Vi mene žafrkavate
Pa zbog Opte sam gola i bosa, osim što mi je dojadila
Vi mene žafrkavate
Pa zbog Opte sam gola i bosa, osim što mi je dojadila
Ako me poklopi na podravci 473kn ulazim i ja u optimu...jednim djelom
Ajmo ne kukati, svakidašnje jadikovke.
Gledam jutros i našu burzu, i vidim da sam imala dvije dobre prilike. . Atlantik grupu i Erikson. To se lijepo moglo popratiti
E sada, da li je još koja ostala, prilika ?
lijepa utjeha, samo kod nas moraš svijećom tražiti prinos
a vidi ove
Display MoreAjmo ne kukati, svakidašnje jadikovke.
Gledam jutros i našu burzu, i vidim da sam imala dvije dobre prilike. . Atlantik grupu i Erikson. To se lijepo moglo popratiti
E sada, da li je još koja ostala, prilika ?
lijepa utjeha, samo kod nas moraš svijećom tražiti prinos
a vidi ove
Kolega, zaboravili ste još napisati da ako kod nas ne inkasirate prinos na vrijeme, ostanete poslije i bez prinosa i bez gaća.
Budimo do kraja realni, ova balkanska mala burzica nije mjesto za investitore sa značajnim kapitalom, već za male burekđije .
Belosvetski investitori nas izbjegavaju u širokom luku zbog nelikvidnosti, a kamoli vukovi sa Wall Street-a ili Robin Hood-ovci .
Afera Agrokor je otjerala posljednje entuzijaste izvana koji su pogubili pare kod nas i to se neće tako skoro promijeniti na bolje.
Eventualno se stvari mogu pomaknuti na bolje ako Država ponudi neku zlatnu koku tipa HEP na burzu Mirovincima i malima da
omaste brkove, a da li će se to dogoditi za našeg burzovnog života ne znam.
Display Morelijepa utjeha, samo kod nas moraš svijećom tražiti prinos
a vidi ove
Kolega, zaboravili ste još napisati da ako kod nas ne inkasirate prinos na vrijeme, ostanete poslije i bez prinosa i bez gaća.
Budimo do kraja realni, ova balkanska mala burzica nije mjesto za investitore sa značajnim kapitalom, već za male burekđije .
Belosvetski investitori nas izbjegavaju u širokom luku zbog nelikvidnosti, a kamoli vukovi sa Wall Street-a ili Robin Hood-ovci .
Afera Agrokor je otjerala posljednje entuzijaste izvana koji su pogubili pare kod nas i to se neće tako skoro promijeniti na bolje.
Eventualno se stvari mogu pomaknuti na bolje ako Država ponudi neku zlatnu koku tipa HEP na burzu Mirovincima i malima da
omaste brkove, a da li će se to dogoditi za našeg burzovnog života ne znam.
Nadati se od ovih naših upravljača bilo kakav Ipo je na razini promila u postocima. Pa vidite da bi oni podržavali da mogu sve, jer u protivnom gube zlatne koke za izvlačenje novca. Čak sam sve više uvjeren da bi g Sanaderu oprostili i fime i ostale stvari, ali mu nisu oprostili ipo-e i onakav rast burze
mi imamo ogromnih problema, samo nemamo tko će to narodu i priznati
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…di-kuna-1059393
naravno da mi više ni pod cijenu života ljudi ne možemo sebi dozvoliti zaustavljanje svega, onda ispada da nam je kao glavnim svjetskim kavopijama važniji taj napitak i druženje nego bilo kakva druga djelatnost i aktivnost, pa onda imamo uvijek na prvom mjestu kafiće, kafiće i još malo kafića,
https://www.seebiz.eu/drustvo/milino…g-cacica/245966
što se također redovno može čuti iz usta glavnog epidemiologa Capaka, koji već dobrih šest mjeseci capka u mjestu zajedno sa stožerom i mislim da nemaju ni pravac djelovanja ni rješenje, samo figuriaraju, a stvari se odvijaju same po sebi, rekao bih stihijski, jedino Čačić spominje proizvodne djelatnosti, radna mjesta i održanje onog najnužnijeg, a za ostalo biti će vremena, ako ovo prvo primijenimo, jer ako se liječnici i zdravstveno osoblje bore toliko s ovim problemom, ne vidim smisao da se netko bekelji po kafićima nekoliko mjeseci i svojim ponašanjem možda namiče novi posao zdravstvenom sektoru
spomenutog Čačića zašto ne procesuiraju za dom umirovljenika u Dubrovniku ako ratno profiterstvo ne zastarjeva. Uzeo novac i nije izgradio ništa...Procesuiran je jedino što je ubio ljude na autoputu u Mađarskoj i pitanje je da li bi bio osuđen da nije počinio kazneno djelo u Mađarskoj.
Zašto se misli i priča kao da će cjepivo rješiti problem sa covidom 19 ? Cjepivo će pomoći, ali starija populacija je ugrožena do daljnjega. Zašto plaćamo testove 698 kn, umjesto da cjepimo. 3 milijuna ljudi se cjepi u nekoliko dana, ali tu priči nije kraj....
Sto se tice privatizacija, nasi najradije ne bi nista, to je tocno. Ali morat ce zbog eurozone. Barem nesto.
opet nam je baruština danas promašila smjer......al sigurno je sigurno.....bolje u blagi minis nego u plus.....
opet nam je baruština danas promašila smjer......al sigurno je sigurno.....bolje u blagi minis nego u plus.....
Kako misliš promašila smjer? Ide novi lockdown, kazne, privatni sektor samo što ne krene u prosvjed, opet u fokusu pad BDPa iako očekivan, opet bode u oči. Uz ovo sve, s obzirom da je petak, očekivao sam puno veći potop...
Je Roki, a zašto naslovi vrište u USA da su loše odigrali Covid-19 krizu ali ekonomiji nije ništa, kako to?
Pa tako da poduzetnicima stvoriš uvjete pa ti se, realno, za koronu može fućkati.
Mi ekonomije nemamo pa se zato ovo mrvu dionica što je preostalo na ZSE stislo na sam spomen makar i djelomičnog zatvaranja. Pred Advent zatvore kafiće, studije za vježbanje gdje su zdravi ljudi... Crkvene mise, križni putevi, nisu spriječeni a tamo baš dolaze starci.
Dakle Plenki nema muda Kaptolu reći NE!
A one koji mu plaćaju porez, a ne uzimaju kao Prebendari, njih će zatvoriti.
Pa tko je tu lud?
Ima pravo onaj iz La Štruka, laku noć, Hrvatska!
https://edition.cnn.com/business/markets/premarkets
Americki futuresi u plusu.
Ma mjere kod nas nece promijeniti nista. Nisu ih, kao ni do sada, donijeli epidemiolozi, nego politicari.
Laku noc Hrvatska je vec odavno.
Vani se sve zeleni, jedino mi danas crveni
kras je dobro potegnuo
Evo i Optima.
Lijepo je vidjeti prava zelenila usred jeseni.
Rivp i Adris2 sa skrivenim nalozima pobrstii ask pred sam kraj trgovanja.
HT i Kras na vrhuncu.
Trebalo bi uskociti u vlakica.
Tko diže zabu, fond?
Dosta je narasla stednja imucnijih gradjana, ceka se rasplet situacije pa ce opet Crobi na 2000-2200 pa onda opet u sunovrat... Sve vec vidjeno. Nazalost, ne vidim nista drugo u daljnjoj perspektivi.
danas u fokusu ARNT, ERNT i OPTE.
čini se da ovaj ETF stvarno kupuje u nekim svojim tranšama, a ne ravnomjerno, sukladno udjelu u Crobex10tr, u realnom vremenu, kako mu novac pristiže.
na ostalim dionicama srednja žalost, ne može se pošteno ni zatrejdati
što će tek biti za desetak dana kada objave odobrenje