Iako nitko ne govori o političkoj destabilizaciji u svijetu i mogućoj eskalaciji sukoba na bliskom istoku ja mislim da to ima veliki utjecaj na ovako veliki minus na burzama diljem svijeta. Nadajmo se manjoj eskalaciji 🤔🤔🤔u suprotnom ovo je kamilica šta nam slijedi🫣
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Pad sa 254 na 230....je li banka ide u bankrot...ili😂😂😂
Ja danas muški dokupio po 230€. A što se tiče pada, vani je ima dva, tri dana baš kolaps...
Da,na stranim tržištima započela je normalna pojava korekcija,ništa novo ili nešto što bi nas trebalo posebno brinuti.
Naše tržište kapitala osim što boluje od niske volatilnosti,je i kronično podcijenjeno pa je za očekivati samo konsolidaciju cijena.
Upravo zbog onog famoznoj crobex-a od 5500 bodova koji vuce kao magnet,a fondovska elita ga ignorira...
Ne zaboravimo da tih godina isti crobex nije drukao nitko drugi nego mali i srednji ulagači,upravo ovi koji sad čekaju u redu s ovom ogromnom lovom na računima od preko 30 milijardi eura...
E pa dobrodošli ...
-
Svi koji su 'muški' kupovali u petak, danas imaju novu priliku da uprosječe ulog. U stvari, na ZSE tek sutra.
Ameri otvaraju s fjučersima na - 2% 😕
-
Oluja na burzama vani
-
ma danas ce zelenit na USA.dosta je vise tog crvenila. pa dva dana je trajalo
btc laganini 20 % minusa-
-
Recesija, ta opaka boljka hara i razjeda privređavanje,Amerika već određeno vreme kuburi z budžeti,japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu.Nemačka privreda posrće,a bogami gospođe i gospođo ne cveta cveće ni u naše preduzeće.
-
Nikkei index minus 12,40%
-
Koji je razlog?
-
A koji nije
-
Nikei se stabilizirao, smanjuje gubitke,panika pomalo prolazi...ide na bolje...
Bitcoin kao da je ušao u minskao polje
-
-
Svi koji su 'muški' kupovali u petak, danas imaju novu priliku da uprosječe ulog. U stvari, na ZSE tek sutra.
Ameri otvaraju s fjučersima na - 2% 😕
Bolje da sam kupio po 230€, nego koji dan prije po 248-254€, tada sam prodavao...
-
Znači ipak ništa od ulaska u Moskvu Bad luck.
-
Ja danas muški dokupio po 230€. A što se tiče pada, vani je ima dva, tri dana baš kolaps...
Ne zaboravimo da tih godina isti crobex nije drukao nitko drugi nego mali i srednji ulagači,upravo ovi koji sad čekaju u redu s ovom ogromnom lovom na računima od preko 30 milijardi eura...
E pa dobrodošli ...
Gosin point, ja već tu puno godina, oduvijek se golica mašta sa ogromnim depozitima građana koji samo sto nisu slili se na burzu ko Putin na Ukrajinu. Bit će to već 20 tak godina da stizu pare, pa nikako. Onda smo često čekali fond managere da dođu sa skijanja , pa da igh dobije posao izgradnje autoceste oko svijeta, da navale strani fondovi i pokupuju nas...da Todorić kupi Slovence...pa smo sprdali budale sto prodaju skrivenim nalozima jer nemaju pojma sta i koliko vrijedi..i tak hebe lud zbunjenog.
-
Neka" njih" na našim računima banaka.Sigurno je sigurno ,rekao bi narod.
Vuk sit,ovce na broju
-
Dobro pa nam je neradni dan 😀
-
Ajme ode Nasdaq vani -6% na startu, Vix na +136% na 56..ovo ne vidjeh, osim kada je počela Korona...RIP...panika do bola...recesija u USA...Iran napada Izrael..tko zna što je...
-
Ajme ode Nasdaq vani -6% na startu, Vix na +136% na 56..ovo ne vidjeh, osim kada je počela Korona...RIP...panika do bola...recesija u USA...Iran napada Izrael..tko zna što je...
Botovi, eto što je. Ne da se botovima raditi dosadne ljudske korekcije koje traju. Botovi to riješe za dva sata.
-
Botovi, eto što je. Ne da se botovima raditi dosadne ljudske korekcije koje traju. Botovi to riješe za dva sata.
I tako, cijelu godinu trošim oči i pratim valutne tečajeve, indexe, raznorazne vozarine, dionice, cryptovalute i tako dalje, i onda botovi to sve unište u par minuta...živjeli botovi...
-
I tako, cijelu godinu trošim oči i pratim valutne tečajeve, indexe, raznorazne vozarine, dionice, cryptovalute i tako dalje, i onda botovi to sve unište u par minuta...živjeli botovi...
Shvati to kao lekciju u kojoj nas botovi uče da uvijek imamo određenu količinu keša za nagle akcije. Mene još nisu uspjeli naučiti.
-
Ako stari lisac i manipulator Buffett kupi par bitcoina za one one milijarde koje je podigao...ode bitcoin u nebo...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti