1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
    Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • June 20, 2023 at 12:23 AM
    • #15,021
    Quote from borsa

kako to da Sase i Belex gotovo da nemaju prometa mjesecima a slično je u Bugarskoj i ostalim balkanskim burzama.

Čeka li nas nešto slično i kod nas?

Iz ovih diskusija se da isčitati da prosječni forumaš ima 60+, jer vidim da mnogi pamte 2000-2008.

Nije valjda da mlađa ekipa trguje na svjetskim marketima?

Ja se sjećam kraja tog spomenutog razdoblja (neke dionice su mi iz tog doba), imam 30+, većina porfteflja mi je inozemno, ali imam nešto i u Hrvatskoj, uglavnom u onome što je svjetske kvalitete! Nije cijela Hrvatska baš za smeće.

No, da bi hrvatsko tržište kapitala zaživjelo u ovom globaliziranom svijetu, mislim da to treba ići u dva smijera.

Vjerujem da nama samo treba ZSE nekako uvrstiti (o kome to ovisi?! Ne znam…) u ponudu pravih svjetskih brokera kao Interactive Brokers (ili bar za početak europskih alternativnih kao Trading212, to svi koristi, kolege iz UK i drugi, jako popularno među mladima u Europi, kao u Americi RobinHood) pa koliko smo mi zapravo mali to nešto malo stranih retail investitora što slučajno dođe bilo bi značajan doprinos likvidnosti. Za strane institucionalne smo premali i nelikvidno. Zato su nama retail sasvim idealni, poželjni.

Istina je da većina mladih iz cijelog svijeta gleda samo američke megacaps (Apple, Microsoft, Nvidia, Tesla…), ali ne svi.

Postoji na fintwitu ozbiljna subkultura onih koji sebe smatraju ozbiljnim old school small cap investitorima (ono Graham, Lynch i slično inspired) koji su neprestano u potrazi za egzotikama kao što su naša rubna tržišta misleći da tamo mogu naći nešto što je “overlooked” pa da tako imaju neki edge u odnosu na velike investitore.

Tako postaju popularne države poput Indije, pa u zadnje vrijeme Turska iz nekog razloga, sad Japan (jer je Buffett nešto kupio pa odmah svi idu tamo tražiti egzotiku - toliko o neslijeđenju krda 😀) a moguće da nekom (tko stvarno ne slijedi krdo) upadne u oko nešto sitno i opskurno kao Croatia - samo kad bismo bili u ponudi brokera! Npr. znam da sam negdje vidio neki spomen našeg VLEN prije par mjeseci i onda kad su skužli da nemaju kako to kupiti, logični zaključak “Ah, onda ništa” (neće netko ići otvarati brokerski račun u Hrvatskoj, tko zna koliko je to uopće lagano malom mladom stranom investitoru).

• Hrx84
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,116
    • June 20, 2023 at 7:27 AM
    • #15,022

Ne treba nama ovdje ništa osim da uvedu opcije pa da možemo držati 7slo, Rivijeru, Adris ili slično i na njima prodavati covered callove pa skupiti na tome dodatnih 5-7% godišnje. Ili da možemo raditi The whell. Ili PMCC na 7slo ili 7bet.

I recimo da kompanije izdaju korporativne obveznice pa da i tu imamo nekog izbora za spremit nekakav višak eura kad smo manje skloni riziku.

I naravno ukloniti porez na kapitalnu dobit i dividendu do 100k ili 200k eura godišnje za nas male.

• KikiRiki
    Student
    Reakcija primljeno
    136
    • June 20, 2023 at 8:54 AM
    • #15,023
    Quote from Hrx84

Ne treba nama ovdje ništa osim da uvedu opcije pa da možemo držati 7slo, Rivijeru, Adris ili slično i na njima prodavati covered callove pa skupiti na tome dodatnih 5-7% godišnje. Ili da možemo raditi The whell. Ili PMCC na 7slo ili 7bet.

I recimo da kompanije izdaju korporativne obveznice pa da i tu imamo nekog izbora za spremit nekakav višak eura kad smo manje skloni riziku.

I naravno ukloniti porez na kapitalnu dobit i dividendu do 100k ili 200k eura godišnje za nas male.

kolega, premalo nam je to da uklone 'dividendu do 100k ili 200k eura godišnje za nas male' :D

• Zlatek
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    568
    • June 20, 2023 at 9:08 AM
    • #15,024
    Quote from Lynx

...

Postoji na fintwitu ozbiljna subkultura onih koji sebe smatraju ozbiljnim old school small cap investitorima (ono Graham, Lynch i slično inspired) koji su neprestano u potrazi za egzotikama kao što su naša rubna tržišta misleći da tamo mogu naći nešto što je “overlooked” pa da tako imaju neki edge u odnosu na velike investitore.

...

Hmm, ono što se u USA smatra small cap ima otprilike MCap od 3 milijarde USD. I dnevni promet od 100kUSD do 50mioUSD.

Od naši kompanija tu bi se jedino mogla kandidirati HT i nijedna više.

• Chai
    Student
    Reakcija primljeno
    132
    • June 20, 2023 at 10:19 AM
    • #15,025

Ajde neka sad netko kaže da se Crobex nije pomaknuo 15 godina :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • June 20, 2023 at 10:28 AM
    • #15,026
    Quote from Chai

Ajde neka sad netko kaže da se Crobex nije pomaknuo 15 godina :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ovaj iscrtkani dio na početku grafa izgleda kao neki duh koji je prvo bio pušten iz boce, pa poslije opet vraćen...

...jesu ga sada ponovno pustili van nakon 15 godina :?: :/ :saint:

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • June 20, 2023 at 10:39 AM
    • #15,027
    Quote from Zlatek
    Quote from Lynx

...

...

Hmm, ono što se u USA smatra small cap ima otprilike MCap od 3 milijarde USD. I dnevni promet od 100kUSD do 50mioUSD.

To ti je gornja granica uobičajenih klasifikacija, zar ne (par je definicija koje blago variraju), u biti već početak mid-cap po nekoj glavnoj.

Small-cap su u klasifikaciji tipično od oko (USD) 300M do 2B https://www.investopedia.com/terms/s/small-cap.asp

Što znači da ih imamo već nekoliko. Najnoviji među njima Končar D&ST! (pa na dalje sve kao Podravka, Valamar, Plava laguna itd.). Dakle ima ih i kod nas nekoliko, raznolikih.

Ispod toga su micro-cap, to su većina hrvatskih dakle (sve od Saponije na početku, preko Auto Hrvatske, Spana, Medike i drugih zanimljivih i manje zanimljivih, raznoliko društvo po svemu, od industrije na dalje)

A onda ove najmanje, do 50M zovemo nano-cap i čak među njima može biti nešto zanimljivo (najljepši primjer kod nas Jadroagent).

Mi imamo i mid-cap (2B do 10B), ali neobične za tu kategoriju (free-float, likvidnost): ZABA, INA.

Ono što nemamo su čak niti large-cap (10B do 200B) a koje nisu nemoguće ni jako čudne za državu naše veličine, i posebice ne mega-cap (preko 200B) ali koje su i tako rijetke i više američka i razvijenog svijeta stvar.

Sve ove kategorije su zanimljive nekome. Istina da small-cap tim “sofisticiranim investitorima” ponajviše ali i micro-cap su fora (a mainstream najviše poznaje američke mega-cap, eventualno po koji large-cap, ali ne treba to podcijeniti, neke i od mojih najdražih su baš među njima, na raznim mjestima se mogu naći dobre stvari, i jako ovisi o investicijskom stilu, moj više “quality” pristup ima baš tendenciju gledati starije i dokazane stvari a takve recimo na USA tržištu rijetko kad mogu biti baš male kompanije, za naše pojmove, mogu biti manje za njihove).

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • June 20, 2023 at 10:44 AM
    • #15,028

Kolji proboj na LPLH-u ^^

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • June 20, 2023 at 10:45 AM
    • #15,029
    Quote from Junius

Izgleda Neno i tu pustio robotića...još uvijek je među top 10...

...pari mi se da će i purani na ZSE uskoro početi letjeti...treba

se na vrijeme zavezati...da ne ispadnemo pre-rano s vlakića...

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • June 20, 2023 at 11:20 AM
    • #15,030
    Quote from BudFox
    Quote from Junius

Izgleda Neno i tu pustio robotića...još uvijek je među top 10...

...pari mi se da će i purani na ZSE uskoro početi letjeti...treba

se na vrijeme zavezati...da ne ispadnemo pre-rano s vlakića...

rekao bih da mi već duže vremena na našoj burzi imamo "robotića" , koji ide redom i lagano kupi ono što valja, mislim da se zove Gricko,

konačno je došlo vrijeme da netko izračuna koliko stvarno vrijede te naše firme, ne nama što smo već navikli da nam ništa ne vrijedi, jer se takva priča provlači već desetljećima, kako bi nam "oteli" dijonice što jeftinije, nego nekome izvana,

dosta je bilo preuzimanja i otimanja po džabe, nema više toga ni u stare babe, pa makar i s kolačima mamila, smo neka ide svojim putem

ima na našoj burzi pravih bisera, a ni svinja ne nedostaje

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • June 20, 2023 at 11:35 AM
    • #15,031
    Quote from Moller

ima na našoj burzi pravih bisera, a ni svinja ne nedostaje

Samo niti imamo vremena, ni toliko kapitala čekati u šijaset podcijenjenih dionica...ili imamo? ^^

Ovaj KODT nadrealan, što ti je hype...

Edited once, last by Junius: Merged a post created by Junius into this post. (June 20, 2023 at 11:37 AM).

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • June 20, 2023 at 12:17 PM
    • #15,032
    Quote from Junius

to ti je plitko tržište...ali mene osim kodt iznenađuje i podr, ali kako god, i na jednoj i na drugoj vrišti crveno na semaforu

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • June 20, 2023 at 12:26 PM
    • #15,033
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Junius

to ti je plitko tržište...ali mene osim kodt iznenađuje i podr, ali kako god, i na jednoj i na drugoj vrišti crveno na semaforu

još kad KODT kolegica Ivana krene prodavat., koja ima pola portfelja ovde heheh

mene samo brine da ovo moje kasno krenu rast, a ove napucane tada krenu ronit...

Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • June 20, 2023 at 12:38 PM
    • #15,034
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Junius

Jel te to iznenađuje samo ove godine ili je bilo tako i svake u zadnjih 10-15? 😀 Šalu na stranu, ali kakvo baš iznenađivanje. Nikad se ne zna kod dionica kad će povući malo jače/slabije, kad će se krenuti otključavati možda neka odavno prisutna vrijednost još ne valorizirana od strane tržišta, tako da nema se tu što puno iznenađivati.

Iznenađenje bi meni bilo da dionice rastu pravocrtno (tj. krivocrtno po geometrijskoj progresiji točno iste stope rasta non stop).

Obje ove koje spominješ jesu na listi hrvatskih dionica koje pobjeđuju čak i S&P 500 zadnjih 10 godina a ne samo ovaj jadni CROBEX. Podravka se promijenila prije 4-5 godina, zato i rast ubrzava u to vrijeme. Kodt ide svojim putem već puno duže od 10 godina.

(Nepotpuna lista, imam ovdje samo one kvalitetnije domaće, ima ih još par manjih i/ili specijalnih situacija).

Files

IMG_1241.jpeg 499.37 kB – 0 Downloads
  • Zlatek
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    568
    • June 20, 2023 at 1:13 PM
    • #15,035
    Quote from Lynx
    Quote from Zlatek

To ti je gornja granica uobičajenih klasifikacija, zar ne (par je definicija koje blago variraju), u biti već početak mid-cap po nekoj glavnoj.

Small-cap su u klasifikaciji tipično od oko (USD) 300M do 2B https://www.investopedia.com/terms/s/small-cap.asp

Što znači da ih imamo već nekoliko. Najnoviji među njima Končar D&ST! (pa na dalje sve kao Podravka, Valamar, Plava laguna itd.). Dakle ima ih i kod nas nekoliko, raznolikih.

Ispod toga su micro-cap, to su većina hrvatskih dakle (sve od Saponije na početku, preko Auto Hrvatske, Spana, Medike i drugih zanimljivih i manje zanimljivih, raznoliko društvo po svemu, od industrije na dalje)

A onda ove najmanje, do 50M zovemo nano-cap i čak među njima može biti nešto zanimljivo (najljepši primjer kod nas Jadroagent).

Mi imamo i mid-cap (2B do 10B), ali neobične za tu kategoriju (free-float, likvidnost): ZABA, INA.

Ono što nemamo su čak niti large-cap (10B do 200B) a koje nisu nemoguće ni jako čudne za državu naše veličine, i posebice ne mega-cap (preko 200B) ali koje su i tako rijetke i više američka i razvijenog svijeta stvar.

Sve ove kategorije su zanimljive nekome. Istina da small-cap tim “sofisticiranim investitorima” ponajviše ali i micro-cap su fora (a mainstream najviše poznaje američke mega-cap, eventualno po koji large-cap, ali ne treba to podcijeniti, neke i od mojih najdražih su baš među njima, na raznim mjestima se mogu naći dobre stvari, i jako ovisi o investicijskom stilu, moj više “quality” pristup ima baš tendenciju gledati starije i dokazane stvari a takve recimo na USA tržištu rijetko kad mogu biti baš male kompanije, za naše pojmove, mogu biti manje za njihove).

Display More

Dobro je malo maštati, ali ništa od toga. Srani investitori traže likvidnost jer ne žele ući u poziciju s većim iznosom a da onda ne mogu izaći.

Nema više Plive, Ine, Zabe, ...

Kad bi domaći fondovi (otvoreni i mirovinci) jedno godinu dana intenzivno trgovali da se digne likvidnost možda bi se netko zainteresirao...

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • June 20, 2023 at 1:13 PM
    • #15,036
    Quote from Lynx
    Quote from barbosa 2.0

Jel te to iznenađuje samo ove godine ili je bilo tako i svake u zadnjih 10-15?

malo ti je šuplji komentar ali ja sam dobaj ;) pa ću ti odgoviriti a ti ćeš se u načelu i složiti sa mnom...ove dvije su me iznenadile jer su dobre dionice i uglavnom su se cijelo vrijeme kretale oko tehničkih i fundametalnih karakteristika a prijašnjih godina me uglavnom iznenađivala psihologija mase i ljudske gluposti kao npr opte, zb, ingr, stečajuše i sl.

evo i po tvome grafu se vidi da su kodt i podr, mimo nekih posebnih fundamentalnih i/ili tehničkih indikatora, u bitnome odskočile od drugih usporednih dionica

Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • June 20, 2023 at 2:09 PM
    • #15,037
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from Lynx

Jel te to iznenađuje samo ove godine ili je bilo tako i svake u zadnjih 10-15?

malo ti je šuplji komentar ali ja sam dobaj ;) pa ću ti odgoviriti a ti ćeš se u načelu i složiti sa mnom...ove dvije su me iznenadile jer su dobre dionice i uglavnom su se cijelo vrijeme kretale oko tehničkih i fundametalnih karakteristika a prijašnjih godina me uglavnom iznenađivala psihologija mase i ljudske gluposti kao npr opte, zb, ingr, stečajuše i sl.

evo i po tvome grafu se vidi da su kodt i podr, mimo nekih posebnih fundamentalnih i/ili tehničkih indikatora, u bitnome odskočile od drugih usporednih dionica

Ne znam za tehničke indikatore ali na KODT imamo jednu itekako posebnu fudamentalnu okolnost o kojoj možda ne znaš.

Po meni, to i nije bitno, trebali bi mi i nevezano za tu okolnost konačno dočekati nekakav re-rating (ovo je daleko nadprosječna kompanija nadprosječnog rasta, pa se ne treba trgovati “na multiplama” koje nisu u takvom odnosu spram tržišta, domaćeg u najmanju ruku, ali mi i nismo toliko domaća kompanija koliko globalna, po izvoru pihoda).

No zbog ove “okolnosti” opet ništa od re-ratinga, sad treba prvo tek sustići fundamente a o re-ratingu otom-potom.

Za fundamente moraš gledati forward brojke (procjene). Ovdje se stvari prebrzo mijenjaju da bi ti išta bilo jasno ako gledaš TTM.

Neku indikaciju forward brojeva za ovu i sljedeće godine doduše već ti daju i postojeći brojevi, samo moraš znati što gledati. Ovdje obrati pozornost na backlog.

Ta fundamentalna okolnost se zove “transformers shortage”. A sve u okviru i inače jakog sekularnog rasta industrije. Sad samo dobili taj dodatni privremeni “problem“.

Čuo si za onaj “semiconductor shortage” kad je bio? E, ovo je malo gora stvar, malo dugotrajnija i ozbiljnija (nije to kao sa autima kad fali neki čip, pa samo neka pauza od par mjeseci u proizvodnji i nikom ništa, jer ne možeš u razvijenom svijetu kućanstivima isključiti struju na par mjeseci, ne obnoviti nakon uragana itd).

Tamo sa čipovima je bio samo privremeni poremećaj odnosa ponude i potražnje a ovdje imamo određene dublje strukturalne izazove iz sukoba gospodarskih (i regulatornih) mega trendova (starost mreža samo po sebi i isticanje krajnjih rokova za obnove i bez promjene u potrošnji struje, potom klimatske promjene koje uz to zapravo izazivaju udar baš na povećanje potrošnje, s jedne strane, a nepogodama devastaciju mreže s druge, i onda se svi uhvatili onih eko trendova kao u zao čas baš sad kad nije vrijeme za to, kako u USA tako i EU - ta “zelena tranzicija” stvara dodanu snažnu potražnju za transformatorima, kao da ih već ne fali i bez toga, a sve to uz praktički nemogućnost skaliranja proizvodnje tek tako, jer fali svega od radnika do materijala).

Taj sad baš poremećaj je nastao ovih godina kako je u tom prenapregnutom stanju koje samo čeka da nešto pukne nešto projekata bilo svega mrvicu odgođeno u koroni i onda nakon nje kad treba to nadoknaditi i sustići rokove političarima još palo na pamet da se malo više igraju ekologije (a i ljudi poludili za električnim autima i općom eko sviješću pa za takve politike i glasaju) i sad se više nema kako uhvatiti ritam sa potrebama, pa vremena čekanja na isporuke transformatora se stalno produžuju, cijeli projekti (vjetroelektrane i sl.) ispaštaju, nove tvornice se ne mogu preko noći izgraditi (a i kako kad fali i radnika, bar u USA, i određenih trafo materijala, sve to zahtjeva vrijeme za skalirati, pa to sve utječe na cijene jako).

Končar D&ST stalno ulaže u povećanje kapaciteta. Sad se može proizvesti malo veće količine nego prije godinu, ili dvije, ili tri, uvijek može malo više nego prije. A cijene su zbog ovih okolnosti znatno veće. Nešto veća količina i po znatno većim cijenama očito mora generirati lijep rast prihoda. Što će tiče ugovaranja već to rade preko 200 milijuna EUR kvartalno. Vidjet ćemo kako proizvodnja može pratiti prodaju. Zato s nestrpljenjem čekamo buduća kvartalna. Prošlo je bilo dobra najava godine.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • June 20, 2023 at 2:51 PM
    • #15,038

*Lynx, dobar post, za priču ne znam a nemam niti nešto vremena aktivnije pratiti tk ali imam frenda, ing. u kodt, pa ću ga baš pitati...

Lynx
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,320
    • June 20, 2023 at 3:50 PM
    • #15,039
    Quote from barbosa 2.0

*Lynx, dobar post, za priču ne znam a nemam niti nešto vremena aktivnije pratiti tk ali imam frenda, ing. u kodt, pa ću ga baš pitati...

Lijepo, lijepo, on ti može reći kakav je dojam fizičkog obujma posla, radnog elana, a za stvari oko financija, povijesnih, backloga koji najavljuje buduće, investitori se informiraju u financijskim izvješćima. Ovo je prvi kvartal koji sjajno otvara ovu godinu nakon inače izvrsne nam 2022., dakle nema stajanja: https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…93b89e2adcb.pdf

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • June 20, 2023 at 9:58 PM
    • #15,040
    Quote from Zlatek
    Quote from Lynx

Display More

Dobro je malo maštati, ali ništa od toga. Srani investitori traže likvidnost jer ne žele ući u poziciju s većim iznosom a da onda ne mogu izaći.

Nema više Plive, Ine, Zabe, ...

Kad bi domaći fondovi (otvoreni i mirovinci) jedno godinu dana intenzivno trgovali da se digne likvidnost možda bi se netko zainteresirao...

Display More

bit ce likvidnosti kad dionice dođu na neke normalne vrijednosti 👌

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 6:48 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. Zvjezdani

May 25, 2025 at 6:48 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

Zvjezdani May 25, 2025 at 6:48 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago