Ovi iz "Uber Alles" imaju obicaj u zadnje vrijeme ispaliti po koju signalnu raketu prije svakog pada. Bumo vidjeli kako ce ovaj tjedan biti.
Ovi iz "Uber Alles" imaju obicaj u zadnje vrijeme ispaliti po koju signalnu raketu prije svakog pada. Bumo vidjeli kako ce ovaj tjedan biti.
ništa od recesije u Jameriku, da se kešoljupci i kod nas malo odljube
zaboravio zalijepiti, umor valjda, nadajmo se
Ma ima da cveta cveće u naše preduzeće 😅
poslije svega što se je desilo u zadnjih 20 g. tko normalan još vjeruje zvaničnim podatcima. oni se mogu frizirati i prezentirati kako god kome paše. na kraju krajeva većina ljudi je vjerovala i u onu plandemiju pa su se sada sakrili u mišji rupu i razmišljaju o nus pojavama. ali evo jedan podatak koji je puno važniji. naime u 11. mj. prošle godine prvi puta je od 1987. g. došlo do smanjenja keša u opticaju. ako sam dobro zapamtio radi se o -0,25% cca 500 milijardi. količina nije velika ali je bitan trend. znači iz faze beskonačnog rasta okrenuli smo u kontra smjer.
A u konacnici ce sve biti jedna digitalna kripto valuta od centralnog svjetskog sustava vjerovatno… jedino mi to necemo docekati 🤣
A u konacnici ce sve biti jedna digitalna kripto valuta od centralnog svjetskog sustava vjerovatno… jedino mi to necemo docekati 🤣
Nadam se da ne. Iako, još jedna dobra pandemija i malo ozbiljniji rat i sve je moguće.
A nista nije crno bijelo, sve to ima svoje dobre i lose strane kao i sve u zivotu.
Ako nemas svjetskih poreznih oaza, bolje ce se distribuirati porezi. Ako nemas sivo trziste, korupcija, mito i kriminal, trgovanje oruzjem, drogom postaje drasticno teze. Ali to je jako tesko iskorijeniti jer ce prije dosci do nemira i ratova…
na žalost dočekat ćemo to jako brzo. max 5 godina. ako hoćete pratiti tehnološki razvoj samo gledate šta se dešava u kini. evropu nemoj te pratiti jer je totalno zaostala. trenutno u kini barem 300 miliona ljudi plaća preko telefona. zamislite napor te nacije da ih sa bicikla dovedu do tog nivoa. gledam razgovor sa likom koji tamo živi. kad odeš u šangaj otišao si barem 20 godina u budućnost. sve je digitalizirano. ali tu je veliko pitanje slobode. keš je sloboda, dok ti digitalo blokira kad god poželi. mislim da bi pod vrsta monete mogla biti robna razmjena. svako razumije koliko košta tabla špeka ili amgra lobje.
vrijeme je za bunker i konzerve, opet
ok. sve je jasno. sad i indijci prizvode kamere sa istim mogućnostima. ali postavlja se pitanje gdje su engleski mikro čipovi. možda su oni mislili ako m6 ima cca 600 000 špijuna da će im to biti dovoljno da hebu cijeli svijet kao zadnjih 200 godina. šta ta država proizvodi? sir i intrige. zamisli havarije u 15 milionskom londonu kad dođemo do egzistencijalnih potreba.
Pa narod se jedva navikao na euro. Mogu mislit koji bi cirkus bio u dućanima da možeš plaćati raznoraznim kriptom. I da se cijene iz sekunde u sekundu vrte. Bilo bi gore nego 93. s Hrd-ima.
Pa narod se jedva navikao na euro. Mogu mislit koji bi cirkus bio u dućanima da možeš plaćati raznoraznim kriptom. I da se cijene iz sekunde u sekundu vrte. Bilo bi gore nego 93. s Hrd-ima.
Kak bi se to cijene vrtile "iz sekunde u sekundu" kad ne bi bilo dolara?
konture novog svjetskog poretka se već vide. za početak iz globalizacije u fragmetalizaciju. dva bloka aucus i bricks+. deficit i suficit u međunarodnoj robnoj razmjeni. amerika velikim koracima grabi da izađe iz deficita na račun ovih njihovih podjarmljenih vazala. egzaktno sa 100 milijardi mjesečnog deficita već su pali na 60 sve na račun predilavanje energenati i td. tzv. saveznicima. daljnje finese ćemo gledati ali suština u digitalnom dobu je suvereni internet. neće moći razne kompanije tipa meta, google, twiter i td. diktirati ko šta kome. ištekam ta kad ja hoću. onda ja tebi srušim pola satelita pa šta onda. u glavnom no sikiriki sve je već dogovoreno i ide po planu.
Bogami lipo mi se danas portfelj zeleni...samo da potraje...
ako ne bude klimatskih promjena, do jeseni bi se trebalo zeleniti, samo da je još keša da kupujemo,
samo nemojte se prevariti na onu, sell in mayu, kad bumbari prodaju
ako ne bude klimatskih promjena, do jeseni bi se trebalo zeleniti, samo da je još keša da kupujemo,
Izgleda da ovaj NEXE na Kutjevu misli da smo naivci, pa danas kao ne prodaje, da se nas što na više naslaže na bidu...
Izgleda da ovaj NEXE na Kutjevu misli da smo naivci, pa danas kao ne prodaje, da se nas što na više naslaže na bidu...
ne vjerujem, ima 1/3 količine, a opet bi se nakupilo, znaju oni da preko "sindikata" mora ići jeftinije
a sve je to njima u stvari rikikiki, očistili su 3mlrd.kn u PSN uspješno na zadovoljstvo svih učesnika
Zašto ne, kupljeno onaj dan kad je Crobex10 zaronio -3.5%...gdje je god prilika, svaštarim, da preživim. Uostalom treba zaradit za platit porez na prošlogodišnji PKD.
BudFoxJanuary 24, 2023 at 3:57 PM Zašto ne, kupljeno onaj dan kad je Crobex10 zaronio -3.5%...gdje je god prilika, svaštarim, da preživim. Uostalom treba zaradit za platit porez na prošlogodišnji PKD.
nemojte to spominjati i izbacite odmah P dok Plemki nije uveo porez na porez od KD, njima nikada dosta