veliki se igraju sa malima. Zelenilo na dnevnom prometu kumica na Dolcu.Smijeh.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
veliki se igraju sa malima. Zelenilo na dnevnom prometu kumica na Dolcu.Smijeh.
promet manje samoposluge.....
-
Američki podaci o zaposlenosti puno bolji od očekivanja, moglo bi biti veselo.
-
Baš sam to htio napisati
https://finance.yahoo.com/news/june-jobs…-170827884.html
Svi USA Futuresi u plusu
-
Baš sam to htio napisati
https://finance.yahoo.com/news/june-jobs…-170827884.html
Svi USA Futuresi u plusu
S obzirom da je bitno da raste onda nitko nece spominjati da je nezaposlenost 11,1% da je pad zarade po satu veci od ocekivanog i da su zahtjevi za naknadu za nezaposlene vece od ocekivanih, dok je up trend onda se samo pozitivne stavri pisu, kad se trend okrene onda ce pocet govorit kako je velika nezaposlenost itd
-
Hvala sto ste podijelili sa zajednicom. Evo crobex je odma skocio z 0,12 %. I da, osjecam posvemasnje veselje medju nama trgovcima na zse.
-
Hvala sto ste podijelili sa zajednicom. Evo crobex je odma skocio z 0,12 %. I da, osjecam posvemasnje veselje medju nama trgovcima na zse.
Mislim da su svi na plaži jer brate prevruće je za trgovanje, treba se baciti u more
Evo idem i ja uskoro
-
Ne zaboravi prebrojati turiste.
Ako ih bude vise od 10, mozda udjem spekulativno u turiste.
-
Ne zaboravi prebrojati turiste.
Ako ih bude vise od 10, mozda udjem spekulativno u turiste.
Malo ih je manje nego prošle godine, ali ja ne volim gužvu, pa je odlično, baš onako za dušu .
Na turistima sam spušio početkom godine, pa sada čekam 2021. za oporavak, ako izmisle cjepivo
-
Ameri idu na ATH...a mi se tu ciganimo na 1600..presmijesno..danas brdo naloga na kupnji na IGH...navlace se prodavaci..ne samo Ana..ocito je plan ne gurati jos..dok kolicina u kalkulaciji bude prava. Nemam sumnji da ce IGH do 170kn za pocetak. Samo prije brojka mora biti prava. Isti prate knjigu dionicara i dok ne izbiju sve trejder nece gurati. Kad ih izbiju onda me ni 400kn nece iznenaditi.
-
-
Ameri idu na ATH...a mi se tu ciganimo na 1600..presmijesno..danas brdo naloga na kupnji na IGH...navlace se prodavaci..ne samo Ana..ocito je plan ne gurati jos..dok kolicina u kalkulaciji bude prava. Nemam sumnji da ce IGH do 170kn za pocetak. Samo prije brojka mora biti prava. Isti prate knjigu dionicara i dok ne izbiju sve trejder nece gurati. Kad ih izbiju onda me ni 400kn nece iznenaditi.
"Ameri idu na ATH...a mi se tu ciganimo na 1600..presmijesno.."
Ovo je naša realnost do izbora.....a poslije izbora će vjerojatno biti još i gore kad vidimo tko je sve ušao u sabor...
Zagrebački berzan me podsjeća na hrvatske filmove....nikad ne završe sretno, već uvijek netko umre na kraju...
Tko još nije, trk na DAX, vidim da je u plusu preko 2%
Dow Jones Industrial 25,848.17 +0.43% +0.47% +0.48% +20.80% -10.40% -3.43% +21.16% Nasdaq 100 10,354.221 +0.72% +2.61% +7.33% +35.75% +16.83% +32.89% +83.55% US SPX 500 Index 3,139.30 +0.88% +1.64% +1.76% +24.05% -3.83% +5.38% +29.42% UK 100 Index 6,236.90 +1.10% +0.19% -0.13% +13.58% -18.33% -17.69% -14.81% DAX 12,557.61 +2.42% +3.16% +4.50% +31.26% -6.15% +0.29% +1.93% -
Velikima nije problem platiti 10x knjigu dionicara u rasponu 30 dana. Predvidjeti kolegicu Anu i dionicare koji trejdaju. Dakle tocno znaju tko kupuje i prodaje ucestalo. Tek kad ih posuse onda ce pogurati gdje god treba. Pa i na 400kn ako pozele. Jer nema vise fondova.
Zato se i vrtimo od 101 do 106. Presmijesno. Kad netko ide kupovati podebljaju prodaju sklone kupnju, a i obratno kad treba.
-
Pa svi to radimo
Ho !
-
Dragi Neo
Ameri jos moraju pojesti dosta zganaca da bi dosli do 29 500 na koliko je ath,ali ni to nije za cuditi se s obzirom koliko su tisuca milijardi usd emitirali (to vam se tako danas rece umjesto printanja, tiskanja).
S druge strane, koliko je hrvatska emitirala dodatnih kuna, koliko je eura dobila inace zagarantiranih turistickom sezonom, ove godine?
Mislim da je i tebi jasno da to sto pises nema veze sa stvarnoscu. vec sa potrebom da se rijesis ovih rizicnih dionica.,
Uostalom ako je to toliki zicer, pricakajmo izvjesca gdje ce se, prema postovima, ovaj nebruseni dijamant pretvoriti u bruseni
"
Ovo je naša realnost do izbora.....a poslije izbora će vjerojatno biti još i gore kad vidimo tko je sve ušao u sabor...
Zagrebački berzan me podsjeća na hrvatske filmove....nikad ne završe sretno, već uvijek netko umre na kraju...
Dragi kolega vjerojatno niste ni svjesni koliku ste dubokoumnu misao napisali.
-
Burza name veze sa fundamentima, ima sa nazovimo to " sentimentom "
-
Burza name veze sa fundamentima, ima sa nazovimo to " sentimentom "
Dakle treba jasno i glasno reci, mi smo kockari i igramo na sentiment.
Slazem se a u tom slucaju su definitivno nepotrebni argumenti koji vas "uvjeravaju" u ispravnost kupovine opte, podr ili igh.
Dapace, naavedena recenica govori o tome da se na forumu (forumima) stvara sentiment. Proracunato jelte
jer koja je razlika izmedju opte i igh prije dva mjeseca?
Razlika je u broju postova, sentimenta
-
Nema više čistih djevica na marketu, rekao je Crumarix na starom Poslovnom.
A jedino nam valjda on fali ovdje.
Idealno je kada se poslože i fundamenti i sentiment.
Imali smo Kraš, koji je godinama tavorio na sitno kuna, dok nije došao Igrač, i izmijenio sentiment.
Pa moramo nadalje razlikovati i ulaganje od trgovanja i bla bla bla..bla
Gambling..... bojim se da Da. Uvijek je i dimenzija gamblinga, više ili manje
-
Pozovi ga, on je iz tvog kraja ako se ne varam.
Stari crumi je stariji i od pd, bijasmo mi bili i vodili bitke (na istoj strani) i na mojnovac.
Nemeremo mi na silu izmijeniti sentiment iako se tu pokusava.
Ali nije ovo 2007 Spico009 , premalo je veterana a jos manje knjazovih dijonicara.
treba mijenjati strategiju, plesati sa fondovima.
-
Dakle treba jasno i glasno reci, mi smo kockari i igramo na sentiment.
Slazem se a u tom slucaju su definitivno nepotrebni argumenti koji vas "uvjeravaju" u ispravnost kupovine opte, podr ili igh.
Dapace, naavedena recenica govori o tome da se na forumu (forumima) stvara sentiment. Proracunato jelte
jer koja je razlika izmedju opte i igh prije dva mjeseca?
Razlika je u broju postova, sentimenta
kolega, kockari su oni što su u ožujku, s tuđim novcima, srušili cijelu burzu na pola puta od all time high, pa onda pričaju bajke kako njihovi ulagači (ovce za šišanje) i dalje imaju povjerenja u njih.
ne bi me čudilo da nisu dojavili svojim bližnjima da se postave na kupnju dok oni onako brutalno iskrcavaju.
ovo ovdje što neki kolege rade je sitni trejd.
koliko ja znam, nitko ovdje nema tolike kupovne moći da bude neki market maker.
-
kolega, kockari su oni što su u ožujku, s tuđim novcima, srušili cijelu burzu na pola puta od all time high, pa onda pričaju bajke kako njihovi ulagači (ovce za šišanje) i dalje imaju povjerenja u njih.
ne bi me čudilo da nisu dojavili svojim bližnjima da se postave na kupnju dok oni onako brutalno iskrcavaju.
ovo ovdje što neki kolege rade je sitni trejd.
koliko ja znam, nitko ovdje nema tolike kupovne moći da bude neki market maker.
Tu smo na istoj liniji. To sto tebe mozda cudi ja potpisujem. Sigurno je bilo tako, uostalom i ja sam napisao da treba plesati sa fondovima.
Da ovdje medju nama koji pisemo nema morskih pasa, ali budi siguran da sindikat nikada ne spava. naravno da nece navaliti na dionicu tipa ht rivp ht atgr... njihove su sheme dionice sa malim ff ili bez fondova,
sto se tice plesa sa fondovima tako je i vani. Ja dugi niz godina pratim nyse ali jedina dionica di bi se usudio uci je PFE. Odradjuje skolski
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin