Ajooj...Ameri pali skoro 9% danas.
Mi smo bolji -9,68%
Bit će i -10% do kraja dana...
Ajooj...Ameri pali skoro 9% danas.
Mi smo bolji -9,68%
Bit će i -10% do kraja dana...
Pri padu crobexa skoro - 8% stoji na 5,80. Jako stabilno.
što je-je...ako gledaš samo danas ali, iako su danas crobex demolirali turisti, ipak je 10% manje u padu od vrijednosti opte od prije mj.dana
Još stigneš kupiti. 😉
uskoro ćemo vidjeti pravu vrijednost nekretnina.
zaustavljeno trgovanje cim je preslo 10%
I ZSE zaustavio trgovinu.
Mogli su i prije, cim je Interkapital javio situaciju.
Opa, blokada ha?
Crobex - 10%
Blokirano trgovanje
Što se sad dogodilo s burzom?
evo i mi zablokirali
Mladi ste, izgleda. Ja se sjecam 2008, ali nisam mislio da je ovo tako, da moze tako biti. Nazalost, moze. I mnogo gore. Ovdje nije pod napadom financijski sustav nego biologija ljudi, zdravlje, strah je golem, karantene, duge cijevi na ulicama...
2008 gotovo sve prodao i počeo se vraćati nakon 2 mjeseca, prerano, nakon toga zarokalo još oko 20% dolje i brzopleto sam nešto prodavao, da sam ostavio kao Mujo i hranio svinje, za godinu dana imao bih 50% +
ne kužim zašto burza postavlja danas glupa pitanja tipa, zašto pada cijena ?
Ocito i mi imamo neku blokadu kada index padne na 10%
To bi trebalo biti na minus 5 posto. Imalo bi nekog smisla. Na 10 posto ionako ni ne bi danas još puno bitnije dolje.
Obavijest o obustavi trgovine dionicama |
Trgovina dionicama prekinuta je zbog izvanredne volatilnosti tržišta iz razloga jer je vrijednost indeksa CROBEX® u 14:57 sati pala 10% u odnosu na zadnju vrijednost prethodnog trgovinskog dana. Trgovina se prekida na 30 (trideset) minuta. O nastavku trgovine ćete biti obaviješteni. |
i bolje, trebali su blokati i ranije i na bar 24 sata, u redu je biti oprezan ali ovo ludilo fakat nema smisla
A nismo dosegli 50 mil prometa
Dobro je.
Mi smo ubili burzu, a ne burza nas.
Obavijest o obustavi trgovine dionicama Trgovina dionicama prekinuta je zbog izvanredne volatilnosti tržišta iz razloga jer je vrijednost indeksa CROBEX® u 14:57 sati pala 10% u odnosu na zadnju vrijednost prethodnog trgovinskog dana.
Trgovina se prekida na 30 (trideset) minuta. O nastavku trgovine ćete biti obaviješteni.
Ajme kad to prenesu razni portali kao potvrdu recesije pa krene stampedo.
Nemam live gledalicu... Što se događa!?
Otvorit će ju oko 15.30 h. Zadnjih pola sata urnebesa. Da ne vidim, ne bih vjerovao.
Na Indexu su već krenuli.
Blokirano je trgovanje svim dionicama na burzi zbog pada vrijednosti indeksa Crobex većeg od 10%.