da neće dividenda na Zabi
I nek zaokruže na 1 euro ❤️
meni je logičnije na 8kn, ipak su izbankar?li naše građevine
I nek zaokruže na 1 euro ❤️
meni je logičnije na 8kn, ipak su izbankar?li naše građevine
vani oporavak od pada, kod nas pad od oporavka preko 2000
kod prebacivanja na € sve poskupilo osim dionica
pa kad je vlada uspješno intervenirala uvođenjem extra poreza i riješila taj "problem"......
kod prebacivanja na € sve poskupilo osim dionica
pa kad je vlada uspješno intervenirala uvođenjem extra poreza i riješila taj "problem"......
Kako ne razumijete da je vlada nešto kao moderni Robin Hood, uzimaju svima koji rade i zarađuju
i daju budućim glasačima na izborima, koji sjede cijeli dan u kafićima i žale se da im je kava poskupila
za 2kn. Prvo intervencijama u cijene ograniče firmama zaradu zbog tržišnih okolnosti, a poslije ako su
eventualno koga propustili regulirati, onda retroaktivno uvedu porez na extraprofit i pokupe sve
što je ostalo. Vuk sit, ovce na broju, a pobjeda na slijedećim izborima zagarantirana.
Pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol.
Display Morepa kad je vlada uspješno intervenirala uvođenjem extra poreza i riješila taj "problem"......
Kako ne razumijete da je vlada nešto kao moderni Robin Hood, uzimaju svima koji rade i zarađuju
i daju budućim glasačima na izborima, koji sjede cijeli dan u kafićima i žale se da im je kava poskupila
za 2kn. Prvo intervencijama u cijene ograniče firmama zaradu zbog tržišnih okolnosti, a poslije ako su
eventualno koga propustili regulirati, onda retroaktivno uvedu porez na extraprofit i pokupe sve
što je ostalo. Vuk sit, ovce na broju, a pobjeda na slijedećim izborima zagarantirana.
samo budala koja pretjera može izgubiti vlast, jer ima sve moguće poluge da se održi na vlasti, ali ponekad toliko pritisnu da poluga pukne, a Plenki je težak igrač
Ili squize😢! Ja se nadam da ste vi u pravu! 😁
Ili squize😢! Ja se nadam da ste vi u pravu! 😁
Malo mi je prerano za dividendu
Možda su se dosjetili da sav onaj višak dobiti što prelazi 20% i podložan je ekstraporezu isplate kao predujam dividende. Tako bi platili 3x manji porez.
Opet pola sata bez transakcije......
Čak i da izadje neka vijest, koje su sanse da je ugledas medju prvima......ako nizi mahozista i buljis cijelo vrijeme u ekran na kojem se nista ne pomice.
ZSE je najbolja burza na svijetu, stigneš raditi u vrtu na svježem zraku, kao ja danas i svakih pola sata pogledati stanje na semaforu, te u 99,9% slučajeva nećeš ništa propustiti
ZSE je najbolja burza na svijetu, stigneš raditi u vrtu na svježem zraku, kao ja danas i svakih pola sata pogledati stanje na semaforu, te u 99,9% slučajeva nećeš ništa propustiti
ne bih se ja kladio, dok ti odeš pogledati semafor, prođe neka zgodna susjeda i eto ti propusta
prometa nema tj. je slab jer granica nije ukinuta neg samo preseljena na Lučko, dok se ne riješe kolone tamo promet ce i dalje biti slab
to ce nam utjecat na turizam, a opet da se ukinu te kolone doslo bi toliko turista da bi se zaštopala kanalizacija i zato su jucer neki turisti zavrsili u minusu
jos nisam vrhunski analiticar ali vidite da se trudim
eto jos se godinu dana mozemo krcat turistima a onda otkljucavanje vrijednosti kako bi rekli kolege koji nikad nisu navlačili
puno sam razmišljao o ovome, a vidim ima sve više članaka po našim portalima koji su skužili isti problem i mislim da imam rješenje
Pošto novog sustava nema idućih godinu dana ima nešto što se može napraviti prije ljeta
Neka prošire naplatne postaje i umjesto 10 kućica uguraju još koju, paralelizam, ak funkcionira za jezgre u cpu-u moralo bi i za naplatu na autocesti
A situacija je win-win jer osim što će se smanjiti gužve, bit će i još x novih kućica gdje će se moć zaposlit rođe na naplatu
Mislim da sad mogu u vrhunske analitičare, a ne ček nisam još riješio zaštopanu kanalizaciju po obali
Moram priznati da se ne snalazim.
Trebati će dugo vremena gledati u monitor da se za cijene izražene u eurima stekne pojam o pomacima cijene.
Istina je doduše, da ni ne gledam.
Privremeno spriječena
Moram priznati da se ne snalazim.
Trebati će dugo vremena gledati u monitor da se za cijene izražene u eurima stekne pojam o pomacima cijene.
Privremeno spriječena
šta je sad?
jel opet neka epidemija u điru ili se pak ide na skijanje?
Display MoreMoram priznati da se ne snalazim.
Privremeno spriječena
šta je sad?
Epidemija gripe sada vlada, pa je i mene bila zahvatila sa temperaturom 39 .
Šta kaže Lastan, oćel išta pojeftiniti dijonice zbog nove epidemije?
Pitam za frenda
šta je sad?
Epidemija gripe sada vlada, pa je i mene bila zahvatila sa temperaturom 39 .
Šta kaže Lastan, oćel išta pojeftiniti dijonice zbog nove epidemije?
Pitam za frenda
pokoj mu duši, ali morati ćete tražiti savjet od nekoga drugoga
ja sam živio za dan kad će izaći modra lasta. da li se neko sjeća smib-a?
ja sam živio za dan kad će izaći modra lasta. da li se neko sjeća smib-a?
nešto se sjećam modre laste, al još se bolje sjećam plave Vlaste.......
ni su vama prali mozak ko nama. modra lasta je bila turbo pogođena. to je zapadna ideologija sa našim izvođačima. tzv. meka moć. smib je imao neke umjetničke vrijednosti, malo ga je djece volilo. umjetnost je teže razumjeti.
Prema prvim preliminarnim procjenama izgleda da su mi ukrali oko 0,9% portfelja
Zbrojio sam sve uplate, sve realizirane kapitalne dobitke+ nerealiziranu dobit i portfelj mi je manji za oko 0.9%, nego prikazuje gledalica na aplikaciji. Imam sve potvrde o uplatama i sve potvrde o kapitalnim dobicima.
Srećom da dobro pamtim brojeve i već par dana mi je nešto sumnjivo i nekako mi je kunski portfelj izgledao manji, nego bi trebao biti ,kad sve zbrojim imao sam što vidit....nemam riječi