evo još jedni "časte" male dioničare
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Eto Bloomberg kaže da bi sutra moglo biti rasprodaje daljnje u SAD u.
O mogućoj lavini i jesenjoj Kata Klizmi za sada vani šute, tvrdeć da ovo nije ispuhivanje već uzimanje profita.
nije baš ugodno slušati te fraze nama koji smo preživili 2008. godinu
We would not be surprised to see the ‘three-day rule’ take effect,” Sluymer wrote in a note. “Steep selloffs often take at least three days to wash out the panic sellers.”" -
"Budućnosnice" su za sad zelene
-
Eto Bloomberg kaže da bi sutra moglo biti rasprodaje daljnje u SAD u.
O mogućoj lavini i jesenjoj Kata Klizmi za sada vani šute, tvrdeć da ovo nije ispuhivanje već uzimanje profita.
nije baš ugodno slušati te fraze nama koji smo preživili 2008. godinu
We would not be surprised to see the ‘three-day rule’ take effect,” Sluymer wrote in a note. “Steep selloffs often take at least three days to wash out the panic sellers.”""Budućnosnice" su za sad zelene
veliki problem je što rast indexa prati i rast VIX-a, a to nikad nije dobro.
i kad tad će doći do uravnoteženja, tj. nešto će prilično se zacrveniti (ili VIX ili indexi).
Vi sami procijenite što je izglednije.
-
Zamislite sav jad i bijedu nase burze kad najjaca dionica nije uopce na burzi.
-
Pa sta nisu rekli ovi iz Pevexa (pretpostavljam da na njih mislite) da ne vide razlog zasto bi stavljali dionicu na ovako lose trziste koje bi im samo moglo obezvrijediti imovinu. To sve govori o jadu i bijedi ZSE, kada je ova dionica vrlo aktivna preko HITA OTC-a, gdje se njom trguje, a nema smisla uvrstiti ju na ZSE burzu.
-
https://www.fnlondon.com/articles/we-ar…MID%3D687168154
Apple ima kapitalizaciju veću nego čitav FTSA index ?
Kaže autor da je ono lupilo u ventilator.
-
Koji god papir pogledam otišao je sideway ili down
Adris, Tankerska, Saponija, njoj doduše fali još jedan candle, ništa od velikih papira ne izgleda apetlih za vremena koja su očito pred nama
One day over the rainbow, kupiti ću velike lijepe papire sa redovnom dividendom i živjeli su sretno dok ih smrt ne rastavi.
Bojim se reprize 2008., ako ne i goreg.
Pa i ove igrarije na penny papirima, danas je hit Luka Rijeka.... to je pouzdan znak kraja tržišnog ciklusa. Veliki računi izlaze, mali veselo kupuju, a dugoročan ulagač je špekulant koji se nije izvukao na vrijeme
Sve skupa, neveselo
-
https://www.fnlondon.com/articles/we-ar…MID%3D687168154
Apple ima kapitalizaciju veću nego čitav FTSA index ?
Kaže autor da je ono lupilo u ventilator.
Znaci sutra vani sve ide gore dodatnih par posto...uvijek isto...uvijek sve naopako...
-
Ne znam. Tko to zna..
Gledala teslu i apple, gledaju ath u ledja
Ako veliki krenu shortati biti ce svega
Mi na srecu nemamo short.
Imamo samo jedan staromodni nacin da se ubijemo.
-
-
Budućnosnice se zelene
-
Pa sta nisu rekli ovi iz Pevexa (pretpostavljam da na njih mislite) da ne vide razlog zasto bi stavljali dionicu na ovako lose trziste koje bi im samo moglo obezvrijediti imovinu. To sve govori o jadu i bijedi ZSE, kada je ova dionica vrlo aktivna preko HITA OTC-a, gdje se njom trguje, a nema smisla uvrstiti ju na ZSE burzu.
kako mislite 'obezvrijediti imovinu'?! mislite vlasništvo?
pa što nije da oni sami obezvrjeđuju društvo sisajući toliku dividendu, već drugu godinu u nizu?
-
Nije da je neka razlika, no čini mi se da burza ne radi.....
-
Nije da je neka razlika, no čini mi se da burza ne radi.....
pa jos nije trbala poceti
-
Koja panika kod građevinara.😊 Dalekovod povukao ostale.
Kad okrenu u suprotnom smjeru, ici ce gore istim tempom kao sto su padali.
-
kako mislite 'obezvrijediti imovinu'?! mislite vlasništvo?
pa što nije da oni sami obezvrjeđuju društvo sisajući toliku dividendu, već drugu godinu u nizu?
Mislio sam na fondovsku gamad, koje pretpostavljam ti "nisi član", koja bez razloga ruši tržište kao npr. danas,
koje je na razinama 2005. godine i svaka ozbiljnija firma nema što tražiti na ovom smeću od ZSE tržišta.
Uspoređujemo se s burzama vani dok padaju, a dok rastu nikome ništa.
ZSE je prevara stoljeća i tko to prije shvati vidjet će da tu nema što tražiti.
To sam mislio, a ako treba dodatno pojašnjenje pogledaj semafor.
-
Kolega BudFox, to nije nužno tako loše. Ako imate lovu, možete postati suvlasnik nekih prilično dobrih firmi za jako male novce, nešto što prosječan Amer, Japanac, Švabo i ostali civilizovani mogu samo sanjati. Međutim, ako ste "dugoročni" koji je ušao po "fer" cijeni, onda je definitivno razlog za frustraciju...
-
Fondovi rasprodaju dionice jer to nije njihov novac. A onda te dionice kako su nerealno pale i uzlete gore.
-
Budućnosnice se zelene
dozrijevanje u tijeku, jesen stiže dunjo moja
-
Kolega BudFox, to nije nužno tako loše. Ako imate lovu, možete postati suvlasnik nekih prilično dobrih firmi za jako male novce, nešto što prosječan Amer, Japanac, Švabo i ostali civilizovani mogu samo sanjati. Međutim, ako ste "dugoročni" koji je ušao po "fer" cijeni, onda je definitivno razlog za frustraciju...
Znači prosječan Amer, Japanac, Švabo i ostali civilizovani mogu samo sanjati da postanu suvlasnici firmi na ZSE?
Hahahahah, ovo je najbolja fora koju sam čuo zadnjih godina, svaka čast
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k