1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • Manu
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,342
    • May 28, 2020 at 10:22 AM
    • #3,301
    Quote from BabaLuji
    Quote from Manu

Pa baš i nema neke euforije. Očito dosadašnja iskustva i nagomilano nepovjerenje kod potencijalnih ulagatelja još uvijek prevladavaju. Uz to i trenutačni nedostatak keša kod većine sudionika.

Vani su puno bolje docekali pozitivne vijesti...ili to nema veze sa tim? Ovaj virtualni pazaric jedino na ulagenje fondova reagira ovako nista cini se...

Da su stvari normalne kao negdje drugdje to bi trebala biti najbolja vijest uopće za hrvatsko tržište kapitala. Međutim, tržište je praktički ignorira. Zašto? Zato što nitko više nema povjerenja u politički sustav pa čak ni insajderi koji su u samom sustavu i to baš zato što znaju kako funkcionira.

• bjane
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    460
    • May 28, 2020 at 10:36 AM
    • #3,302

Uz sve negativne komentare i pesimistićno ozračje za CROBEX se nemože reći----Thrill is gone

The thrill is gone away......:):):)

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • May 28, 2020 at 12:42 PM
    • #3,303

Moje kratko razmišljanje vezano uz trenutnu situaciju na ZSE:

Ogroman broj dionica je već out, dosta "stećajuša" je na izlaznim vratima, sljedeći je najvjerojatnije Viro, vijesti koje dolaze od tamo mi okreću želudac da budem iskren, prodaja Optime je pri kraju, nadamo se u pozitivnu priču, ostale likvidne dionice ovise isključivo o mirovinskim fondovima, a njihove akcije ovise o nalozima "odozgo"...

Optima je bila nosioc trgovanja u ovoj i prošloj godini, kad ona ode sa čim ćemo trgovati? HT-om?! Stećajušama tipa Đuro?! Možda jedino s pomorcima tipa ATPL ili TPNG...

Fondovi će i dalje prebacivati svoje jedan na drugog, sad ja tebi, pa ti Mati pa Mate opet meni, da se stvori privid prometa, a par mutnih tipova će napucavati stećajuše pa ih uvaljivati naivcima, a sve ostalo će imati mjesečni promet manji od babe koja prodaje luk na tržnici...

Bojim se da kad Optima ode, otići će i većina malih sa ZSE na zelenije pašnjake tipa NYSE ili neke po regiji...

Dionice kao metoda jeftinog financiranja u Hrvatskoj nikome očito više ne trebaju, novac je ionako jeftin, a gazde ne vole dijeliti svoje sa neopranim pukom i polagati račune investicijskoj javnosti...

Vrijeme za ključ u bravu ZSE? Koja je svrha te institucije osim da par desetaka ljudi ima dobre plaće svaki mjesec? Samo da kažemo da i mi imamo burzu kao Amerikanci?!

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • May 28, 2020 at 1:57 PM
    • #3,304

A šta ako Tommy izađe na Ipo? Najavili su da se ozbiljno pripremaju

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • May 28, 2020 at 2:08 PM
    • #3,305
    Quote from rambo_5

Moje kratko razmišljanje vezano uz trenutnu situaciju na ZSE:

Ogroman broj dionica je već out, dosta "stećajuša" je na izlaznim vratima, sljedeći je najvjerojatnije Viro, vijesti koje dolaze od tamo mi okreću želudac da budem iskren, prodaja Optime je pri kraju, nadamo se u pozitivnu priču, ostale likvidne dionice ovise isključivo o mirovinskim fondovima, a njihove akcije ovise o nalozima "odozgo"...

Optima je bila nosioc trgovanja u ovoj i prošloj godini, kad ona ode sa čim ćemo trgovati? HT-om?! Stećajušama tipa Đuro?! Možda jedino s pomorcima tipa ATPL ili TPNG...

Fondovi će i dalje prebacivati svoje jedan na drugog, sad ja tebi, pa ti Mati pa Mate opet meni, da se stvori privid prometa, a par mutnih tipova će napucavati stećajuše pa ih uvaljivati naivcima, a sve ostalo će imati mjesečni promet manji od babe koja prodaje luk na tržnici...

Bojim se da kad Optima ode, otići će i većina malih sa ZSE na zelenije pašnjake tipa NYSE ili neke po regiji...

Dionice kao metoda jeftinog financiranja u Hrvatskoj nikome očito više ne trebaju, novac je ionako jeftin, a gazde ne vole dijeliti svoje sa neopranim pukom i polagati račune investicijskoj javnosti...

Vrijeme za ključ u bravu ZSE? Koja je svrha te institucije osim da par desetaka ljudi ima dobre plaće svaki mjesec? Samo da kažemo da i mi imamo burzu kao Amerikanci?!

Display More

Crnilo brate ali si pokupio lajkova, ako ništa.

Dok se obistini ona fantomska ideja o stvaranju Mitteleurope pa se svi (Slovenija i Hrvatska) spoje na Bečku burzu, zajedno sa braćom austrijancima, tek će da potekne med i mlijeko.

Ima'l kaj za short danas?

:evil:

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • May 28, 2020 at 2:18 PM
    • #3,306

Zse je uvijek u doba recesije bilo mjesto gdje je vjerovatno vecinu toga trebalo izbjegavat dok se stvari ne iskristaliziraju, kad gledas malo bolje i u doba kad je sve cvjetalo bilo je puno mina od vecinskih vlasnika prema manjinskim i ostalim stvarima da je bilo jako tesko manovrirat da te koja mina ne pogodi, zastita drzave tj pravna drzava nikakva, drzava kao drzava usisa svu likvidnost da namiri sustav u recesiji s tim pati burza, poticanje burze i ista slicno vezano je bilo lose u zadnje vrijeme da bi s te strane u kratkom roku nesto se promijenilo, a onda kad pogledas nadolazecu nesigurnost oko novoizabrane politike u kojem smjeru ce stvari ici to su bitne stvari za bilo kojeg ulagaca, pa onda efekti turizma kad se podvuce crta i kada sve ove mjere odgadjanja naplata stanu i pocme se malo bolje gledat di smo i kad malo vise likvidnost zaskripi pa se pocme glodjat koga se bude moglo pogotovo od banaka, pa rebalans proracuna poslje ljeta, pa brexit na kraju godine, pitanje koliko ce drzava imat kapaciteta za neke investicije i poticanje gospodarstva bar do nove godine, ne znam previse je nesigurnosti da bi neka veca lova bila investirana na duze bez odgovarajuce premije i kristalnije slike

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • May 28, 2020 at 2:37 PM
    • #3,307

Vidim da su optimizam i ogorčenje zašto ne rastemo u naletu. Jer sve se vrača u normalu, a dionice se nisu vratile na svoje pretkoronarne razine. Ja ne dijelim taj optimizam usprkos ovom dobrodošlom stimulansu od EU u obliku besplatnog novca. Do trenutka kad taj novac počne kapat, a neće sve odjednom nego malo po malo i prema nekakvoj dokumentaciji koju treba prvo napisat pa odobrit itd., već će mnoge firme morat stavit ključ brave i mnogo će radnika završit na ulici. Većina dionica još uvijek izgleda jako jeftina jer svi gledamo izvješća za 2019. ili ttm izvješća. Za većinu dionica su ta izvješća prošlo svršeno vrijeme. Iduće godine će ta izvješća izgledati bitno drugačije, a veliki je upitnik kakva će biti u to vrijeme situacija s ovim virusom. Možda će biti dobro, ali rane će biti velike. Ako dođe do novih valova virusa, ne usudim se ni pomisliti što će biti. I ja sam jučer, ni sam ne znam zašto, kupio dvije dionice cros-p-a. Podlegne čovjek optimizmu i zelenilu, bojim se da ćemo poslije izbora gledat crvenilo.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • May 28, 2020 at 3:39 PM
    • #3,308

meni se čini da će cijeli svijet imati tih novaca u neograničenim količinama, zašto odjednom svi daju koliko god treba, tko koliko hoće, nekako mi to nema logičnu podlogu, možda ti papiri jednom neće ništa vrijediti, a netko će za njih ipak dobiti neku opipljivu imovinu, mislim da treba ulagati u nove cripto valute, to bi mogao biti hit ovoga stoljeća

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • May 28, 2020 at 6:47 PM
    • #3,309

Mi bi da burza raste...a nova praksa je da mali dioničari moraju isplatiti većinskog vlasnika i još mu pokloniti svoje dionice...

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…a-kuna-20200528

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • May 28, 2020 at 7:24 PM
    • #3,310

Jednom je netko pitao nekog mudrog kolika je vrijednost nečega i odgovor je bio onoliko koliko je neka bud-la spremna platiti. Ni sada nije ništa drugačije. Stvari koje nešto "vrijede" vrijede samo dok ima netko spreman platiti više. Što god to bilo.

A kad to pukne (lokalno ili globalno) onda imamo - krizu. Za neupućene krize su nedostatak sposobnosti da vide širu sliku jer krize su zapravo - prilike. Raskršća na kojima neke nove ideje dobijaju svoju šansu. Sjetite se 2009 - propast svijeta, ali tada se u tišini rodio bitcoin. Tko je to onda prepoznao danas vjerojatno uživa negdje na obali dalekog mora u dobrom društvu i je.e mu se za krize. Pitanje od milijardu dolara - što je 2020 bitcoin iz 2009? Bilo što može imati taj potencijal koji ćemo za 10 godina gledati kako narastao 10000x dok smo se mi natezali s "krizom".

Kako god - krize su nešto na što se mudar čovjek priprema baš kao što se pripremamo i za zimu. Kako to da zimu ne doživljavamo kako krizu? Jednostavno smo na to naučili i primamo kako dolazi. Znamo da će doći, ali ne znamo kakva će biti. Stoga je mudro pripremiti se i na ovu "krizu" - bez obzira kako će u konačnici to ispasti.

Za mudre može biti puno bolje nego što su očekivali, a za one druge - pa upravo od njih oni mudriji zapravo dobro žive. Prilike su tu svima pred nosom samo pitanje je možemo li ih prepoznati na vrijeme. Dobra stvar je - to nije samo puka sreća nego vještina - nešto što se može naučiti. Stoga - pesimizam je samo izlika da ništa na tom planu ne napravimo. Uvijek može bolje - ako to stvarno želimo. :thumbup:

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • May 28, 2020 at 7:44 PM
    • #3,311

Lijepo je čuti malo mudrosti samo nas ovdje najviše zanima kako će se ponašati vrijednosti dionica.

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • May 28, 2020 at 9:53 PM
    • #3,312

Slažem se - sve nas to zanima. Sva mudrost je u tajmingu kako otkriti koja je prava vrijednost u koje vrijeme. Da je to jednostavno svi bi bili W.Buffet. Međutim to mora svatko naučiti za sebe i svoj stil trgovanja. Kad se sve zbroji i oduzme mislim da je zapravo bit u samodisciplini da se čovjek - čime god se bavio - nekako natjera da poštuje određena pravila igre i onda stvari postaju mnogo lakše, predvidljivije. Naravno treba ih nekako naučiti i prepoznati. Dionice nisu ništa izvan toga - pravila postoje, a krize su njihov sastavni dio. Međutim poznavati pravila kako se npr igra šah ne garantira da ćete uvijek dobiti svaku partiju s time treba svatko od nas biti načisto.

Evo dosta pratim ovaj forum (koji je stvarno izvrstan svaka čast svim sudionicima) i zaista puno iz svega toga učim što god bili motivi zbog kojih ljudi pišu - u to ne ulazim. Jer u konačnici ja sam taj koji "potpisuje" svoje naloge za K/P. Na kraju dana odgovornost za uspjeh ili promašaj je samo na meni. Ali svakako je zanimljivo čuti sve što ljudi misle i naročito mi se sviđa što ima jako puno zdravog humora. Narod koji ima takve ljude jednostavno ne može propasti u nikakvoj krizi. Stoga samo naprijed i nedajte se - Nigdar ni bilo da ni nekak bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu. :thumbup:

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • May 28, 2020 at 11:17 PM
    • #3,313

Jedna stvar koju sam ovdje primjetio, ali zaboravio komentirati. Što je loše u tome da se u RH trguje na npr. tržištu SAD-a i EU-a, ako ovdje nema "leba" ? Zašto žaliti za ZSE ako ona nije sposobna preživjeti zbog loše ponude vrijednosnica?

Dapače mislim da je to nešto što ima dobru budućnost odnosno onaj tko u RH ponudi odlične uvjete za trgovanje na tim tržištima - pri tome mislim na nekakvu sigurnost, jednostavnost i brzinu u zadavanju naloga i naravno primjerenu cijenu svega toga - taj će dobro profitirati od toga.

Što npr ZSE spriječava da ugovori trgovanje i tim vrijednosnicama i da možemo preko bilo kojeg brokera trgovati i s tim vrijednosnicama bez nepotrebnog kompliciranja ? U čemu je poanta - nedostatak interesa, zakonski okvir ili nešto treće? Ili ja nemam pojma o tome pa pišem bez veze.

Hoću reći čitam teme o tome na forumu, ali je dojam da se ljudi u tome snalaze kako znaju i umiju. Za razliku od toga trgovanje na ZSE je trivijalno jednostavno - kako postići da to vrijedi i za ova ostala interesantna tržišta ? Imam osjećaj da je to područje u RH jedna velika nepopunjena rupa koja čeka da je netko otkrije i na tome dobro zaradi.

Što vi mislite o tome ?

• D'artagnan
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    324
    • May 29, 2020 at 8:04 AM
    • #3,314

Da i meni je blesavo da nasi brokeri nemaju jednostavnije rjeseno trgovanje na vanjskim trzistima, valjda su im preveliki troskovi samog odrzavanja sustava, naknada, dubine naloga K/P.. sa jako puno trzista... pa je zato tako kako je

• my moon
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,039
    • May 29, 2020 at 8:24 AM
    • #3,315

samog me mori vanjsko trgovanje, pa sam i pisao tu, gledam to sa povijesnig aspoekta, kada sam dvijetisuće i neke kupio udjel u fondu gledaki su me ko idiota, i ja sam sebe gledao, totalni nepoznati svemir. Onda sam doznao da je fond dionički pa sam išao proučiti dionice, prodao fond i otišao dioničkom savjetniku. Onda me on opelješio pa sam sam počeo trgovati, telefonom, pa OD KUĆE.

Tako će i prijelaz na vanka biti prirodan. Geostrateški sam jako potkovan i nadam se da će mi to pomoći. Malo sam fiktivno vježbao na dieselgateu, Boeingu /Embraer,Airbus/, farmaceutika, rijetki metali, alibabe

i slično i ide to

• LodeRunner
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,083
    • May 29, 2020 at 8:26 AM
    • #3,316

Iskreno se nadam kompletnoj integraciji svih Xetra trzista kad uvedemo euro. Tehnicki bi to trebalo biti pitanje samo neke konfiguracijske datoteke i koji stupac u tablicama za oznaku trzista. Legislativno se nadam takodjer da ce biti rjesivo, iako nisam pravnik.

Za sve ostalo, obzirom na trenutni broj aktivnih hrvatskih sudionika burze, postojeci sustavi koje vec imamo su i vise nego dovoljni. Zaba radi, Hita radi, a kazu forumasi da i Revolut radi za mikro investitore.

Nisam bas pametan sto bi se moglo bolje napraviti osim manjih provizija, no one su pitanje prometa koji je obzirom na 20000 aktivnih HR ulagaca takav kakav je.

Metamoron sitting on a blockchair hallucinating about degenerative AI.

• Roki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,524
    • May 29, 2020 at 8:38 AM
    • #3,317
    Quote from LodeRunner

Iskreno se nadam kompletnoj integraciji svih Xetra trzista kad uvedemo euro. Tehnicki bi to trebalo biti pitanje samo neke konfiguracijske datoteke i koji stupac u tablicama za oznaku trzista. Legislativno se nadam takodjer da ce biti rjesivo, iako nisam pravnik.

Za sve ostalo, obzirom na trenutni broj aktivnih hrvatskih sudionika burze, postojeci sustavi koje vec imamo su i vise nego dovoljni. Zaba radi, Hita radi, a kazu forumasi da i Revolut radi za mikro investitore.

Nisam bas pametan sto bi se moglo bolje napraviti osim manjih provizija, no one su pitanje prometa koji je obzirom na 20000 aktivnih HR ulagaca takav kakav je.

Čitam stalno kako nam je burza jadna i kako crobex ne raste. Hrvtskoj burzi su problem njene sastavnice a i to što hrvati nisu baš navikli ulagati u dionice nego lovu drže u banci. Svakodnevno čitam usporedbe stranih indeksa sa crobexom, ''taj i taj index je u 5 godina narastao 60% a mi samo 10%''. Pa pogledajmo sastavnice crobexa, kad bi poslovanja, dobiti i tržišta tih kompanija raslo kao kompanija u npr S&P onda bi i cijene rasle. Ne možeš ti očekivati da kompanija koja se vrti oko nule raste na burzi. Jednostavno ju ljudi u hrvatskoj neće kupiti jer ne mogu na njoj zaraditi. Ne vrti se kod nas toliko love da bi vrijednost dionica rasla samo zbog odnosa ponude i potražnje ili viška love na tržištu. Ok, ima odličnih firmi na crobexu koje fino posluju i ostvaruju dobit, ali ako nećeš isplatiti dividendu onda nećeš biti atraktivna dionica.

• BabaLuji
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    541
    • May 29, 2020 at 8:58 AM
    • #3,318
    Quote from Roki
    Quote from LodeRunner

Čitam stalno kako nam je burza jadna i kako crobex ne raste. Hrvtskoj burzi su problem njene sastavnice a i to što hrvati nisu baš navikli ulagati u dionice nego lovu drže u banci. Svakodnevno čitam usporedbe stranih indeksa sa crobexom, ''taj i taj index je u 5 godina narastao 60% a mi samo 10%''. Pa pogledajmo sastavnice crobexa, kad bi poslovanja, dobiti i tržišta tih kompanija raslo kao kompanija u npr S&P onda bi i cijene rasle. Ne možeš ti očekivati da kompanija koja se vrti oko nule raste na burzi. Jednostavno ju ljudi u hrvatskoj neće kupiti jer ne mogu na njoj zaraditi. Ne vrti se kod nas toliko love da bi vrijednost dionica rasla samo zbog odnosa ponude i potražnje ili viška love na tržištu. Ok, ima odličnih firmi na crobexu koje fino posluju i ostvaruju dobit, ali ako nećeš isplatiti dividendu onda nećeš biti atraktivna dionica.

https://www.mojedionice.com/fund/KalendarD…i.aspx?god=2019... dobro ste krenuli kraj me nije odusevio:/ najbolje su kamate u banci

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • May 29, 2020 at 9:22 AM
    • #3,319

Sve što kažete stoji, ali logički gledano od naših (običnih) ljudi očekivati da ulažu u dionice (pa čak i fondove) je trenutno nelogično jer ljudi 1. ne žele nesigurnost, 2.ne žele učiti, a tržišta vrijednosnim papirima ipak zahtjevaju određena znanja, za iole uspjeha. Pogotovo ZSE gdje svako malo izleti neki crni labud (tipa todex) i sve sruši. Što se kaže čarapa i cigla su i dalje broj jedan kao sigurnost što se tiče imovine u Rrvata. A potrajati će dok se ta paradigma ne promijeni. Ali sve se s vremenom mijenja pa tako i to. To je nezaustavljivi proces.

Ne postoji neriješivi problem kada postoji volja da se on riješi. Ono što je sigurno kukanje nikada nije riješilo nijedan problem, ali rad na tome - jest. A nedostatak jednostavnog pristupa stranim tržištima tumačim kao trenutno neisplativu stvar za rješavanja dok ne postane jasno da u tome ima para. No i to će se jednom promijeniti. Stoga pozdravljam sve koji ovdje ostavljaju svoja iskustva i ideje u tome kako tome doskočiti jer su iznimno korisna za one koje to zanima.

Što se mene tiče tih informacija nikada dosta. Stoga pišite o tome i educirajte prisutne - što nas više ima zainteresiranih to je veća vjerojatnost da se i taj problem odgovarajuće riješi. Evo i ovaj forum je riješio problem nedostatka jedne dobre komunikacijske platforme u RH i vjerujte ima značajan utjecaj na svijest mnogih koji ovdje dolaze po informacija. Stoga samo naprijed - to je dobar put ka cilju razvoja kako svijesti o postojanju tržišta dionica tako i same trgovine. :thumbup:

• D'artagnan
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    324
    • May 29, 2020 at 12:53 PM
    • #3,320

Pa realno za gro ljudi ne treba neko extra znanje, dovoljno je rasporediti određeni % u sektorske indexne ETFove vani i ćao,,, za ciljane dionice vani treba previše vremena za praćenje, proučavanje i gledanje dali će netko nešto zahebati i smuljati,, ovako si dosta diverzificiran, valutno, sektorski i geografski.. i staviš sve na automatiku,, nećeš život provesti blejeći u monitor

Jedino da, kod nas većina ekipe vjeruje samo u beton i fizičku vidljivu imovinu, al dobro svatko po svom pogledu na investiranje i rizik, netko banku, netko beton, netko kafane i žene ^^^^

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 10:38 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      915k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 10:38 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 33

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      33
      Pregleda
      17k
      33
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 6, 2025 at 9:09 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 6, 2025 at 9:09 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 5, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. Bankar

June 5, 2025 at 10:42 PM
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      171k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 10:38 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago