evo i iz petrokemije snažno izlaze da bi prešli u opte
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
svi , pa i njihove mame , u optiku danas . Prodaju se ostale dione da bi se malo kabeli razvlacili.
Da, vidjeti cemo je li to jos jedan vlakic ili netko ima the vijest.
nismo li već davno pisali da je ovdje kao na ranžirnom kolodvoru, to vam je ono gdje mala crvena lokomotivica vuče vagone naprijed, a onda ih gura nazad i tako formira kompoziciju, a jedan čiko maše crvenom zastavicom, malo u lijevi krug, malo u desni, a nekada samo drži mirno podignutu u vis, tada svi stoje,
e najbolje bi bilo ukrcati se u "Orijent express" pa ravno do Istambula po mogućnosti u schlafwagen
-
To se stručno terminološki zove ranžiranje kompozicije. Ovdje se moguće radi o režiranju kompozicije.
-
evo i iz petrokemije snažno izlaze da bi prešli u opte
meni se prije čini da je čovjek otišao kupiti bocu plina dok je jeftin,
poslovanje je kažu nikada bolje, samo da još vidimo izvješće, pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje gledati
p.s. eto baš se lijepo dopisujemo preko foruma, izgleda je kolega pojačao
To se stručno terminološki zove ranžiranje kompozicije. Ovdje se moguće radi o režiranju kompozicije.
ne ulazim ja u stručnu terminologiju, samo budno pratim da čiko ne zavrti zastavicom i da signal da se krene u šturc
-
Opte je dobar znak. Sad ce se preliti novci i druge dionice.
-
Opte je dobar znak. Sad ce se preliti novci i druge dionice.
Trebaju se preliti sa tekućih računa i vezanih štednji. To bi bio dobar znak.
-
Čekajmo da se ovo prelije na tržišta kapitala, pa će sva ascending formacije okinuti na dolje.
-
Čekajmo da se ovo prelije na tržišta kapitala, pa će sva ascending formacije okinuti na dolje.
Istina, ja sam prije tri dana upozorila da je počeo treći svjetski rat zbog cijepiva i nitko mi nije lajkao samo mi je kolega nemo ispravio pravopisnu grešku .... nije svijetski nego svjetski rat 😀.
Rat u kojem se umjesto puške ratuje sa iglama, špricama, dozama .... gadno je to postalo.
A mi nabavljamo borbene avione , uvijek kontra svita.😀
-
upravo sam i ja takvog mišljenja, bez obzira što smo europski ćorsokak, moramo ipak uvažiti kako se tamo stvari razvijaju te povremeno baciti oko na njihove burze od kuda upravo dolazi naoblačenje iliti bi rekli meteorolozi, proglašen crveni alarm,
Ledica,
žalba usvojena
-
Istina, ja sam prije tri dana upozorila da je počeo treći svjetski rat zbog cijepiva i nitko mi nije lajkao samo mi je kolega nemo ispravio pravopisnu grešku .... nije svijetski nego svjetski rat 😀.
Rat u kojem se umjesto puške ratuje sa iglama, špricama, dozama .... gadno je to postalo.
Srbi nabavljaju iz Rusije, Kine ... gdje god se može, tko da. Izraelci odmah platili duplu cijenu od predviđene i već ih se procijepilo više od 40 %. Mi vjerni EU smjernicama. To se zove nesposobnost Vlade da se snađe. Inteligencija se definira kao brzo snalaženje u novoj situaciji.
Usto, ne kupujemo mi avione. Nitko nas ništa ne pita. Kupuju ovi ih Vlade i klika.
-
-
ako oni kod njih mogu utjecati na tržište možemo i mi ovdje
-
Članak koji na prilično logičan i uvjerljiv način objašnjava kako i zašto Wall Street napucava toliko visoko i toliko dugo.
Zanimljivo je da autor početak ispuhavanja tog balona predviđa sredinom ove godine. S obzirom da mu se firma bavi prodajom plemenitih metala, to bi bio izrazito pozitivan preokret u poslovanju.
Vidjet ćemo koliko je bio daleko od istine. Ili blizu.
Čisti promidžbeni članak ! Autor navlači na kupnju zlata jer eto on zna da će balon puknut. Pa bolje mu je short napravit kad već zna 🙂
-
Ne vjerujem, vise je to igra, prica da navuku vise ekipe na cjepljenje, jer bi ovako puno njih bilo protiv... ovako okrenuli pilu naopako kako nema.. pa ce ekipa kako nema e bas hocu 😂😂 , realno za mjesec dana dolazi toplije vrijeme i nema ni obicne gripe.. do sljedece sezone
-
Teško da je to igra. Prenaivna teorija zavjere.
-
Teško da je to igra. Prenaivna teorija zavjere.
Ipak je to igra , ali s drugim igračima nego vi kolega D_artagnan mislite, ne radi se tu o navlačenju ljudi na cijepljenje jer nisu vlade rekle da cjepiva nema nego farmaceutske kompanije kojima se obraćaju bogate arapske i druge zemlje i ne pitaju za cijenu cijepiva , plaća se i dvostruko ili trostruko, možda i suhim zlatom pa se koristi prilika za ekstra profite, tko bi tome odolio.
-
Danas svjetske burze u crvenom. Analiticari se boje da su burze pregrijane, investitori su obeshrabreni nedostatkom cjepiva.
S druge strane FED je odlucio kamate drzati blizu 0, a uskoro ocekujemo izvjesca, vjerojatno dobra, tehnoloskih giganata.
Sto mislite kamo to sve ide?
-
Ajde navratite na topic trgovanje vani
Piše ekipa da je papir odradio 600% danas ???????
Ovo sve ide bolnom otrežnjenju.
-
Znam kolegice. Bas citam Bloomberg.
Mi na ZSE to zovemo vlakici
-
ako oni kod njih mogu utjecati na tržište možemo i mi ovdje
-
To je i jedini ispravan put sada.....moramo se "otrijezniti da bi se ponovo napili".......ne ide cuga na cugu svaki dan......jednom mora doći do otriježnjenja......e sad, da li je to otriježnjenje krenulo na svjetskim burzama danas ili ćemo još pričekati budemo vidjeli......od početka korone logika je bila da logike nema.......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun