Burza radi skraćeno danas, do 13 h ?
🙃
radi normalno
🙃
radi normalno
🙃
radi normalno
To samo Međimurci danas imaju praznik https://www.sabor.hr/en/about-parli…croatian-mother
Ali ZSE je jutros baš bila u nekom slavljeničkom raspoloženju.
iza 13h imaš sasvim dovoljno transakcija čak i više nego što je normalno jer valjda onda institualci idu papati. još sa onog foruma imaš izreku: kad se vrate sa čačkalicama u ustima.
I pomalo se podruže.
iza 13h imaš sasvim dovoljno transakcija čak i više nego što je normalno jer valjda onda institualci idu papati. još sa onog foruma imaš izreku: kad se vrate sa čačkalicama u ustima.
Sto u Hrvatskoj postoje institualci? To su ovi sto im se fondovi sastoje od 90% trezorskih zapisa i obveznica RH? Rekao bih, kokošarci... uvazavajuci i ponasanje na ZSE.
Dalekovod me danas podsjetio na opte na 1,70
Nikako se odlijepiti od 1,70 kn 🙃
A valjda vlak ne ide dok netko ne zatrubi. Za sada piši kući propalo. 🙃
Al' nije Chicken od jučer, uletio je sa pola.
Pola čuva u padobranu, a za pola će lako zažmiriti i uskočiti
Sve skupa, crobex reanimiran
Display MoreDalekovod me danas podsjetio na opte na 1,70
Nikako se odlijepiti od 1,70 kn 🙃
A valjda vlak ne ide dok netko ne zatrubi. Za sada piši kući propalo. 🙃
Al' nije Chicken od jučer, uletio je sa pola.
Pola čuva u padobranu, a za pola će lako zažmiriti i uskočiti
Sve skupa, crobex reanimiran
mene opet podsjetio na Sapn, pa Span pa još neke odrađene u zadnje vrijeme, ako nisi na vrijeme skužio vozni red i kada prometnik daje signal zviždaljkom, bolje ti je ne uskakati, jer ćeš prije morati van nego li uđeš, a posebno mi je drago što me podsjeća i na toliko spominjanu Švicarsku, jer radi precizno kao švicarski sat, na opće oduševljenje putnika,
nego, zna li se što danas o toliko hvaljenoj Mrčeli, a da , me nebitna
Moller moj, prazne jasle ako je uložen onoliki trud za iskrcati par tisuća komada po 2,70
Teže je onim siromasima na ernt, njih je baš galeb usrećio .
Sve skupa, ko' štrikanje. Jedan pravo, dva krivo 🙃
Tko ne gleda čitav dan u monitor nažutio je
Moller moj, prazne jasle ako je uložen onoliki trud za iskrcati par tisuća komada po 2,70
ErO se oteo s onih 190 i sada se lagano uzima 10%, pa ni to malo, Dlkv je čista igra dolje, gore, dolje, dolje, dolje, .............
ErO se oteo s onih 190 i sada se lagano uzima 10%, pa ni to malo, Dlkv je čista igra dolje, gore, dolje, dolje, dolje, .............
Dobro, o čemu ti to?
Dobro, o čemu ti to?
o nestrpljivima
A vidi Škrca na Mediki, cinca se na papiru od 7 tisuća eura, sa 50 eura jačim bidom.
O tempora, o mores
Da je na burzi lako, bogat bi bio svatko. A sva je sreća da uzbuđenja, manjih ili većih, imamo cca jednom u nekoliko mjeseci.
Dlkv, najstariji štos na burzi.
A na ernt smo združenim snagama nagurali cijenu, sad drugi uživa plodove našeg rada. To ipak najviše ne volim. 🙃
Sve skupa bavimo se, osim što se svaka cura mora moći negdje zabavljati 🙃
Naspram onih jučer/prekjučer što su kupovali po 225-226€ ili jutrošnjih 221€, definitivno prilika...
Nakon dugo vremena nešto konkretniji nalog na kupnji HPB
Novi block na HPB 3858 dionica prodano...ovde se nešto kuha (po meni), kad je ovakav interes za dionicom...u 3 radna dana cca 12000 dionica protrgovano, cca 2.3 milijuna eura prometa...
514 dionica na ERNT po 209 €....lagano ide i ERSTE rasprodaja kraju...
Pitanje, jel koristi netko PBZ Investor? Ne mogu uplatiti novac na brokerski račun preko aplikacije, jel ima tko sličan problem?
Pitanje, jel koristi netko PBZ Investor? Ne mogu uplatiti novac na brokerski račun preko aplikacije, jel ima tko sličan problem?
Pogledajte upute na stranici 21. Zvao sam ih prije nekoliko mjeseci i bili su svjesni tog problema, ali očito ih nije pretjerano briga jer dosad to nije riješeno.
https://www.pbz.hr/document/docum…ovi-layout-.pdf
Pogledajte upute na stranici 21. Zvao sam ih prije nekoliko mjeseci i bili su svjesni tog problema, ali očito ih nije pretjerano briga jer dosad to nije riješeno.
upravo sam prebacio novac bez problema, moguće da tijekom dana dođe do određenih poteškoća, mislim da se može ponekada raditi i o kakvim hakerskim napadima na nivou banke, što oni naravno nikada neće potvrditi, znalo se dogoditi da je i problem u mojem kompjutoru ili nekakvoj blokadi računala, što se s brokerom uglavnom brzo otklanjalo
znači lova se slijeva na brokerske račune
Danas nešto slabiji promet na burzi, zašto?