2007. ili 2008.?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
-
jel to i TUHO ide s burze?
morat će gđa Gažić smisliti neke nove programe privlačenja društava... inače bude ostala bez posla
ostat će par blue chipova i nelikviduša
-
Nemojte crnjačiti, dajte da kolege pokrate pozicije u miru...
-
Odmah po otvaranju Europa krenula padati, naročito banke.
Deutche bank odmah -6.4%
Unicredi -3.4%
Intesa Sao Paolo: -1.77%
Societe Genberale: -4.5%
Ovo je kamilica obzirom kako je izgledalo u petak. Blagi pad kojeg svaka malo ozbiljnija pozitivna vijest preko bare može pretvoriti u opće zelenilo.
Preko bare premarket je u plusu...
-
Ovo je kamilica obzirom kako je izgledalo u petak. Blagi pad kojeg svaka malo ozbiljnija pozitivna vijest preko bare može pretvoriti u opće zelenilo.
Preko bare premarket je u plusu...
Pogledajte za sat vremena opet...
-
čitam da HSBC kupuje UK podružnicu propaloga.
lošeg kupuje još gori.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Powell zasad sve "zalijepio", idemo dalje, next please
Ne samo da kupuje nego za 1 $!
HSBC HAS BOUGHT SILICON VALLEY BANK UK FOR $1 SINGLE DOLLAR
Ocito je i kuna dobila konkurenciju, jadna im majka.
-
Evo za one koji vole Kiyosakija a znam najmanje jednog takvog
Kiyosaki has previously predicted a global economic collapse and suggested that bank runs could accelerate during the crisis. His warning about a potential third bank collapse coincides with ongoing speculation about the future of Credit Suisse, another investment bank with a focus on cryptocurrencies.
Credit Suisse’s future is uncertain as the bank delays its annual report after a Securities Exchange Commission (SEC) call about its cash flow statements for 2019 and 2020. Shares hit an all-time low on March 10, 2023.
Potential US Bank Collapse After Silicon Valley & Silvergate: Kiyosaki By CoinEditionPotential US Bank Collapse After Silicon Valley & Silvergate: Kiyosakiwww.investing.comA danas crypto u velikom plusu dok je na dionicama očito bežanija.
-
Evo još jedan članak na jutarnjem, Drljača si je baš dao truda, čak citira i
neke tweetove sa ovog foruma . A ništa, ako se danas svijet ne sruši, a
onda bar zagrebački berzan neka dobro zatrese
Politički tornado zbog propale banke: Dva milijardera u panici, treći se izvukao u zadnji časSamo je 3-4 posto depozita u SVB-u osigurano jer je najviši osigurani iznos kod FDIC-a ‘samo‘ 250.000 dolarawww.jutarnji.hr -
Kiyosaki je bio dobar u zadaćnicama u srednjoj
i onda je skužio kako to pali i kod šire populacije
pa je počeo nešto piskarati Rich dad poor dad i tako
na razini Navučen na narkićku koji je poslije počeo pisati o ulaganjima u dionice, kako se ono zvaše... Birtić jel?
Evo još jedan članak na jutarnjem, Drljača si je baš dao truda, čak citira i
neke tweetove sa ovog foruma . A ništa, ako se danas svijet ne sruši, a
onda bar zagrebački berzan neka dobro zatrese
Drljača je cijeli onaj članak prepisao, a potpisao
dao sam vam link
nitko se više ne bi potrudio ni oko čega u ovoj našj državici
-
-
na razini Navučen na narkićku koji je poslije počeo pisati o ulaganjima u dionice, kako se ono zvaše... Birtić jel?
Je istina, pročitao sam taj Rich dad, poor dad od Kiyosakija, pisano je više za dječju populaciju, jednostavno i
pomalo naivno, u stilu, zašto je tvoj tata bolji od mog tate jer ima firmu i bogat je, a moj je zaposlen u državnoj
službi ili tako nekako. Možda je i neku lovu zaradio, ne kažem, ali tamo preko u Amerika svi pišu neku self help
literaturu, pa je i ovo jedna od tih knjiga i pisaca, samo druge tematike.
-
ma nista se nece desiti dok je biden predsjednik, ako trump ili tko god bude od republikanaca dobije na izborima 2024, ocekujte crash u roku odmah
tako da bez brige, imamo jos godinu i pol , a onda trump pobjedjuje, hrvatska uvodi porez na nekretnine za koje je trump kriv, banke propadaju, asteroid udara u zemlju, ispadamo iz kvalifikacija za svjetsko, mlijeko mi se bude ukiselilo u hladnjaku...hjao meni
a ako trump ne dobije, printamo do 2028
sad malo ozbiljnije....meni je najgore sto svojim ponasanjem i trpanjem sranja ispod tepiha jednostavno odgadjaju neodgadjajuce
problem je sto svaki put kad pospreme pod tepih, problem je sve veci i veci i veci
umjesto da pustis da napokon pukne sve to treba puknut, pa da se vratimo tamo gdje bi trebali biti i krenemo isponova...
pitanje je vremena samo kad ce puknut, a ovakvim ponasanjem, kada pukne, biti ce jako jako grdo
-
bome... grdo izgleda jutro!
-
Kolega Emile, jel kod vas erste radi???
-
Je istina, pročitao sam to rich dad, poor dad, pisano je više za dječju populaciju, jednostavno i sažeto.
U stilu, zašto je tvoj tata bolji od mog tate.
trbate ipak imati neko predznanje kad to čitate, a vašem stanju svijesti ovisi koliko ćete iz toga izvući.
ja sam, npr. naučio puno, jer su se moji preci instiktivno ponašali na taj način, pa mi je pomoglo da stvari drukčije sagledam nego što sam mislio.
osobno sam pročitao nekoliko njegovih knjiga, naravno, kritički razmišljajući o svemu i to mi je dosta pomoglo da promijenim svoj mindset i krenem u detaljnije izučavanje kako kapitalizam funkcionira.
btw., čovjek je veliki proponent poduzetništva i investiranja, a ima i YouTube kanal di o nekim stvarima priča njegov računovođa i njegov računovodstveni forenzičar.
bitno je samo "otvoriti um", šta mnogi, a posebno oni koji se bave financijama, nisu u stanju 🤷
-
čitam da HSBC kupuje UK podružnicu propaloga.
lošeg kupuje još gori.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Powell zasad sve "zalijepio", idemo dalje, next please
Ne samo da kupuje nego za 1 $!
HSBC HAS BOUGHT SILICON VALLEY BANK UK FOR $1 SINGLE DOLLAR
Ocito je i kuna dobila konkurenciju, jadna im majka.
pa Agrokorova tužba se rješava tamo, a u papirima sigurno piše kako je on kupovao dok je kupovao, pa je i prodao po to
-
Blokalo
-
Da. normalno cijeli dan. Nisam nista prodavao i kupovao pa za taj dio ne znam, al pregledi svi rade.
bolje da mi ne radi, pa da ne vidim ovo crvenilo
-
Blokalo
Drugi put u par dana i baš kad su crveni dani...
Da. normalno cijeli dan.
Znači nije blokalo prije cca 10 min??
-
Nisam primjetio. al proucavao sam narodne novine o pausalcima pa je mozda bas u to vrijeme stekalo.
-
-