Počinjem gubiti vjeru u svoje dionice.
Sve stavljam na prodaju.
Sve po 10 Kn.................. i OPTE i KABA i RIZO
za RIZO još sačekaj, nemoj srljati
Počinjem gubiti vjeru u svoje dionice.
Sve stavljam na prodaju.
Sve po 10 Kn.................. i OPTE i KABA i RIZO
za RIZO još sačekaj, nemoj srljati
OPTE po 10 kuna, nije to baš gubljenje vjere.
kako nije, ako mu je početna bila 20
Prati li netko guvernerovo izlaganje na HRT 4?
Ne izgleda sve tako loše ...
Onda nam je tek za zabirinuti se
Evo i Ante Žigman iz Hanfa-e je optimističan. Valjda nije vidio ZSE danas.
Prati li netko guvernerovo izlaganje na HRT 4?
Ne izgleda sve tako loše ...
naravno da ne izgleda.
ovo su one rektalno alpinističke medijske konferencije na kojima je sve divno i krasno
Kolega BudFox Atpl je u zelenom. Sto cete bolje.
Kako vrijeme ide cu ja i Viro na 10 staviti😂😂
ja pratim više što Švabe rade nego što naš guverner govori, eno Švaba ima već 30% prebačaja u odnosu na futurese, a naš guverner je možda još u kolovozu s analizom
Kolega BudFox Atpl je u zelenom. Sto cete bolje.
Kako vrijeme ide cu ja i Viro na 10 staviti😂😂
Uvijek sam govorio neka raste tisuću cvjetova i svima će biti dobro ako burza raste .
Onda su me svi žestoko optužili da stalno nosim ružičaste naočale, a ove Ray Ban-ke
mi se posebno sviđaju .
Pa je poslije burza pala (i dalje pada), jer neki ljudi očito zarađuju na padu i sada su opet svi mrzovoljni,
uključujući i mene. Ako i kad se pokrene novi ciklus rasta na ZSE bit će dobro, ali slušajući vrhušku na
ovoj konferenciji, ne ulijeva mi baš povjerenje u to. Živi bili, pa vidjeli, sve je to za ljude . Ipak živimo
u Hrvatistanu, gdje vrijede neka druga pravila za razliku od ostatka civiliziranog svijeta.
nekome je na opte početna cijena bila preko 200. što mi nebi uzeli bar njihovih 10%
nekome je na opte početna cijena bila preko 200. što mi nebi uzeli bar njihovih 10%
lijepo bi bilo i to vidjeti, ali eno ga i IGH se nudi na 1% a bio je i niže, pa nije neka otimačina ni za njima, u stvari sve te naše dionice kao da već 10ke godina imaju coronu, kašljucaju, kišu, šmrcaju a poneke i izgore ko Ivanjski krijes
igh mi je isto adut strašni. preživio sam krizu 2008 i smatram da su firme danas puno zdravije a cijene hohoho niže. problem je u likvidnosti ,a zna se tko ju na našem tržištu kapitala generira. ono malih što su imali dobre volje su sasjekli u todexu i sad čekamo naše milenijalce da se uključe.
verdi : a za kaj to milenijci imaju love pod pretpostavkom da su iz ZG gdje je prosječna plača ajmo reć 8000 kn ( ako nije jer znamo kak se to računa) ?
ako su i dobili stan od roditelja na poklon, stariji ste sigurno od menei znate i sami koliko život košta.. gdje je još i auto neki.. pa ja da ne živim kod roditelja i da mi otac nije "mini poduzetnik" gdje bi meni bila lova za ulaganje.. nigdje!
igh mi je isto adut strašni. preživio sam krizu 2008 i smatram da su firme danas puno zdravije a cijene hohoho niže. problem je u likvidnosti ,a zna se tko ju na našem tržištu kapitala generira. ono malih što su imali dobre volje su sasjekli u todexu i sad čekamo naše milenijalce da se uključe.
ja ima dva svoja milenijca i moram ih samo nagovoriti da im prodam i izvučem se na vrijeme, jedino što ću im izgleda morati posuditi lovu
to je bio mali sarkazam. naši i američki milenijci nisu za usporedbu ama baš ni u čemu.
ja ima dva svoja milenijca i moram ih samo nagovoriti da im prodam i izvučem se na vrijeme, jedino što ću im izgleda morati posuditi lovu
I to ako im prije kupite stan😂
Zanimljivo je da se naša zse za promjenu puno bolje drži od svjetskih burzi nego inaće. Je li to samo malo kašnjenje ili smo stvarno postali jeftini pa zato ne ronimo toliko. Zanimljlivo je da pojedine firme izbacuju rekordne izvještaje, evo kotr danas, tshc, sapn. Imam desetak dionica tog kotr i da je bilo likvidnosti prodao bih ga proljetos kad ono dobit u prvih 6 mjeseci 3x u odnosu na isto razdoblje lani. Zanimljiva je ova kriza jer su razlike po sektorima drastične, negdje je kataklizma a negdje rekordni rezultati. Avio prijevoz, turizam, kulturne matifestacije itd., nije dobro za one koji kruh zarađuju u tim sektorima.
Mislim da je kod nas nelikvidnost glavni razlog da su cijene tu gdje jesu. Nitko niti kupuje, niti prodaje.
Zanimljivo je da se naša zse za promjenu puno bolje drži od svjetskih burzi nego inaće. Je li to samo malo kašnjenje ili smo stvarno postali jeftini pa zato ne ronimo toliko. Zanimljlivo je da pojedine firme izbacuju rekordne izvještaje, evo kotr danas, tshc, sapn. Imam desetak dionica tog kotr i da je bilo likvidnosti prodao bih ga proljetos kad ono dobit u prvih 6 mjeseci 3x u odnosu na isto razdoblje lani. Zanimljiva je ova kriza jer su razlike po sektorima drastične, negdje je kataklizma a negdje rekordni rezultati. Avio prijevoz, turizam, kulturne matifestacije itd., nije dobro za one koji kruh zarađuju u tim sektorima.
Tu sad treba biti strpljiv kod kompanija koje imaju dobro izvješće ..uvijek ima dio onih koji prodaju odmah nakon dobrog izvješća i često to prodaju ispod realne vrijednosti....na kraju kompanije koje rastu odrade i rast na cijeni dionica.