Đuro i Ingra - sinergija.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Danas crvenilo.
Ali posebno mi upadaju u oci dionice koje pratim jer ih kupuje i moj najdrazi prijatelj.ERNT - ruzan pad na 1110.
ADPL - pad na 133, ali bojim se da to nije jos ' ruzno'
KODT - stremi prema tisućici.
i naravno perjanica
RIVP koja mi postaje sve primamljivija otkad se moj prijatelj javno odrekao nje... - 4,41 %
mozda je vrijeme za short na hrvatski nacin? Da se spasi barem dio kapitala?
roger that.
-
Crvenilo gdje pola dionica pada na volumenima od jeftinog LED TVa do cijene organizacije vjenčanja. Bit će bolje -sutra.
-
Crvenilo gdje pola dionica pada na volumenima od jeftinog LED TVa do cijene organizacije vjenčanja. Bit će bolje -sutra.
Nemoj mi vjenčanja spominjati. Ja svoje odgodio/otkazao. Kapare nekako vratio. Za te sitne pare kupio Optimu.
Mogao bi i bez zaručnice ostati....
-
Nemoj mi vjenčanja spominjati. Ja svoje odgodio/otkazao. Kapare nekako vratio. Za te sitne pare kupio Optimu.
Mogao bi i bez zaručnice ostati....
Loša oklada. I ako pogodiš i ako izgubiš ćeš ostati bez tih para, ili će ti ih pojesti burza ili će ti ih potrošiti zaručnica. A ako izgubiš ćeš ostati i bez zaručnice
-
kol. rambo_5, ježišga, momak ide prirodnim poretkom stvari i to je ok...a možda je kolega pravi muž i napravi si jack-pot od života
kol. BSOD, nema demokracije samo odluke a tvoju odlučnost će iskušavati dok si živ(ne rade to namjerno, to im je u genima), ćim prvi puta pokažeš neodlučnost, slabost...gotov si, ona preuzima i dionice i sve i koliko god doneseš doma neće biti dosta...
kako je djed moje žene jednom dobro rekao njenoj baki kada mu je prigovorila " nek sam u krivu al bu na moje" i ako si ti pravi muž, u toj rečenici je sažeta sva filozofija uspješnog braka
-
Nasmijali ste me do suza!
😊
-
kol. rambo_5, ježišga, momak ide prirodnim poretkom stvari i to je ok...a možda je kolega pravi muž i napravi si jack-pot od života
kol. BSOD, nema demokracije samo odluke a tvoju odlučnost će iskušavati dok si živ(ne rade to namjerno, to im je u genima), ćim prvi puta pokažeš neodlučnost, slabost...gotov si, ona preuzima i dionice i sve i koliko god doneseš doma neće biti dosta...
kako je djed moje žene jednom dobro rekao njenoj baki kada mu je prigovorila " nek sam u krivu al bu na moje" i ako si ti pravi muž, u toj rečenici je sažeta sva filozofija uspješnog braka
Tako je. Jer tko je taj nezavisni koji ce reci da je u pravu ovaj ili onaj? Sve je relativno, neprecizno, difuzno, a za dva dana nitko se i ne sjeca o cemu se pricalo. Prema tome mora se znati tko je u pravu, tj. na cije bu islo. Unaprijed.
-
Kolega Barbosa, sve stoji, ali zaboravili ste mu reći da one ne odustaju, lagano te testiraju svaki dan i troše dok ne potroše. A kad jednom potroše, onda si ga naj... kako ste sami lijepo rekli. Meni je evo već 7. godina i još se odupirem, ali ne zato što sam tako tvrd ko vaše žene djed, nego zato jer držim jezik za zubima. Da mi žena zna da trgujem ovdje, vjerujte mi nebi dugo, dao bi joj to samo da umukne, ali zato nezna i nema problema. Ovaj poučak možete proširiti i na ostale stvari u životu, pa tko zna razumjet će o čemu pričam
-
Kolega Barbosa, sve stoji, ali zaboravili ste mu reći da one ne odustaju, lagano te testiraju svaki dan i troše dok ne potroše. A kad jednom potroše, onda si ga naj... kako ste sami lijepo rekli. Meni je evo već 7. godina i još se odupirem, ali ne zato što sam tako tvrd ko vaše žene djed, nego zato jer držim jezik za zubima. Da mi žena zna da trgujem ovdje, vjerujte mi nebi dugo, dao bi joj to samo da umukne, ali zato nezna i nema problema. Ovaj poučak možete proširiti i na ostale stvari u životu, pa tko zna razumjet će o čemu pričam
A bas si rambo 😁
-
-
Svih ću vas tužiti ženama !
Mada, obzirom na kretanja i na trgovanje na zse, niste grijeh ni počinili. 🙃
I nećete ga još dugo vremena, šmrc
-
Svih ću vas tužiti ženama !
Mada, obzirom na kretanja i na trgovanje na zse, niste grijeh ni počinili. 🙃
I nećete ga još dugo vremena, šmrc
Ajde zlocesti nemoj tako.:) Ne vjerujem ni da nasi muzevi znaju bas za svaku dionicu i sifre na brokerskom racunu.;)
-
Da mi žena vidi kad uđem na veliko pa izađem poslije na malo da se još više ne spusti odmah bi rastavu tražila
-
moderator spava pa mu Komentare trgovanja pretvoriše u https://www.vecernji.hr/lifestyle
nešto tipa
https://www.vecernji.hr/lifestyle/imal…i-novac-1396414
e pa da vam onda nešto i ja kažem, meni moja žena svako jutro ljubazno otvara platformu za trgovanje dok pijemo kavu i ja sam već godinama uvjeren da je to zbog sinoć, a sada ispada da u stvari kontrolira koliki mi je portfelj
-
Pazi Makedonski Berzan kako grabi...na Zagrebačkom Berzanu ništa dobro u usporedbi sa regionom...
Vrijedi ona da najsporije rastemo, ako uopće rastemo...ali kad krene pad onda stvarno najbrže padamo..
SEE AND CEE
Name Last Chg. (%) Perf. 1W (B.) Perf. 1M Perf. 3M Perf. 6M Perf. 1Y Perf. 3Y Berzanski Index R... 562.07 - +0.05% -5.54% -10.20% -3.32% -17.32% -3.37% ZSE Equity Index 1,525.46 -1.22% -3.08% +1.36% -24.54% -23.71% -17.25% -19.41% ZSE Top 10 Equity... 938.01 -1.64% -2.94% -0.11% -22.53% -20.69% -14.02% -16.45% ZSE Bond Index 112.2262 -0.04% +0.66% +0.69% -2.89% -3.64% -0.69% +3.46% Makedonski Berzan... 4,340.98 -2.76% +3.72% +16.34% -11.33% +1.67% +19.71% +98.63% BELEX15 Index 665.81 +1.59% -1.63% +3.18% -18.39% -11.67% -10.41% -6.98% SBITOP 793.12 -1.09% +2.54% +10.68% -17.87% -7.54% -10.51% +1.86%
Makedonski berzan je počeo rasti 2016 i ovako to izgleda...nisu imali Agrokor...
Zagrebački berzan ovako izgleda... sa Agrokorom 2017...
-
Na ZSE se desilo 10 izgubljenih godina, a evo malo grafova iz razvijenog svijeta zadnjih 10 godina,
koje pratimo samo kada padaju . Svi se vesele novim objavama kada 'Vani' pada .
Sad će netko reći, ali gdje smo mi od razvijenog svijeta.
A ja mu mogu samo replicirati, ali gdje smo mi od Makedonije
NASDAQ 100
DAX
-
eh kada nam INGR čini skoro 50% prometa onda smo baš u "banani"..
-
nafta 25 dolara, današnji rast 20%, budućnosnice oko 1% zelene, nekako kao da se strmo pada, potom puno lakši i duži odbijanci.
Vani naravno.
Tam bi naši trejderi čuda radili.
-
Zatišje pred buru??
-
Zatišje pred buru??
koju onu prema dole ili gore?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title