Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
i što su dibtno rekli u članku ?
-
Neću čitat umjesto tebe, dokuči sam...klikeri trebaju brzo radit ukoliko ne želiš spušit lovu.:)
-
Nemam PBZ, ali ovakve stvari me ne vesele za zdravo trziste kapitala... jedan dobar razlog da se u dogledno vrijeme maknem od investitora.. a i druge racune od PBZa da prebacim na neku drugu banku.
Iako bi bilo sasvim logicno da imaš cisto simbolicno dionice banke gdje imaš racune, bilo private ili poslovne, zasto ne sudjelovati i poslovanju iste.
-
-
USKORO UTRKA IZ
delistiranje...
-
danas
ATPL avg 182
HT avg 182
opte avg 6,4
nastavite niz....
pitanje za milju baksa?
prinos za 1-3 mj?
svi mi imamo svoje favorite ali što nas priječi da se vratimo na njih nakon što pokupimo vrhnje na onome što vrišti?
rezime sljedi
piratski pozdrav
-
PBZ je to najavio jos prosle godine. Imali su svi vremena u miru izaci.
-
evo.. ode pbz....
Slabo pališ
-
PBZ je to najavio jos prosle godine. Imali su svi vremena u miru izaci.
Ma sve OK, ali ne sviđa mi se da dobre tvornice $$$ se miču sa TK, kao i ATLN prošle godine. Mogu se i sve ostale maknuti onda, zašto bi bile ovdje, idemo svi vani.
-
-
https://www.cnbc.com/world/?region=world
dok cjela eu i ostak svijeta bilježe svakim danom rekorde
naša govna lopovska parazitska svakim danom sve jadnija i svaki dan manje izlistanja na ovoj truljavoj zse
burze u cjelom svijetu su lice države
tako da i ova zse pokazuje lice i naličje države i govana parazitski lopova
-
Još je zaba ostala i tu treba bježati van. Ostala je samo Ingra za trgovati, no ako im krene i oni će delistirat. Onda ti ulaži na zse.
-
Trebalo bi doniti zakon koji propisuju min 5 godina boravka na burzi od dan izlistanja, pa onda nakon 5 godina ako ne iskoristiš tu mogućnost, sljedeća je tek za 5 godina. Tako bi imali nekakvu pravnu sigurnost po pitanju ulaganja.
-
Eto vas bas sam nekidan pisao jer mi bilo cudno da je cijena digla preko 820
-
Trebalo bi doniti zakon koji propisuju min 5 godina boravka na burzi od dan izlistanja, pa onda nakon 5 godina ako ne iskoristiš tu mogućnost, sljedeća je tek za 5 godina. Tako bi imali nekakvu pravnu sigurnost po pitanju ulaganja.
Najmanje 150 godina.
-
Ne 150 g. Ali da je obrazovanja stanovnistva preko trzista kapitala, onda bi oni imali dionice onih kompanija koje usluge koriste, telekom, energetika, prehrana,...
i kad bi tako netko se povukao, samo se prestanu koristiti njihove usluge... pa bi se vidjelo koliko bi se ekipa povlacila, ili bila transparentna i okrenuta svojim dionicarima u pogledu informiranja i poslovanja..
-
PBZ mi je sazada najveći promašaj... ušao taman prije korone kada je bila po tisuću kuna, ali neću prodavat jer nadan se da će bar bit dividende neke... ali sve račune prebacijuem iz PBZa u ZABAu
-
PBZ mi je sazada najveći promašaj... ušao taman prije korone kada je bila po tisuću kuna, ali neću prodavat jer nadan se da će bar bit dividende neke... ali sve račune prebacijuem iz PBZa u ZABAu
karlo ne budi Hugo
-
Najmanje 150 godina.
Čemu zajedljivost?! Ovako to nije ulaganje u dionice, već lutrija povlačimo se, ne povlačimo se, ipak se povlačimo, možda ipak ne...gle da mi se kocka igrao bi hravtsku lutriju ili otišao u automat klub.
-
Da, tako je ATLN sve uredno isplatila i fino se zaradilo, i sa divkama i poslovanjem, svime.. izašao sam jer nisam htio blokirati imovinu tamo.. ali totalno su pali u mojem viđenju vođenja kompanije. Da je kompanija koje svoje proizvode ima na tržištu i da ih koristim .... sigurno bi ih izbjegavao, kao odgovor na takav postupak.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun