Treba probati...nešto sitno ..ja krećem u ponedjeljak...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
djeluje primamljivo, a nama na ZSE i pomalo nestvarno
Je, narocito ovo da su sve dionice ili valute koje taj autobot kupuje vrednovane na 1.XX€. Taj turbobot je svjetsko cudo kako nalazi profite bolje od Kolanovica. Jos kad bi mi mogao skuhat kavu i pospremit krevet gdje bi nam bio kraj?
-
Treba probati...nešto sitno ..ja krećem u ponedjeljak...
ajde pa nam javljajte jel što pronašao na ZSE, mislim da će i on zapeti u razmišljanju
-
Ja se pouzdanjem u ljudski um i dalje.
-
ja ću preko Z generacije isprobati , oni bez robota ionako neće moći funkcionirati
-
ja ću preko Z generacije isprobati , oni bez robota ionako neće moći funkcionirati
Vi imate sina. Moja beba još ne računa😂 sve sama moram.
-
Vi imate sina. Moja beba još ne računa😂 sve sama moram.
u Z generaciju spadaju i ženska djeca, nadam se
-
To je “fraud”, pa pogledajte početni link na tom nekom “poslovne” i disclaimaer na dnu stranice
-
To je “fraud”, pa pogledajte početni link na tom nekom “poslovne” i disclaimaer na dnu stranice
takve stvari i meni uvijek tako djeluju, čim vidim da treba ubaciti samo 250˘$,€ i nakon tjedan imaš 1500, zamisli kuda s novcima nakon 10-15 godina, ako kreneš recimo s 100 000
-
Pa naravno da je. Ali se Pila malo previse zagrijao prenoseci reklame na forum gdje vec ih vec imamo i nepodnosljivo previse, pa nisam htio odmah napasti covjeka za kojega znamo da nije friski investitor.
Mislim, jasno je da ce s tom slikom zaslona i 200 jura kapitala privuci nekoga tko nema veze sa onime sto mi sa foruma radimo, ali da to privlaci osobe koje sudjeluju u raspravama ovdje je ipak malo cudno. Da uopce ne spominjem "ChatGPT" sa ubacenim razmakom koji veze nema sa podacima iz stvarnog vremena. To je ML model treniran na javnim stranicama sa Interneta iz 2021 godine.
Pila, nemoj nas krivo shvatiti, ali bjezi od toga.
-
-
To je “fraud”
Imaš uređaj koji ti zarađuje masne pare u kratko vremena, i ti ga dijeliš sa drugima za neku siću...da hipotetski takav uređaj i postoji, da bi funkcionirao mora ga imati vrlo mali broj osoba u protivnom ne bi imao smisla.
Ovo mi je u rangu nigerijskih prinčeva, gdje dokone domaćice "posude" novce, jer je princu ukralo novčanik.
-
scam, samo kad se malo bolje pogleda..
-
To je “fraud”
Imaš uređaj koji ti zarađuje masne pare u kratko vremena, i ti ga dijeliš sa drugima za neku siću...da hipotetski takav uređaj i postoji, da bi funkcionirao mora ga imati vrlo mali broj osoba u protivnom ne bi imao smisla.
Ovo mi je u rangu nigerijskih prinčeva, gdje dokone domaćice "posude" novce, jer je princu ukralo novčanik.
ma ima i kod nas teta Rada, štaš u Nigeriji
tko zna kakve ta robote sve ima po kući,
ja imam onoga prašinara, taj ne zna ništa osim smetati pod nogama
-
Na 33.20 kupuje se s skrivenim nalogom.Vidjet ćemo koliko će skupiti ili će morati po asku lupatifond300February 24, 2023 at 12:08 PM Neće taj ništa kupiti, prokrčio se ASK do 34 €
-
uf, jedva stigoh kupiti...e to je dividenda
oznake ZABA-R-A u iznosu od 0,74 eura po dionici, koja bi se isplatila iz dobiti Banke ostvarene u 2022. godini te • odluke o isplati dividende imateljima redovnih dionica oznake ZABA-R-A u iznosu od 0,95 eura po dionici, koja bi se isplatila iz zadržanih dobiti Banke.
i još...
Obavijest o namjeri stjecanja vlastitih dionica Banka namjerava u razdoblju do 31.12.2023. kupiti maksimalno do 120.000 vlastitih dionica oznake ZABA po tržišnoj cijeni. Raspon cijena po kojoj će Banka kupovati vlastite dionice ne može biti iznad ni ispod 10% prosječne tržišne cijene za dionicu ostvarene na Zagrebačkoj burzi na dan prije izvršenja svake pojedine kupoprodajne transakcije. Za stjecanje vlastitih dionica dodijeljen je iznos od najviše 1.300.000 EUR.
-
I namjera kupnje 120.000 dionica do kraja godine! Da smo na NYSE već bi letilo 40%
-
I namjera kupnje 120.000 dionica do kraja godine! Da smo na NYSE već bi letilo 40%
neka ne leti, neki moraju na popravni
-
ništa! ne ide još dolje, pokušavaju i pokušavaju
ako probije 15300 onda ćemo razgovarati o šortu
Dok mi danas otvaramo sampanjce i uzivamo u ZABAvnom petku, vani situacija izgleda osjetno drugacije. Ako SPY probije 395$ dolazi novih 220 milijardi $ papirica na prodaju cisto robotski, kad smo vec danas roboticari. K tome je pozicioniranje bikovsko.
-
Kolega, nismo mi ni rasli kako su oni rasli, za ostalo ne znam, moram pitati frenda koji se kuži u strane dijonice
-
ništa! ne ide još dolje, pokušavaju i pokušavaju
ako probije 15300 onda ćemo razgovarati o šortu
Dok mi danas otvaramo sampanjce i uzivamo u ZABAvnom petku, vani situacija izgleda osjetno drugacije. Ako SPY probije 395$ dolazi novih 220 milijardi $ papirica na prodaju cisto robotski, kad smo vec danas roboticari. K tome je pozicioniranje bikovsko.
danas je tolika zbrka, kao da su već pripustili te robote umjesto bikova na ZSE, a vani stvarno crveno da ne možeš gledati, no dobro valjda će oni to do kraja dana popraviti
evo i naš institut se oglasio
Sve izgledniji ulazak Hrvatske u tehničku recesijuZAGREB - Kretanje CEIZ indeksa sugerira da će godišnji rast BDP-a u cijeloj 2022. godini iznositi 6,2 posto, dok bi u četvrtom tromjesečju BDP na kvartalnoj…seebiz.eu -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner
May 26, 2021 at 12:21 PM - Dionice