Ako i medvjed dođe, končari će i dalje imati posla preko glave jer je takva agenda eu. Lijekovi će se trošit jednako ili više s obzirom da nam populacija stari i sve više postajemo europska Florida. Uvijek ima dionica koje plivaju uzvodno. Padat će dionice koje ne ispune očekivanja, pogotovo one koje su porasle jako. Ali slažem se da sve upućuje na recesiju ili usporavanje rasta na minimum. Visoke kamate znače manje investicija, potrošnje i optimizma. Tako žele ovi koji upravljaju.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ako i medvjed dođe, končari će i dalje imati posla preko glave jer je takva agenda eu. Lijekovi će se trošit jednako ili više s obzirom da nam populacija stari i sve više postajemo europska Florida. Uvijek ima dionica koje plivaju uzvodno. Padat će dionice koje ne ispune očekivanja, pogotovo one koje su porasle jako. Ali slažem se da sve upućuje na recesiju ili usporavanje rasta na minimum. Visoke kamate znače manje investicija, potrošnje i optimizma. Tako žele ovi koji upravljaju.
Po mojem iskustvu kada pravi medo dođe najbolje je imati keš. Nema te dionice koja neće pasti.
-
Po mojem iskustvu kad su svi sigurni da je medo tu on nije tu
-
Većina još misli da medo nije stigao.
-
Ocekuje li tko u bliskoj budućnosti od recimo 2-3-4 godine neke dobre vijesti? Medo još spava
-
ajmo mi dočekati kraj ove godine pa tek onda voditi brigu o narednima.
-
Pa dobra, dapace odlicna vijest je da smo se jutros probudili i da smo zivi i zdravi 💪, gdje ces bolje 🤔.
Koji k…c ce mi da je market otisao +50% a mi se nismo probudili, nego otisli u neki drugi svijet 😉 -
Meni je najbolji buy signal kad svi počnu pričati o medi, a rezltati kompanija nikad bolji.
To ti je kao kad ljude pukne euforija, to je znak da smo na vrhu.
Evo futuresi jutros se dobro zelene, kamatne stope su jučer stavili na hold, nema panike.
-
ovaj navodni rast bdp u 3q će zapravo i biti izgovor za novo povećavanje kamata jer kao ne škodi ekonomiji pa nema potreba za tiskanjem novca. sve osim medijske priče je u teškoj banani. kta po karticama 12-13%, u zadnjem kvartalu štednja građana se je otopila za 1/4 (cca 250milijardi) država se na dnevnoj bazi zadužuje 20 milijardi $, iduću godinu na naplatu dolaze trilioni dugova. ovaj rast bdp je ostvaren na osnovi zaduživanja, povlačenja štednje i vojne industrije. ovakvo stanje je na duži period ne održivo.
-
Većina još misli da medo nije stigao.
takve komentare slušamo još od korone...ne samo da medo nije došao nego se u međuvremenu nakotilo teladi (cripto) koja odrasta u bikove, još malo i šuma će biti premala za svo to životinjsko carstvo a na zse baš i nema nešto mede, nema niti bikova, uglavnom prevladava zeko a zeko ko zeko...
-
-
ovaj navodni rast bdp u 3q će zapravo i biti izgovor za novo povećavanje kamata jer kao ne škodi ekonomiji pa nema potreba za tiskanjem novca. sve osim medijske priče je u teškoj banani. kta po karticama 12-13%, u zadnjem kvartalu štednja građana se je otopila za 1/4 (cca 250milijardi) država se na dnevnoj bazi zadužuje 20 milijardi $, iduću godinu na naplatu dolaze trilioni dugova. ovaj rast bdp je ostvaren na osnovi zaduživanja, povlačenja štednje i vojne industrije. ovakvo stanje je na duži period ne održivo.
Dap, al jedino to može središnja banka da podizanjem stop destimulira kreditnu potrošnju, što može naravno dovesti do recesije.
-
ako je cijeli američki dug višestruko veći od sve njihove imovine i ako razni financijski derivati isto tako veći od kompletne svjetske imovine da li je recesija nešto najgore što nas može snaći?
-
Lako za amere, isprintaju oni papirića ili ubace brojke u računalo, ka da je to bitno.. da se to gleda već odavno sve nema smisla i najbolje se vratit na robno-robnu razmjenu
-
ti si na dobrom tragu samo ne uviđaš da se to već dešava te će se samo još više povećavati dok se ne uspostavi novi paritet. npr. kad saudijci kinezima izvezu naftu ovi će im napraviti nuklearku za 10 milijardi $. to je direktni udar na petro dolar i to u najbolnije mjesto. tamo gdje se on stvara. u međunarodnoj trgovini naftom. u ovoj transakciji nema ni jednog centa, a kamo li 10 milijardi.
-
evo za on nevjerne koji misle da medo spava, ako se kreće prema ZG eto ga idući tjedan
Medvjed ometa promet na djelu A1 između čvorova Ogulin i BrinjeZAGREB - Zbog medvjeda na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Brinje, vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, izvijestio je u petak ujutro…www.seebiz.eu -
ako je cijeli američki dug višestruko veći od sve njihove imovine i ako razni financijski derivati isto tako veći od kompletne svjetske imovine da li je recesija nešto najgore što nas može snaći?
Da, ali nemoj više.
-
hoćeš neku uspavanku da ti bude lakše? ako se misliš baviti ovim poslom moraš biti realan, a ne fantazirati i živjeti u oblacima.
-
-
Nije nikome palo na pamet da fondovi ništa ne kupuju već dva mjeseca jer čuvaju novac za otkup trezoraca ? Ide nekakva akcija prodaje trezorskih zapisa
Plus odnedavna privlačna kamata na štedju, i burza zamrla.
Hope da nije baš umrla
-
Nije nikome palo na pamet da fondovi ništa ne kupuju već dva mjeseca jer čuvaju novac za otkup trezoraca ? Ide nekakva akcija prodaje trezorskih zapisa
Plus odnedavna privlačna kamata na štedju, i burza zamrla.
Hope da nije baš umrla
Da, upravo tako, fondovi su prestali kupovati i to je to
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-