čini se da je prognoza ipak točna.
evo, vidimo da je MGMA krenula prema bull marketu
baš me zanima što je u glavi tom koji je kupio dionice magme za cijelih 49kn
čini se da je prognoza ipak točna.
evo, vidimo da je MGMA krenula prema bull marketu
baš me zanima što je u glavi tom koji je kupio dionice magme za cijelih 49kn
Zasigurno se radi o nekom obliku ludila.
Gledajte na drugi nacin euro je jako ojacao prema dolaru zadnja dva tjedna, ocito je da kapital bjezi u euro barem kratkorocno
Ma nije tako strašno, evo DDJH je u plusu, zna se šta vrijedi, a ne valamar ahahahahha ... dokaz totalnog ludila .... bome kako je krenulo na RIVP izgleda da ću moći opet kupovati oko 25 kad sam zadnji put bio uzimao i mislio prošla baba sa kolačima, svašta
Nemojte tako kolega, a šta ako corona mutira i prvi ljudi se počmu pretvara u zombije, a za protiv njih trebaš oklopnjake a tu je onda Đuro. Vidite da ima smisla njen rast ako gledate dugoročno
Nije lako napaćenom hrvatskom investitoru. Tek što popuste domaći jadi tipa Lex Agrokor ili porez na kapitalnu dobit, nadovežu se uvozni kao što su koronavirus ili imigrantska kriza.
I tako do unedogled.
U svakom slucaju ovo ne djeluje dobro.
Crobex ima otvoren put ka 1700 i vjerovatno nize do 1620. S obzirom na sve, mogucnost da podbaci turisticka sezona bi bila prejak udarac na gospodarstvo. Ovo gore su jos i dobre projekcije.
Pomalo tonemo u novu recesiju.Imam dojam da nismo ni izasli iz nje.
Ne lovite padajuce nozeve.
Uopće me ne iznenađuje ovaj pad.....ali.....zar stvarno moramo uvijek biti najjadnijija burza na ovom svijetu......o tome gdje su svjetske burze trenutno, u odnosu na najniže razine 2008 i gdje je crobex u odnosu na njih stvarno nije potrebno raspravljati......ima puno opravdanih razloga za to ali i nekoliko "neopravdanih" za ove razine indexa.....a sad malo o ovom zadnjem padu.....mi pratimo, kao, sad po novom amere?....ne, krivo!.....ameri prate nas jel Crobi je svjetska lider burza koja je u odnosu na početak pada prošli tjedan ipak, mislim, 3% ispod, dok su ameri trenutno na 5% večim vrijednostima.....svaka nam čast....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....
Kupujte dionice one firme koja ide u prodaju.
To vam je najsigurnije
....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....
- prilika imate koliko hoćete i sve su vam ispred nosa.
- nisu sve prilike ni u dionicama.
- tko vam je branio kupiti koje zemljište ispred bolnice i naplaćivati parking povoljnih 15 kuna na sat.
- automat skuplja lovu za vas a vi pjevušite i uživate u životu.
- koliko samo takvih i sličnih prilika imate u ovoj predivnoj zemlji.
- mislim da je najveći problem u vama jer ne znate prepoznati dobru priliku.
- pogledajte samo koliko je prepoznao gospon Bandić poslovnih prilika.
- neke stvari treba znati, kako iskoristiti priliku na najbolji mogući način.
Kupujte dionice one firme koja ide u prodaju.
To vam je najsigurnije
Ma imam svega....i dionica i keša....još mi samo Corona virus fali da budem "potpun"......
Display More....budimo ponosni na ovu predivnu zemlju punu "prilika"....
- prilika imate koliko hoćete i sve su vam ispred nosa.
- nisu sve prilike ni u dionicama.
- tko vam je branio kupiti koje zemljište ispred bolnice i naplaćivati parking povoljnih 15 kuna na sat.
- automat skuplja lovu za vas a vi pjevušite i uživate u životu.
- koliko samo takvih i sličnih prilika imate u ovoj predivnoj zemlji.
- mislim da je najveći problem u vama jer ne znate prepoznati dobru priliku.
- pogledajte samo koliko je prepoznao gospon Bandić poslovnih prilika.
- neke stvari treba znati, kako iskoristiti priliku na najbolji mogući način.
te prilike razervirane su za "poštene igrače" a ja sam samo pošten igrač....takve mi nemojte ni spominjati jel upravo zbog takvih smo tu gdje jesmo....
S današnjim danom se istopio sav plus od početka godine i evo me 1 posto u minusu. Dobro je neko komentirao kako mi kao da smo ukleti. Taman kad pomisliš da je konačno krenulo, neki v rag iskoči i vrati sve na početak. Ima malo mazohizma u svima nama.
Probability of U.S. Recession Beginning Within 12 Months
nafta na -10% u jednom danu, nije dobro
Impresivno koju paniku mediji stvaraju.. index pogotovo... bombasticni naslovi, evo sad kazu jabuke iz italije... jel bi ih kupili ?. Wtf. Pa valjda operes i inace jabuke ili oguliš.... ono kad novinari nemaju pojma kako se virusi sire
Ne znam zašto nas zabrinjava pad cijene nafte kada ovo malo što crpimo ne izvozimo! Za Iran i Venecuelu to znači mnogo ali za nas samo pokazatelj smanjenja potražne drugog najvećeg gospodarstva u svijetu koje se navodno polako oporavlja i vraća na posao.
Pad cijena energenata može samo imati pozitivni efekt na naše gospodarstvo.
Sjećam se cijene nafte od $12
Nije to baš tako davno bilo i ne tako dramatično kao danas:
Moglo je danas biti i drugačije da u Rusi pristali na smanjenje proizvodnje,ali nisu:
Još će Ameri završit u plusu
dobar show su priredili za kraj.
da mi je samo znati koliko je to koštalo..