Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Mislila je na futurese
Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Mislila je na futurese
Šta je ovo crveno danas, koji virus je napao??
Šta je ovo crveno danas, koji virus je napao??
varičele
Pustim vas pet minuta i imam što vidjeti 😥
vrijednost firme kroz cijenu dionice nema apsolutno nikakve veze cesto. Cijena na burzi je kao i formiranje cijena krumpira. Zakon ponude i potraznje. Svatko bi kupio jeftinije a prodao skuplje. Osim opte, u svom mojem portfelju sam dugorocnik (2006) , pa se ne zamaram. Ugodno je ući sa vremena na vrijeme sa istom cijenom ili niže i popuniti košaricu...😎
Pa valjda bi trebalo bit normalno s vremena na vrijeme ptodat sa vecom cijenom i napunit kesu s parama...
kesu punim u realnom sektoru, prodao sam sve koje nisu dividendne, nemam betona pa su dionice i zlato ostavština. Cemu pare ako ih ne trošiš na ugodne trenutke😎
Samo da nesto napisem dok postam link
Ovo što kaže za 2022 možda jedino moguće da zemljom upravlja Branko Roglić a ne aktualni bezveznjaci. Svašta!
Netko jos nesto vjeruje ovoj vladi?
Ovo što kaže za 2022 možda jedino moguće da zemljom upravlja Branko Roglić a ne aktualni bezveznjaci. Svašta!
Na celu sa ridikulima iz stozera.
Ma mi se nismo još oporavili od Agrokora. To je bio početak kraja
Svaki je Bear lijepa prilika pogotovo malom ulagaču da se kupe veliki lijepi papiri tvrki koje imaju tradicionalno dobro poslovanje, korektnu upravu, redovnu dividendu. Ima i takvih
Pamet u glavu, i ne žuriti.
Vrijeme za kupnju je onda kada se moraš prisiliti da kupiš papir. Atmosfera straha i beznađa.
Padamo jer padaju Ameri. Nismo jedini jer je u Europa roknula kad je bilo očito da USA pada.
Stvar je smiješna jer zapravo pada Tesla 19%, no Nikola, glavni konkurent Tesle raste 40%.
/Nikola je po prometu u prvih pet, nije neka geek dionica uz garaže/
U igri je još Apple sa padom 5%.
Ostali su u sasvim prihvatljivim, uobičajenim minusima.
E , sad, najizlizanije pitanje ZSE "a što naše vrle sastavnice imaju sa Teslom", nemaju ništ al padaju ko kamen.
vidim da su se neki pohvalili i sa vatanjem noževa.
Sjetite se naših targeta, "bilo prije krize" i slično, koje stecsušali do prije par dana, sjetite se Drukexa i Hysterixa, pa pokušajte zbrojiti dva i dva.
E, sad dolaze priče o neizbježnim bankrotima, sužanjstvu, siromaštvu i skorbutnim dividendama
Teslu je pokopao vlasnikov brat.
Slatko
Valjda je šortao, a prethodno kupio opcije. Uglavnom, izveo je akrobaciju. Pišu da je u plusu 8 milijuna dolara
Neće ovo baš ko' kamen, al' u neko doba eto nam Brunde
Zloćko nam je optimistična. Reko sam vam da sve ide vrit
Bezanija iz Tesle... https://www.finviz.com/quote.ashx?t=TSLA&ty=c&ta=1&p=d
dok svi trče u zagrljaj Nikole.... https://www.finviz.com/quote.ashx?t=NKLA
Teslu je pokopao vlasnikov brat.
Slatko
Valjda je šortao, a prethodno kupio opcije. Uglavnom, izveo je akrobaciju. Pišu da je u plusu 8 milijuna dolara
Još su oni preko bare dosta daleko od “Brunde”....
Bezanija iz Tesle... https://www.finviz.com/quote.ashx?t=TSLA&ty=c&ta=1&p=d
dok svi trče u zagrljaj Nikole.... https://www.finviz.com/quote.ashx?t=NKLA
Dionica Nikole je rasla suludo jer su objavili suradnju sa General Motorsom na razvoju nekakvog pick-up trucka... A vjerojatno se onda i velik dio naroda iz Tesle preselio kod Nikole... Ko na ZSE, samo nekoliko milijuna puta vece...
Navodno je Tesla zainteresirana za kupnju Nikole da bi s mogla preimenovati u Nikola Tesla.
P.s. nije 100% provjereno pa nemojte trgovati na osnovu ove informacije, ali rekla mi tetka iz Amerike
ne mirise na dobro... ide zesci pad i korekcija s obzirom na cekanje zime s koronom..
Ja sam pa načuo da se sprema akvizicija obje kompanije u kompaniju Pivac Nikola Tesla
Spremaju Ameri novi zakon nakon kojeg ce se zvat "Nikola Tesla plus"
vidim bar nas ne napušta smisao za humor
dobro je
Rotacija burzovnog kapitala je vani sasvim normalna stvar, samo je sada zbog tech balona /tj Tesle/ iz kaskadnog oretakanja prešla u lavinu i to je uzrokovalo slom.
Drugi je razlog što se samo čekao razlog.
Jim Cramer u udarnim vijestima CNBC:
Money is rotating into cyclical plays — the companies that perform better in an improving economy — and the moves are disrupting the indexes, whose gains have been powered by the tech frenzy, Cramer said.