Moraju fondovi poravnati tržište u padu...ako ih netko pita... ode Crobi u ponor -1%
Šteta što ga ne poravnaju u rastu... to ih nitko valjda ne pita...
Moraju fondovi poravnati tržište u padu...ako ih netko pita... ode Crobi u ponor -1%
Šteta što ga ne poravnaju u rastu... to ih nitko valjda ne pita...
3500 nalog na kupnji PTKM, sa time je neko gotovo u top 10. Vjerovatno novi igrač, želi ući bez dizanja cijene. Ako ovih par iz top 10 ne žele izać ostat će suh.
Vjerovali ili ne...ocekujem odbijanac danas...zadnji je valjda bio prije 5 godina
To smo konstatirali prije jedno 10 godina.
Istina, al ovaj pad danas mi nema baš nikakvog smisla
petak je uvijek bio moćan dan i to je smisao, dugoročni tjedni ulagači ne žele preuzeti ni trunku rizika, jer kako nam klimaju trgovinske platforme, pitanje je tko će u ponedjeljak moći zadati k/p nalog, trguj dok radi,
samo da Švaba malo pritisne u crveno nakon ovog početnog blitzkriga, pa buš vidio smisla
Može to bolje od ovoga.....ajmo na -2%.... znam da možemo ...
....no pain no gain ...
dugoročni tjedni ulagači
Tesko je reci jel ovo za smijat se ili plakat. Jerbo je sve opisano zasto smo tu gdje jesmo.
Isprva bude smijesno...onda rokne 10 - 20% i u 3 dana prospes svu godisnju zaradu i odes u minus, pa vise nije smijesno.... onda vani krenu rasti, pa se nadas budemo i mi... ali do toga nikad, ali bas nikad....pa ni onda ne dodje.... tuzno da, to je dobra rijec....
Na nasoj burzi nema investitora. Promet rade burek trejderi i mirovinski fondovi.
Sa time da potonji rade protiv interesa svojih clanova. Kupuju kada je skupo, rasprodaju kada je jeftino.
Valjda su svi "investitori" na ovakvim forumima gdje se prozirno druka.
Nece biti promjena bez pravih investitora, a njih nema bez pravne izvjesnosti u drzavi.
Na nasoj burzi nema investitora. Promet rade burek trejderi i mirovinski fondovi.
Sa time da potonji rade protiv interesa svojih clanova. Kupuju kada je skupo, rasprodaju kada je jeftino.
Valjda su svi "investitori" na ovakvim forumima gdje se prozirno druka.
Nece biti promjena bez pravih investitora, a njih nema bez pravne izvjesnosti u drzavi.
evo meni pojasnite zašto bih trebao i dalje biti investitor u Janaf te još neke stabilne tvrtke i što imam od toga, ajde dok je bila dividenda, ali sada, stvarno nema nikakvog smisla investirati, kakav je smisao imati nešto dugoročno, kada ili te pokradu, izvaraju, istjeraju i sve na žalost prema važećim hrvatskim zakonima, da vam nabrajam ili ćete se sami podsjetiti, evo npr. zadnji Badel, nisam da odavno imao ali isto kao da i jesam
p.s. a vid našeg Đuke što ima prinos, a u Janaf ni prismrditi nisu mogli za izradu tankova
djuro zvjezdo nasa samo nas ti drzis za ekranima
p.s. jel nije trebao danas vlakic na vlenu, brodici ovo ono
Na nasoj burzi nema investitora..
Pa kak ne? Eto, samo pogledat malo vijesti pa iskoci jedan.
Na nasoj burzi nema investitora..
Pa kak ne? Eto, samo pogledat malo vijesti pa iskoci jedan.
vidi Zvane mešetara.
stvarno se čovjek zapita kako s njim i Mršićem stranka ima tako očajan gospodarski program
djuro zvjezdo nasa samo nas ti drzis za ekranima
p.s. jel nije trebao danas vlakic na vlenu, brodici ovo ono
kod nekih putnika došlo je do morske bolesti i nakon teške vrtoglavice cijena uslijedilo je povraćanje na početne razine i povratak na sigurne kopnene vrste prijevoza, s tim da se najprije ima obaviti remont, a tko to može bolje izvesti nego naš stari gubitaš Đuka
fundamentalno jake dionice kao što su Ddjh,Igh, Ingra su u zelenom dok su stečajuše Ernt, Tpng i Vlen u sasvim lijepom minisu......uvijek je kapital u nesigurnim vremenima najbolje pospremiti u takve jake firme.......
fundamentalno jake dionice kao što su Ddjh,Igh, Ingra su u zelenom dok su stečajuše Ernt, Tpng i Vlen u sasvim lijepom minisu......uvijek je kapital u nesigurnim vremenima najbolje pospremiti u takve jake firme.......
Kolega ukupan promet na tri spomenute dionice 270 000 kn....sve tri imaju up trend...dnevne oscilacije na malim prometima potpuno ne bitne....
Kolega ukupan promet na tri spomenute dionice 270 000 kn....sve tri imaju up trend...dnevne oscilacije na malim prometima potpuno ne bitne....
Ma jasno, ali nemogu si pomoći da ne komentiram.....rađe bi da su u plusu 2,3 i 4 % nego u minusu......pogotovo zato jel im onda treba 2-3 dana da se "oporave" dok je na "normalnim" tržištima kako več i danas imamo prilike vidjeti cijena gore za 2-3 sata......a mi čemo kao i uvijek do sad Boga molit da vani opet ne padne nakon rasta jel čemo mi kao i uvijed past dva puta......jel dvaput je dvaput, ne......
DDJH, ovo da nije tužno, bilo bi smiješno
cekam dan kad ce biti vlakic na magmi, e to ce biti slag na tortu ove burze
Hvala vam. Bas ste me lijepo nasmijali😂
cekam dan kad ce biti vlakic na magmi, e to ce biti slag na tortu ove burze
na taj ste zakasnili, taj je krenuo prvi još dok je bivši ministar ( zamisli i to gospodarstva) prodao igračku naivnoj djeci, mislim po 240kn karta