Šta je ovo danas, jel se pojavila nova kuga i kolera ? Do kraja dana se poravna, mislim.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Staklene noge
Dow up2,6 %, a sve sastavnice u crvenom. Povukao ga je Apple
Ništa. Čekamo
Pada mi Kostolany na pamet.
Okorjeli Bear, na koncu svega- Sve uvijek dođe na moje, samo je šteta svog onog šampanjca popijenog do tada
-
Šta je ovo danas, jel se pojavila nova kuga i kolera ? Do kraja dana se poravna, mislim.
da nije petak možda bi se jurišalo, ali tko zna što će Trump sve istwitati do ponedjeljka, bolje mir
-
-
uopće je glupo povoditi se i komparirati se američkim indexima jer baš i nemamo što uspoređivati ali ipak, ako se pratimo u padu, ovaj pad smo prespavali zbog praznika a kako će sutra svj. indeksi lagano +/- stagirati ne očekujem niti neke rasprodaje na zse...oni koji pak okinu u minus odmah na otvaranju će se skoro sigurno upasti u bear trap...bujemo vidjeli, brzo će sutra...
Tko zna zna. Godine iskustva
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…odano/10397395/
sto sam napravio kad sam vidio ovu vijest? Prvo kupio po asku RIVP a zatim vas sve obavijestio
-
Ja sam na moru. Sama u restoranu. Sama na plazi. Uzivancija.
-
ma nije moguće! onda si vjerovatno u karinu donjem!
-
A da se vas dvoje nađete
-
Istina, ovdje RIVP nema hotele, pa mozda zato.
-
Kampovi će ove godine biti hit
-
-
ne sekiraj se, nisu samo oni problematični. svi hoteli će biti poluprazni. a od ovih 110 000 ulazaka u rh mora da je barem 15% završilo na viru! rođo veli da je pun 100%!
-
Ja bi išao u hotel, ali ako dobijem popust bar 50%
Teško naći ono što želim, čak i na Crnom jajetu.
P.S. Za dva dana se Austrija otvara, pa će biti navala kada oni krenu
-
izgleda da ameri nastavljaju po starom nakon jučerašnjeg predaha! svi debelo u zelenom!
-
Odmah kupiti nekretninu koja je debelo pala, takva u zaleđa sadašnjem svijetu smrtonosnih epidemija i zombija koje privlači miris germe, brašna i WC papira postati će skupocijeni izolirani resorti do kojih će voziti direktne izolirane linije vlakova iz Češke!
-
"U jednoj analizi CROBEX-a, indeksu Zagrebačke burze prije krize sam predviđao rast od oko 15 posto za ovu godinu, nakon rasta od oko 17 posto prethodne godine iako realnih razloga za to nije bilo. Jedina pretpostavka predviđanja bila je da neće biti vanjskih šokova, koji su se pak dogodili. Potrebno je samo da postoji dovoljan broj relativno velikih i likvidnih institucionalnih investitora u neformalnom dogovoru pa da CROBEX programirano raste.
Tako je, na primjer, samo s jednom kunom dodatnog kapitala moguće povećati tržišnu vrijednost dionica na Zagrebačkoj burzi za jednu milijardu kuna. Pri tome je sve legalno. Stoga je moguć skori oporavak iako će ipak biti spor jer su mirovinski fondovi, kao veliki i likvidni investitori, zbog krize opet usmjereni na ulaganje u državne obveznice." -
Danas će padat, i kiša i dionice
-
Ti si kao Indijanski Šaman koji predviđa kišu
-
kako kome
-
što sakupljati, kišnicu ili dionice ?
-
Odmah kupiti nekretninu koja je debelo pala, takva u zaleđa sadašnjem svijetu smrtonosnih epidemija i zombija koje privlači miris germe, brašna i WC papira postati će skupocijeni izolirani resorti do kojih će voziti direktne izolirane linije vlakova iz Češke!
ironija, sarkazam... možda nisi niti svjestan koliko si blizu istine. neki već to i rade, i na zombijima će zarađivati, dok će drugi još dugi niz godina plakati i zbrajati gubitke na zse.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun