ima li negdje opširnije objašnjenje o čemu se radilo, nenamjerno ili .............
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ivana Gažić imenovana u 'Securities and Markets Stakeholder Group' ESMA-e
Izuzetno sam počašćena izborom u ovo ugledno tijelo ESMA-e i nadam se da svojim iskustvom i ekspertizom mogu kvalitetno doprinijeti otvorenoj diskusiji o tržištima kapitala EU. Vrlo sam motivirana za aktivno sudjelovanje u radu SMSG-a, a osobito ću se zalagati za rješavanje izazova s kojima se suočavaju manja tržišta kao što su, primjerice, hrvatsko i slovensko, tim je povodom izjavila Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.
-
Sve ima svoj trenutak kolegice. Eto sad cu ispasti cudan al vjerujem da bi Crobex mogao naglo narasti do 1720. Ako se isto dogodi preporucujem izlaz jer ce uslijediti propad. Dapace mislim da smo jos narednih 40 dana u bullu pa slijedi novi bear market koji ce opet dobro uzdrmati indeks.
Bit ce izrazito velikih volatilnosti.
Evo zelim sebe demantirati. Kasnije postam graf jer sam vani i nisam blizu racunala. Al sad vidim rast do 1780.
Crobex radi bull zastavicu.
Kolega @Neo ja do kraja ljeta planiram biti u cashu jer na jesen ocekujem ekonomsku krizu i smatram da ce lazni optimizam u SADu udariti o zid.
Moje misljenje samo.
Casha ima na bacanje. Rano je za cash. Propustit cete neke lijepe prinose.
-
-
Nadam se jedino da gospodja Anna prodaje i da je uskoro out. Onda idemo gore.
Ne zurite kolege..treba je drzati u rasponu 95-100kn dok ne izadje. Danas sam stavio svih 1200kom na prodaju samo da pomognem blokirati rast. Jer mislim jos kupovati. Naravno da me pokupilo u otvaranju..od 900 kom mojih 700kom i cijena se vratila na 100kn. Ne zurite kolege...doticna ima jos po meni cca 17000kom barem i ne treba preplacivati.
Bude to po 95-100kn...samo strpljivo. Nek izadje
Prognozirao 17000...a doticna na 18000.
Drugi dan je bilo 6500 kom pa doticna ima cca 14500..odnosno nakon jucer cca 13000 kom.
Jos malo poigravanja na razini 100 kn. Ocekujte nagli skok do 170kn.
Ulazimo u fazu odbrojavanja...jos samo nekoliko dana ovim tempom 3 do 5k komada.
Moguc i manji propad prema 95kn kao varka i potom slijedi rast i samo rast. Nagla zelena svijeca.
Potencijal +60 do 70%.
P.S.
Ne obazirite se na moje trejdanje. Kad pukne 106 kn vlak krece.
-
Nekako se ne mogu oteti dojmu da je Marusica digla ljestvicu sa 90 na 100 kn. Čim se na bidu pojavi 100 kn, bude poklopljeno. Nije isljučeno da to proda i netko drugi, ali ipak je veća vjerojatnost da je ona.
-
Ameri padaju, 2,5%
Za Dow je to 700 bodova
Prilično za jedan dan
-
Ameri padaju, 2,5%
Za Dow je to 700 bodova
Prilično za jedan dan
Crobex je isto napucan na ATH, pa mozemo ocekivati slican scenarij ili ?!
-
Ameri padaju, 2,5%
Za Dow je to 700 bodova
Prilično za jedan dan
Crobex je isto napucan na ATH, pa mozemo ocekivati slican scenarij ili ?!
CROBEX nije napucan niti na historical mean
uvijek se sjetim onog Vašeg grafa Makedonskog berzana koji izgleda kao Standard&Poors, dok je ovo kod nas samo Poor, a i Standard se doživljava kao bull market
-
Nekako se ne mogu oteti dojmu da je Marusica digla ljestvicu sa 90 na 100 kn. Čim se na bidu pojavi 100 kn, bude poklopljeno. Nije isljučeno da to proda i netko drugi, ali ipak je veća vjerojatnost da je ona.
Pa drugarica ima manje dionice pa je logicno i da dize cijenu prodaje. Slicno su na Dlkv istresali fondovi na 3.3 pa na 3.8 a cijena sad na 5kn isve manje istresanja jer su presusili ili imaju jako malo. Kad doticna ostane na 7000kom cijena ce biti na 130 kn. Da je bila Jackica mogla je staviti sve na 100kn i kraj u 1 dan. Ovako kupnja stidljivo gricka i ne zuri dok ista ne izadje.
-
-
Ameri padaju, 2,5%
Za Dow je to 700 bodova
Prilično za jedan dan
Kolegice opustite se. Njima slijedi snazno zelenilo iduci tjedan. Da ih pratimo samo u ovih zadnjih 6mj (prije necu ni spominjati koliko ih nismo pratili nista) Crobex bi vec bio sada na 1900.
I dalje ne znam tko dirigira burzom al je dojadio.
-
Strah i pohlepa, naravno
-
vani crveno? Prognoze?
-
ne bih vjerovao nikome tko se busa da zna kud će.
Sada pada zbog korone, po meni staklene su noge. Neko rezignirano otrežnjenje kao razlog pada to da....
Mislim da će se elite čerupati oko toga koliko je korona opasna. Nakon toliko novaca uloženih u cijepivo mislim da ćemo se cijepiti pa makar korona u crnu zemlju propala.
Očekivao sam objavu "cijepivo nađeno" i zamišljao je kao startni pištolj za još jedan val u zeleno, no sada mi se nekako čini da je taj plus već uračunat.
Više pojašnjenja ovdje:
U novinarstvu svaki članak ima svoje zašto i svoj tajming
-
vani crveno? Prognoze?
Vrč ide na vodu dok se ne razbije
-
Busimo realni, dionice su pale na jako sitnim volumenima. Klasicno sisanje..zrtvuje se malo a uzme puno po i dalje diskontnim cijenama.
A sve radi opreza. Ispod 1700 padalo se na jako slabim volumenima i to je istina.
Ako i bude pad na nekim dionicama bit ce umjetan i prilika za jeftinu kupovinu.
Al ja zasad ne vidim pad ispod 1600.
-
Naše dionice su imale po 50 milijuna kuna prometa u navještaju korone
Dok se u medijima pisalo da to nije teže od gripe
A onda lockdown
Ja bih rekla da su nam uvaljali svoje skupe dionice, a sada kupuju jeftino
-
svi nekuda padaju, a mi izgleda više nemamo kamo pa zato stojimo na mjestu
-
ne bih vjerovao nikome tko se busa da zna kud će.
Sada pada zbog korone, po meni staklene su noge. Neko rezignirano otrežnjenje kao razlog pada to da....
Mislim da će se elite čerupati oko toga koliko je korona opasna. Nakon toliko novaca uloženih u cijepivo mislim da ćemo se cijepiti pa makar korona u crnu zemlju propala.
Očekivao sam objavu "cijepivo nađeno" i zamišljao je kao startni pištolj za još jedan val u zeleno, no sada mi se nekako čini da je taj plus već uračunat.
Više pojašnjenja ovdje:
U novinarstvu svaki članak ima svoje zašto i svoj tajming
Nije garantirano da će lijek i cjepivo biti osmišljeni tako skoro. Niti za AIDS virus još uvijek nije pronađeno cjepivo.
-
Danas je i običnom građaninu jasno ako virus ne ode sam od sebe, da će mo iduće godine 2021. biti sretni i sa 50% turističkog prometa u odnosu na 2019.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun