom poslu.

Eto pripadnik sam FER-a (u Splitu) i siguran sam da podosta nasih inzenjera zna bar 5x vise od stranaca. I da imaju veci ucinak u poslu nego stranci. Znam ljude raznih profesija koji su turbo vrijedni. Jedna nam je zaiednicka stvar, a to je PRIVATNI SEKTOR. Ne kolektivi kao Ddjh vec privatne firme gdje place treba zaraditi.

nastranu sto ima silnih kolektiva, uhljebistana i porezluka. Da toga nema cvjetali bi.

Glede dionica vrijeme je kad bar love ima. Ima i inflacije. Sve dionice ispod 1BV su debelo podcijenjene.

Sp500 preko 4000, Dax preko 15000...a Crobex u banani. Jedan od razloga su pasivni mirovinci koji bar tamo gdje su u Top10 ne kupuju iako su firme stabilne. Tu mislim na Hpb, Tpng,Ht, Ernt..

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • April 1, 2021 at 7:48 PM
    • #7,300

Kolegica Ivana7 mi je strašno zamjerila komentar tj. diskusiju o veledrogeriijama, pa cijeli dan šeta po forumu i dijeli mi dislajkove heheh vidim da je do grla u MDKA, valjda misli da sam u Plenkovićevoj vladi i da moj stav ima ikakvu težinu. ^^

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      915k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 33

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      33
      Pregleda
      18k
      33
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 6, 2025 at 9:09 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 6, 2025 at 9:09 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 5, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. Bankar

June 5, 2025 at 10:42 PM
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      171k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago