ode ovo kao da je Trump naš a ne slovenski zet
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
-
ZSE je negdje na optimism, sa tendencijom prema gore. Excitment kada kafiće i kladionice otvore.
-
ZSE je trenutno u depression fazi koja sad već predugo traje. Doduše, takvo nam je i općenito stanje u zemlji. Inače, najgore vrijeme za biti 100% u cashu.
-
-
Ja bi Vas malo ispravio. I jedni i drugi su promatrači a eventualno zarađuju samo oni koji prodaju. Naravno, oni u dionicama su za sada bolji promatrači koji će zaraditi ako prodaju na vrijeme. A kad je to vrijeme bumo vidjeli.
-
Ovaj grafikon se ne može primjenti na ZSE, naša burza je svijet za sebe
-
ja bi rekao hope realno , al kako je novac bezvrijedan postao sve burze su na razinama euphorije po vrijednostima iz nekih normalnih vremena , dakle čim se malo po Europi smiri ovo lockdown shit ide raketa
-
hope, za tjedan dva smo u optimi.
Kod nas olakšanja nema. Mi ćemo iz zime u ljeto.
-
ja bi rekao hope realno , al kako je novac bezvrijedan postao sve burze su na razinama euphorije po vrijednostima iz nekih normalnih vremena , dakle čim se malo po Europi smiri ovo lockdown shit ide raketa
Jel to ova raketa?
-
-
Jel to ova raketa?
nije.
kad Crobi eksplodira, stvorit će se gljiva
#Birtija
-
agram vam radi?
-
Ja samo znam da na ZSE imaš 1-3 dana u mjesecu kada treba prodat gotovo sve što imaš, a ostalih 20-tak dana su prilike za kupnju.
-
agram vam radi?
ne
-
Na vijest u crveno.
https://www.dnevno.hr/novac/novi-pos…a-kuna-1652974/
Valjda jer se na dobre vijesti treba prodati. Kažu.
-
Stara verzija Agrama ne radi
Nova radi .
-
ako se bude prije pada tako dugo dimilo kao kod rakete, onda nema straha!!
-
Kolege, nije me bilo jedno mjesec i pol. Kakva je situacija.
Koliko vidim VLEN je otišao gore, tu sam dobar
OPTE, kao nešto klimavo,
ZABA manje više blagi rast.
Ima li kakvih prilika na pomolu, na što da obratim pažnju? se mjenja šta?
-
Kolege, nije me bilo jedno mjesec i pol. Kakva je situacija.
Koliko vidim VLEN je otišao gore, tu sam dobar
OPTE, kao nešto klimavo,
ZABA manje više blagi rast.
Ima li kakvih prilika na pomolu, na što da obratim pažnju? se mjenja šta?
Prodaj sta si u plusu i cekaj ispocetka...
-
Stiže daljnji zamah sa Wall Streeta. Za one koji tvrde da je američko tržište kapitala pregrijano i pred pucanjem.
"Osvrnuvši se na rast dionica na Wall Streetu, vidljivo je kako su prošlog tjedna najviše porasle cijene dionica u tehnološkom sektoru. To se zahvaljuje boljim nego što se očekivalo kvartalnim poslovnim rezultatima Netflixa.
Ulagači se nadaju da će i ostale tehnološke kompanije uskoro izvijestiti o snažnom rastu prihoda. Zahvaljujući tome, snažno su skočile cijene dionica Facebooka, Amazon.coma, Alphabeta i Applea".
Zahvaljujući tome, ulagači na najvećoj svjetskoj burzi ignorirali su vijesti o daljnjem širenju koronavirusa u SAD-u.
Usto, cijena zlata stagnira bez izgleda za neki skorašnji rast, što znači da se kapital i dalje ne preljeva u zlato, nego se i dalje forsiraju dionice.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun