ups! ispričavam se, ukucao sam "TEtravagonka Gredelj" u Google.
Sramota još veća jer sam obiteljski vezan za Tatru, pravu Tatru, koja je proizvodila sve što se kreće
ups! ispričavam se, ukucao sam "TEtravagonka Gredelj" u Google.
Sramota još veća jer sam obiteljski vezan za Tatru, pravu Tatru, koja je proizvodila sve što se kreće
Amerika odbijanac, Dax i Eurostoxx budućnosnice u plusu, ostatak Evrope kako tako.
Vani se živahno prepucavanje, tko dolje, tko gore, zašto, kako.....Kod nas apatija, utvare, depresija.
Uz to, sutra je petak, dan za glancanje isključenih monitora i tipkovnica.
Zapravo sam zadovoljan tim mizernim pazarlucima petkom na kupnji, nakupi se, ipak, petak po petak
Baš sada čitam i pitam se, neće to valjda i kod nas doći? Ma neće, tako smo i za prošlu krizu govorili neće to kod nas kada je već
cijeli svijet zahvatila. A na kraju mi smo navikli na krize jel tako!
Ma, oke, ide kriza, i sve će past jako dolje.
No, vani još nije kriza, barem po padu indeksa.
"Još jedna kriza" , to bi trebalo roknut ko kod prvog lockouta?
Mislim da od ponovnog lockdowna nece biti nista. Razlog? Vlade se vec boje ljudi. Polako se svugdje vec spremaju prosvjedi protiv mjera. U UK, Francuskoj, Izraelu. Ne mogu vise ljude drzati u podloznosti zastrasivanjem. U ozujku se moglo zaplasiti ljude pa raditi sto hoces. Pricam sa ljudima. Vise nitko ne vjeruje u sluzbeni narativ vlasti. Gdje tu i tamo koji umirovljenik jos. Ali su ljudi bijesni na mjere.
Pa dow jones je roknuo 10%, zasad, predviđam još najmanje toliko a zse nula. Nama iz 2008, Ptsp-ovcima, sve je jasno.
Bas me zanima koje relacije vi pratite.
Dow Jones danas rast. Pa koliko su oni rasli ovo ljeto? Pa korekcija ce sigurno biti.
A ZSE je trenutno na razinama iz 2004-2005. Jos se nije oporavila od 2008 pa razumijem ptsp.
Inace meni lockdown itekako pase jer sam 50 posto u cashu, samo mi se ne cini da bude puno od toga. Mozda skola bude online.
Pa dow jones je roknuo 10%, zasad, predviđam još najmanje toliko a zse nula. Nama iz 2008, Ptsp-ovcima, sve je jasno.
Pratim od vrha prije dva i po tjedna kad su bili na 29200 bodova. I tad sam zaključio da ide korekcija i sve prodao. I napisao na forumu. "Pogodio" sam u dan.
Cestitke kolega. Sada jos predvidite i kada ce rast
The best way to trade choppy markets is to always be prepared for the reversal. Get in early and take profits quickly. Anyone waiting for a bigger move in either direction will soon watch a nice profit turn into a big loser a few hours later.
If a person doesn’t have the time or risk tolerance to trade around this chop, there is nothing wrong with sitting this one out. Better trades are coming, we just need to be patient and wait for them. (That said, I would be leery of any slip under 3,200. We could still see another stumble or two before we find the real bottom. Remember, it is always better to be out of the market wishing you were in than in the market wishing you were out.)
---------https://www.investing.com/analysis/is-it…ounce-200538849
Pratim od vrha prije dva i po tjedna kad su bili na 29200 bodova. I tad sam zaključio da ide korekcija i sve prodao. I napisao na forumu. "Pogodio" sam u dan.
Od vrha ... ajde onda izračunaj koliko bi crobi bio da je tako od vrha pao 10% ..
Bojim se i staviti tako vrijdednosti na pozicije koje imam, da su tako 10-20% manje od ATH, bojim se da bi me srce, iako sam dobrog zdravlja i u dobroj kondiciji
Od vrha ... ajde onda izračunaj koliko bi crobi bio da je tako od vrha pao 10% ..
Bojim se i staviti tako vrijdednosti na pozicije koje imam, da su tako 10-20% manje od ATH, bojim se da bi me srce, iako sam dobrog zdravlja i u dobroj kondiciji
Napisao sam od vrha od prije 2 tjedna. Što je tu netočno?
O običaji, o vremena.
Da mi je netko rekao da ću na djuri zaraditi više od 100% u manje od mjesec dana, ne bih mu vjerovala.
Opte i djuro cjenovno li-la
šta je ovo danas?
tko je uplašio bikove?
ECB će prodavati dugove putem online trgovine
https://www.seebiz.eu/banke/ecb-ce-p…rgovine/241591/
šta nisu oni ovo trebali držati na svojoj balance sheet ili se EU sprema postati nova Argentina?
O običaji, o vremena.
Da mi je netko rekao da ću na djuri zaraditi više od 100% u manje od mjesec dana, ne bih mu vjerovala.
Kolegice, najbolja dionica na ZSE je nas Đuro 😀
O običaji, o vremena.
Da, i danas je bilo 5 (slovima: pet) novih vagona, spremnih za isporuku!
Štancaju ih kao auta na traci!
Do kraja godine bi trebali vratiti onih trista i uzeti nivih petsta.
HPB i njihov Klub ne bi imao ništa protiv sigurno! Dapače!
U Amerikama rastedu kruzerske kompanije i aviokompanije, valjda se ulagači nadahu svršetku korone i povratku turizma.
Ostale imaju jo jo efekt, ko pretjerana dijeta.
isti izvor navodi mišlenje da će ovo bit jedina financijska kriza u povijesti koja će završiti medvjeđim marketom
izvor Investing.com
Royal Caribbean Cruises Ltd (N:RCL), Norwegian Cruise Line (N:NCLH) and Carnival Corp (N:CCL) jumped more than 6% after a report said Barclays (LON:BARC) upgraded their stock to "overweight".
kod nas, čini mi se, prevladava mišlenje da ni bear marketa neće bit već totalni lom i propast, propadanje, ambis, kataklizma.....
Da, i danas je bilo 5 (slovima: pet) novih vagona, spremnih za isporuku!
Štancaju ih kao auta na traci!
Do kraja godine bi trebali vratiti onih trista i uzeti nivih petsta.
HPB i njihov Klub ne bi imao ništa protiv sigurno! Dapače!
Misle li pustit koji vagon preko Budakove i dalje na prugu ili će ih i dalje držati gotove u dvorištu?
Koji su ovo genijalci na mojedionice.com......
Prvo su prije par godina radili update svaki dan oko 20h, onda 21h, nedavno 21,30h, a sada moramo čekati do točno u ponoc da bi vidjeli novo stanje (od jučer).....
Stvarno svašta.....
U
Koji su ovo genijalci na mojedionice.com......
Prvo su prije par godina radili update svaki dan oko 20h, onda 21h, nedavno 21,30h, a sada moramo čekati do točno u ponoc da bi vidjeli novo stanje (od jučer).....
Stvarno svašta.....
NJih vec nekoliko mjeseci ne gledam, puno bolja mi je stranica :
https://hr.investiramo.com/stocks/shareholders
moze se vidjet unatrag nekoliko godina promjene dionicara, a i puno vise osnovnih podataka za fundamentalnu analizu nego kaj nude moje dionice.
Preporuka